0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med SchmidtHuset

Møblér med SchmidtHuset

Om os

Møbler med SchmidtHuset i Grenaa

På Djursland nærmere bestemt Grenaa finder du SchmidtHuset. Vi er en del af møbelkæden, Møblér. Hos SchmidtHuset giver vi dig rig mulighed for at finde inspiration til din indretning. Når du træder indenfor, vil du nemlig opleve et stort udvalg af møbler og ikke mindst interiør til indretningen i hjemmet, sommerhuset eller kontoret.

Vores møbelhus oser af en passion for indretning. Ikke nok med at SchmidtHuset er drevet af Jesper Schmidt, så har vi også en historik med tre tidligere generationer af Schmidt. Indretning og godt håndværk ligger derfor i DNA’et af vores møbelhus, og det er vi stolte af. 

Besøg os i butkken i Grenaa og at se hele vores sortiment.

Et møbelhus med rødder tilbage

Tilbage i 1913 etablerede Frederik Hansen og Ejnar Andersen, Snedkerbutikken. I sin tid var kerneforretningen fremstilling og reparation af møbler, kistesnedkeri og en flytteforretning. Da Frederik Hansen døde blev Ejnar Schmidt en del af forretningen under navnet “Andersen og Schmidt”. Ejnar Schmidt blev i 1934 eneejer af forretningen, men med Ejnar Andersen som svend. Næste generation, Jørgen Schmidt, overtog butikken og kunne fejre hele 25 års jubilæum i 1983. 

Jens-Ove Schmidt førte forretningen videre fra 1983 under navnet J. Schmidt Møller. I dag kan Jesper Schmidt brillere med at være fjerde generation af familien, som fører vores familienavn videre i Grenaa.

Køb møbler ét sted i Grenaa

Saml dine indkøb ét sted når du skal købe møbler og interiør. I vores butik i Grenaa finder du et stort udvalg af alt fra senge, sofaer, spiseborde og til malerier og plakater. Du får dermed rig mulighed for at gå på opdagelse i vores møbelhus. En af de fordele du vil opleve som kunde hos Møblér-kæden er, at vi prismatcher. Finder du derfor den samme vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Vi ønsker naturligvis altid at kunne tilbyde de mest attraktive priser, når du skal købe møbler.

I butikken finder du bl.a. mærker som Auping, Nordlux, Ege, Natuzzi med flere. Vi har forsynet os med møbler og interiør, som giver en god nattesøvn, god komfort og ikke mindst smuk belysning til din indretning. 

Stort udvalg af kvalitetsmøbler i Grenaa

Hos Møblér i Grenaa finder du et stort udvalg af møbler til stuen, soveværelset, kontoret, entréen og børneværelset. Du vil opleve, hvordan vi har værnet om kvaliteten af vores produkter, vi ønsker nemlig, at du skal gå herfra med den bedste oplevelse. 

Der er selvfølgelig taget højde for, at alle har hver sin smag. Det afspejler sig også i vores indkøb af sofaer, senge, spiseborde, natborde, lamper og vores interiør generelt. Hvad end du er til en indretningsstil, som er minimalistisk, moderne, romantisk eller noget helt fjerde, så kan du indrette dig med møbler fra vores bolighus. Langt de fleste af vores møbler kan fås i flere farve og materialer. Træsorterne kan ændres, stof og lædertyper kan ændres. Det giver dig altså muligheden for at tilpasse møblerne til den indretningsstil og det udtryk, som dit hjem eller kontor skal ose af. 

Din lokale møbelbutik i Grenaa 

Hvis du søger inspiration til de nyeste boligtendenser, eller du ønsker indretningshjælp, så står vi klar med vores assistance. Vi går meget op i at give en personlig betjening samtidig med, at du oplever en høj faglighed, og en service der er i top. Schmidt-generationerne har gode løsninger og indretning under huden. Siden 1913 har vores familie været i branchen - vi tager derfor hellere end gerne en god snak om, hvordan du kan indrette dit hjem eller din virksomhed, som du ønsker det. Vi kan hjælpe dig med en skræddersyet indretningsløsning. 

Kom ind og bliv inspireret i vores lokale møbelbutik i Grenaa. Du finder os Kannikegade 16.

Du handler hos Møblér med SchmidtHuset

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Jesper Schmidt
Adresse:
Kannikegade 16, 8500 Grenaa
Telefon:
E-mail:
CVR:
47453518

Åbningstider:

Man - fre      10.00 - 17.30
Lør      10.00 - 15.00
Søn*      10.00 - 15.00

*Første og sidste søndag i måneden