Møblér med Bo Bedre

 

 

En kunde, skal være en, der kommer igen - det er vores motto. Læs om vores baggrund og kompetencer, men kom allerhelst ind i butikken og mød os. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Med kunderne i højsædet

Da tre møbelhandlere i 1992 startede deres Bo-bedre i Jerne-bydelen af Esbjerg, var det med det formål, at ville skabe en mindre forretning med gode produkter og god tid til kunderne. Der skulle kræses for den enkelte handel, så kunderne oplevede, at service og kvalitet kunne være virkelige værdier og ikke kun tomme slogans. “En kunde, sagde de, skal være en, der kommer igen”. Den slags rygtes. Der kom flere og flere kunder, og de kom fra et stadig større opland. Efter få år havde møbelhandlerne Ove Dahl Jensen, Jakob Gladbjerg og Jan Christiansen tre ansatte.

Men dér holdt det ikke.

Byggede biffen om
Rammerne i Jerne blev mere og mere trange, og i 1998 og efter lang forhandlings- og byggeproces  kunne Bo-bedre åbne i den ombyggede biograf på Strandby Plads i Esbjerg.Arkitekterne Hallen og  Nordby A/S, Esbjerg tegnede og rådgav, men det var møbelhandlerne selv, der stod for ledelsen af byggeentreprisens mange håndværkere.
Man finder endnu spor efter Strandbio i den flotte forretning Fx. dele af det oprindelige murværk med cellesten og gangen med nummerhenvisningertil biffens fire sale, som den blev bygget om til efter en årrække at have rummet én stor sal.

Næsten alle har været her
I dag tæller Bo-bedre 18 medarbejdere i et af de bedst kendte huse i Esbjerg. I de mange år biografen var i funktion, har tusindvis af byens borgere set en eller flere film inde i mørket, så i princippet har de fleste mennesker i Esbjerg været i huset.

Både hjemmet og kontoret
I dag vejleder Bo-bedre om indretning af hjemmet og kontoret. Vejledning, service og personlig betjening er ting som har gjort møbelhuset kendt , ikke bare indenfor landets grænser. Indretning af hjem og kontorer på så fjerne distinationer som Qatar og Sudan er i dag en vigtig del af firmaets aktiviteter.

Vi glæder os til at byde velkommen i Bo-bedre, Esbjerg.

Du handler hos Møblér med Bo·Bedre

Strandby Plads 7, 6700 Esbjerg

Tlf. 75 13 88 66

Email: info@bo-bedre.com

Man - fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

1. søndag i måneden 10.00 - 14.00