Møblér med Hebru

 

Vi er din lokale møbelbutik med stort sortiment og fleksible løsninger. Hos os kan du få dine møbeldrømme opfyldt, og vi hjælper dig gerne på vej.

 

Vi står for den bedst faglige rådgivning, højt service niveau og stærke priser. Vi har møbler til stort set alle boligens rum, og vi vil gerne hjælpe dig med at komme hjem med det rigtige.
Kom ind og bliv inspireret i vores store flotte butikker i Haderslev eller Gråsten, og lad os vise dig de mange muligheder. Bliv fristet i vores brugskunst og lampeafdelinger, hvor vi fører mærker som Kähler, Kjellerup, Sødahl, Belid og Vita.

Hos os kan du designe din egen sofa. Du kan vælge stof, ben, armlæn, forskellige moduler og pudefyld - ja din helt egen personlige sofa, Mulighederne er utallige og vi står klar til at guide dig. Tilmed sikrer vi, du altid får en god pris!

Møblér med Hebru har Sønderjyllands største sengeafdelinger med kendte mærker som Auping, Dunlopillo, Jensen Madrasser, Mood, Soulmate og ZensiZone. Vi har stor fokus på søvn og vores faguddannet personale kan hjælpe dig med at finde den madras som passer lige præcist til din krop. En god nats søvn er altafgørende for, at man kan klare hverdagens udfordringer. Vi tilbyder selvfølgelig også service som gratis levering og montering, 90 dages ombytningsret på madrassens hårdhed og helt op til 25 års garanti afhængigt af madrastype.

Vi er medlem af Møblér kæden, som består af ca. 40 butikker. Vi har fælles indkøb og markedsføring, hvilket kommer dig til gavn, når du skal investere i nye møbler.

“Møblér din bolig med stil, møblér den med kvalitet, møblér med gode priser. Jo, vi glæder os til at vise, hvad vi kan.”

Møblér med Hebru er dit bedste valg af indkøbssted, når du er på udkig efter møbler og senge.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Du handler hos Møblér med Hebru

Sundsnæs 4, 6300 Gråsten

Tlf. 74 60 83 51

Norgesvej 24, 6100 Haderslev

74 60 83 51

Email: hebru@mobler.dk

Man - fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00
1. søndag i md. 11.00 - 15.00