0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Hebru

Møblér med Hebru Gråsten og Haderslev

Om os

Møblér med Hebru i Gråsten og Haderslev

Hos Møblér med Hebru i Gråsten og Haderslev har vi gjort det smart og enkelt for dig at handle dine møbler og boligtilbehør ét sted. 

Hos os kan du finde et stort og kreativt udvalg af sofaer, senge, spiseborde, stole, puder og mange forskellige dekorationer til boligen. Dermed kan du sætte dit eget personlige præg på din indretning. Særligt er vi kendt i byen for at have Sønderjyllands største udvalg af senge. Du kan dermed designe din helt egen personlige seng med ben, komfortniveau, pude- og dynefyld samt hvilken topmadras du mener giver den optimale nattesøvn for dig. 

Vi bestræber os på at blive din foretrukne lokale møbelleverandør, og vi vil gerne være med til at sikre dig kvalitet ind i hjemmet gennem din boligindretning. Der er heldigvis ingen regler for indretning - du har derfor frie tøjler til at sammensætte farver, materialer og diverse opstillinger for at skabe dit helt eget unikke præg på dit hjem. 

Stort udvalg af senge i Sønderjylland

Vi mener, at alle fortjener en god nattesøvn. Derfor kan du hos Møblér i Haderslev og Gråsten forvente at opleve Sønderjyllands største udvalg af kvalitetssenge. Vi har i samarbejde med Møblér-kæden sikret os det største lager af elevationssenge, kontinentalsenge, plansenge og boxmadrasser, som du finder i vores showroom i både Haderslev og Gråsten. 

Kom ind og mærk dine muligheder for at bygge din personlige seng, der giver dig den optimale nattesøvn. Der findes et hav af muligheder for at tilpasse sengen efter din kropstype, foretrukne temperatur og ikke mindst den ønskede højde, design og materiale. I vores sortiment finder du blandt andet mærkerne Auping, Dunlopillo, Jensen madrasser, Mood, Restzone og ZensiZone.

Høj faglighed og service hos din lokale møbelbutik i Haderslev og Gråsten

Vi efteruddanner og træner løbende vores personale i den nyeste teknologi og viden inden for møbelbranchen. Du kan derfor forvente en høj faglighed og ekspertise hos alle medarbejderne i vores to møbelbutikker. 

Vi har fokus på at levere den bedst mulige kundeoplevelse. Det mener vi at kunne give ved at forstå og sætte os ind i, hvad du som kunde ønsker og er på jagt efter - selvfølgelig også kombineret med den viden vi har om de forskellige møbler og senge. På denne måde finder vi det rette match, der sikrer vores kunder den gode oplevelse, der forhåbentligt er med til at gøre, at de kommer tilbage. Det oplever vi heldigvis mange af vores kunder gør i dag, hvorfor vi sætter en store ære i at give en ærlig og professionel vejledning. 

Stor møbelbutik i Haderslev og Gråsten

Når du skal vælge din sofa eller seng, kan der være mange spørgsmål i forbindelse med dine muligheder. Når du besøger din lokale møbelbutik i Haderslev bestræber vi os på at klæde dig bedst muligt på til de valg, du skal træffe i forhold til din sofa, seng eller andre møbler. Der kan være en række fordele og ulemper ved de forskellige valg, du skal foretage dig. Det kan være i forhold til vedligeholdelse, rummets størrelse og ens generelle indretning, som vi naturligvis gerne hjælper dig med tips og råd til. Det betyder, at du i praksis kan forvente, at vi tilbyder dig professionel gratis viden, for at du har de bedste betingelser for at vælge noget, du bliver glad for i mange år frem.  

I begge vores butikker i Sønderjylland tilbyder vi dig  levering og indbæring, når du bestiller dine møbler hos os. Uanset om du er privat eller virksomhed, leverer vi til din adresse i hele Danmark. Vi hjælper også gerne med at samle dine møbler, så det er så enkelt og smart for dig som muligt.

Du kan kontakte os online på siden i vores chat-modul eller ringe direkte til vores butik i Haderslev eller Gråsten.

Du handler hos Møblér med Hebru Gråsten og Haderslev

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Stefan Kristensen
Adresse:
Sundsnæs 4, 6300 Gråsten
Norgesvej 24, 6100 Haderslev
Telefon:
E-mail:
CVR:
31607698

Åbningstider:

Man - fre      10.00 - 17.30
Lør      10.00 - 14.00
Søn*     

*Åbent flg. søndage fra kl. 10.00 - 14.00
Alle søndage i januar, oktober og november. 
1. søndag i februar og marts.