0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Senge

Boxmadrasser

Boxmadrasser

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Gode boxmadrasser fra kendte mærker

Det er vigtigt du finder frem til den rigtig boxmadrass og den rigtig hårdhed, som præcis passer til din krop, så du ikke belaster kroppen de forkerte steder. Læs mere om valg af senge fasthed her. Vi tilbyder 100% prismatch på alle senge og op til 125 dages ombytningsret* på madrasser.

Se også alle:

Læs vores store sengeguide her

Pris

Bredde

Længde

Mærker

Indlæser produkter

Boxmadrasser

Søvn er med til at holde os sunde og raske, og en god nattesøvn giver os energi og overskud i døgnets vågne timer. Derfor er det vigtigt, at din seng er komfortabel og passer til dine behov, så du kan få en god og lang nattesøvn hver nat, så du er veludhvilet og klar til dagens gøremål. 

En god boxmadras betyder meget for din nattesøvn. Den skal passe til dine behov og være enten tilpas blød eller hård, så den giver din krop støtte, når du ligger i sengen. Hvis din boxmadras ikke opfylder dine behov, kan det hurtigt gå ud over dit energiniveau og gøre dig stresset i hverdagen. 

Hos Møblér har vi et stort udvalg af komfortable og kvalitetssikrede boxmadrasser til lave priser. Vi forhandler et væld af udgaver i forskellige størrelser, farver, design og hårdheder. Tag et kig nedenfor og find din drømmeboxmadras

Forskellige typer af boxmadrasser til en god pris

Køb af boxmadras er meget individuelt, og det er en god idé at gøre sig nogle tanker omkring, hvor blød eller hård, du ønsker, madrassen skal være. Vores dygtige personale er uddannet til at vejlede og guide dig godt igennem de forskellige typer af boxmadrasser, så du kan finde en madras, der passer perfekt til dine behov. 

Møblér er leveringsdygtige med en lang række billige boxmadrasser i høj kvalitet og med masser af komfort. Hos os er du altid garanteret en god handel, og vi bestræber os på at udføre den bedste service, så du kan få den mest optimale købsoplevelse. Se vores mange varianter af boxmadrasser nedunder, så du kan blive inspireret til dit kommende køb af boxmadras. 

Udsalg og vilde tilbud på en lang række boxmadrasser

Ønsker du en god og billig boxmadras, forhandler vi hos Møblér adskillige boxmadrasser til gode tilbudspriser og faste lave priser, så du ikke skal bruge hele din løn på en ny boxmadras. Kig nedenfor og se alle vores boxmadrasser på udsalg. 

Blandt vores store udvalg af boxmadrasser vil du uden tvivl kunne finde en madras, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Du kan blandt andet vælge mellem boxmadrasser med medium såvel som fast hårdhed, enkeltfjedret såvel som dobbeltfjedret boxmadrasser og grå såvel som sorte boxmadras. Der er altså noget for enhver smag, og vi går hverken på kompromis med pris eller kvalitet, så du kan være sikker på at få en boxmadras, der holder i mange år frem.   

En dårlig boxmadras kan skade dit helbred

En god boxmadras skal tilpasse sig din krop og give den støtte, så du ligger behageligt. Hvis du ligger på en boxmadras, der ikke matcher dine behov, kan det nemt komme til at gå ud over din søvnkvalitet. Lider du af søvnunderskud og -forstyrrelser, kan det blandt andet være med til at svække dit immunforsvar og gøre dig stresset. Derfor lytter vi hos Møblér til dine behov og præferencer, så du ender med en løsning, der giver dig en bedre søvnkvalitet. 

Møblér forhandler en lang række boxmadrasser i forskellige størrelser, så du kan få en, der passer perfekt til din sengeløsning og ind i dit soveværelse. Vi har også boxmadrasser i forskellige design, så der er noget for enhver smag og til enhver stil. Vores mærkevarer som Auping, Jensen, ZensiZone og Restzone, er desuden din garanti for en boxmadras i topkvalitet. Tag et kig herunder og find din drømmeboxmadras allerede i dag. 

Besøg din lokale Møblér butik

Ud over at kigge på de forskellige boxmadrasser nedenfor er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at blive inspireret til dit kommende køb af boxmadras. Du kan også afprøve vores mange forskellige typer af boxmadrasser i din lokale Møblér-butik, så du kan mærke madrasserne på egen krop. Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan få en god nattesøvn hver nat fremover.

Så få skiftet den gamle madras ud med en ny og behagelig boxmadras fra Møblér, og oplev hvordan du får mere energi og velvære tilbage i hverdagen.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.