0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Bo Bedre

Møblér med Bo Bedre

Om os

Møblér med Bo Bedre i Esbjerg

Hos Møblér med Bo Bedre i Esbjerg har vi fokus på at have god tid til at hjælpe vores kunder. Vi har indrettet os med kvalitetsmøbler i et møbelhus på Strandby Plads 7 i Esbjerg. Vi startede småt og i takt med årene, hvor pladsen blev mere og mere trang, valgte vi at flytte ind i den gamle biograf. Den danner i dag rammerne for vores passion for indretningsløsninger. 

Vi tror på, at den gode kundeoplevelse kommer ved at vi er nærværende og forstående for, hvad det er, du er på jagt efter. Vi har et motto, der siger, at en kunde skal være én, der kommer igen. Vi oplever derfor at være tætte og kende mange i vores ellers store kundekreds. Mange kunder kommer nemlig oftest igen, både når de skal finde inspiration eller de trænger til at forny deres boligindretning. 

Historien om Møblér i Esbjerg

Vores møbelbutik som er også kendt som Bo Bedre, blev etableret i 1992 af Ove Dahl Jensen, Jakob Gladbjerg og Jan Christiansen. Her var formålet at realisere den gode kundeoplevelse i stedet for tomme slogans. Der var derfor fokus på at værne om den enkelte handel, for at kunden føle sig særlig behandlet med en god service og professionel vejledning. Denne strategi begyndte at skabe vækst og flere fra det større opland begyndte at handle i møbelbutikken i Esbjerg. 

I dag er butikken bestående af 18 engagerede og passionerede indretningskonsulenter. Alle vores medarbejdere brænder for udviklingen af møbelindustrien og for at levere en god service til dig som kunde. Vi uddanner dem løbende i alle produkter for at have den nyeste viden. Du kan forvente at få en ærlig og professionel vejledning, når du får hjælp af en medarbejder hos os i Esbjerg. 

Vores møbelhus er i dag kendt af de fleste lokale i Esbjerg. Vi er endda vokset til, at vi i dag leverer erhvervs-indretningsløsninger til både Qatar og Sudan, som er blevet en væsentlig del af vores møbelbutik. Det betyder også, at vi er i stand til at hjælpe både private og virksomheder med at skræddersy en indretningsløsning, der både indfrier forventningerne til det stilmæssige samt budget. 

Køb seng hos Møblér i Esbjerg

Skal du købe en seng, så har vi et stort udvalg af senge i forskellige størrelser og modeller. Du har mulighed for at skræddersy og sammensætte den seng, som passer til din kropsform, for at give dig den bedst mulige nattesøvn. Er I f.eks. to og ønsker en dobbeltseng, kan de tilpasses, så den passer til begge jeres kropstyper i hver jeres side. Kom ind og se vores spændende udvalg af kontinentalsenge, elevationssenge, plansenge, sovesofaer, boxmadrasser og meget mere. 

Køb sofa hos Møblér i Esbjerg

Der er sjældent noget så tiltrængt, som at kaste sig i sofaen efter en lang arbejdsdag. Derfor har vi samlet et udvalg af de bedste sofaer af både danske og udenlandske møbelproducenter. Vi stiller gennem vores stærke indkøb krav til høje standarder for den kvalitet, vi ønsker at tilbyde vores kunder.  Vi mener, at en sofa skal være en holdbar investering i et tidløst design, der skal kunne holde i mange år frem. Kig ind og se vores udvalg af sofaer i forskellige varianter, farver og materialer. Her er der med garanti sikkerhed, for at du finder det rette match, hvis du skal købe en sofa. 

Dit lokale møbelhus i Esbjerg

Vi bestræber os på at blive det foretrukne møbelhus i Esbjerg. Derfor værner vi blandt andet om at give den mest ærlige og professionelle rådgivning til alle vores kunder. Vi deler glædeligt ud af den viden og erfaring, vi har gjort os. Vi elsker at lære, hvorfor vi løbende har øjne og øre åbne for, hvad der rører sig på markedet. Med vores store udvalg af og viden om forskellige løsninger, er vi sikre på, at vi kan tilbyde dig kyndig vejledning, som giver dig en retvisende oplevelse, når du får produktet leveret hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores møbelhus i Esbjerg nær Varde.

Du handler hos Møblér med Bo Bedre

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Jakob Gladbjerg og Danny Lindgren
Adresse:
Strandby Plads 7, 6700 Esbjerg
Telefon:
E-mail:
CVR:
25477200

Åbningstider:

Man - tors*      10.00 - 17.30
Fre*      10.00 - 17.30
Lør      10.00 - 14.00
Søn*      10.00 - 14.00

*Åbent første søndag i måneden