0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Bo Godt

Møblér med Bo Godt

Om os

Møblér med Bo Godt i Fåborg

Hos Møblér med Bo Godt i Fåborg byder vi dig varmt velkommen til vores møbelhus fyldt med inspiration. Du vil kunne forvente, at vi bestræber os på at levere den bedste kundeservice. Vi tror på, at vores kunder forbinder en god kundeservice med høj faglighed og en lyttende tilgang for at forstå, hvad du måtte lede efter. Vi tager udgangspunkt i at hjælpe og vejlede dig ud fra din stil, dine ønsker og idéer. 

Stort udvalg af møbler i Fåborg

Vi har samlet et udvalg af møbler og boligtilbehør af højeste kvalitet. Vi er en del af hele Møblér-kæden, der i dag rummer 35 butikker fordelt rundt i landet. Det betyder, at vi kan lande nogle attraktive og skarpe pristilbud, der kommer til din fordel. Vi stiller høje standarder og krav til alle vores producenter og leverandører for at kunne tilbyde de bedste produkter på markedet. 

Du er ikke i tvivl om, at du har gjort en god handel, når du kan mærke kvaliteten og begynder at bemærke dit møbel i hjemmet. Vi tror på, at vi har samlet et sortiment af kvalitetsmøbler for enhver smag. Vi har både møbler for dig, som er til det minimalistiske, rustikke, moderne, klassiske eller for dig, som ønsker et kvalitetsmøbel med kant. 

Flere af vores møbler fås i forskellige farver, modeller og materialer, hvilket giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din boligindretning. 

Møbler til soveværelset

Nu hvor soveværelset for de fleste er det rum, der bliver brugt de fleste af døgnets timer i, har det en stor betydning, hvordan du indretter det. En god seng er med til at give dig den optimale nattesøvn. Her kan du supplere sengen med en topmadras, sæsonbetonet dyne, pude og sengebetræk. Du har også mulighed for at finde skabe, kommoder, natborde samt belysning, der fuldender den indretningsstil, du har lyst til at vågne op til og falde i søvn til hver dag.

Der findes et utal af muligheder ift. at indrette dit soveværelse. Fordele ved indretning er, at der ikke findes én rigtig løsning, for hjemmet skal afspejle dig og din personlighed. Du har derfor frie tøjler til, hvordan du ønsker at sammensætte dit soveværelse. 

Møbler til stuen

Stuen er det rum, som samler familien eller hvor du typisk opholder dig i dagtimerne. Det er derfor en fordel at omringe dig med en indretningsløsning, som både gør det komfortabelt, stilfuldt efter din smag samt praktisk for dig og familien. 

Til din stue har vi samlet et spændende udvalg af sofaer, sofaborde, spiseborde, spisebordsstole, lamper samt andet boligtilbehør. Her er de fleste møbler med mulighed for at vælge mellem forskellige træsorter, lædertyper og stoftyper. Det giver dig mulighed for at indrette det præcist efter din smag og sætte dit personlige præg på din dagligstue. 

Din lokale møbelbutik i Fåborg

Møbler med Bo Godt i Fåborg er din lokale møbelbutik i hjertet af byen. Her bestræber vi os på at levere den bedste kundeoplevelse, der er med til at give tilbagevendende kunder. Derfor kan du forvente en ærlig og professionel vejledning. Vi er en moderne møbelbutik, der tilbyder de nyeste trends ift. kvalitetsmøbler til både private og erhverv. Vi sætter en ære i vores faglighed og høje serviceniveau, så du kommer hjem med en løsning, du selv har valgt og bliver glad for. Vi kan ovenikøbet tilbyde dig levering og indbæring til din adresse. 

Vi sikrer, at du får de bedste priser på markedet gennem vores stærke indkøb på kædeplan. Såfremt prisen på vores produkter fås billigere et andet sted, kan vi tilbyde dig at prismatche tilbuddet. Kom ind og hør nærmere om betingelserne for prismatch og få en inspirerende oplevelse med forskellige indretningsløsninger. 

Du handler hos Møblér med Bo Godt

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Lars Jensen
Adresse:
Vestergade 1 L, 5600 Fåborg
Telefon:
E-mail:
CVR:
34596417

Åbningstider:

Man Lukket
Tirs - fre 10.00 - 17.00
Lør 10.00 - 14.00
Søn*   10.00 - 14.00

*Første søndag i måneden