0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Senge

Boxmadrasser

Boxmadrasser

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Kvalitetstestede boxmadrasser fra kendte mærker

Hos Møblér har vi et stort og bredt udvalg af boxmadrasser fra forskellige kendte mærker såsom Auping, Dunlopillo, Jensen, Restzone og ZensiZone. Således er du sikret, at du med garanti får en boxmadras af højeste kvalitet. Hos Møblér tilbyder vi 100% prismatch på alle boxmadrasser. Ligeledes kan du få op til 125 dages ombytningsret* på vores boxmadrasser. Dermed er du sikret, at du får en boxmadras, som passer lige nøjagtig til din krops behov.

Pris

Bredde

Længde

Mærker

Indlæser produkter

Køb en boxmadras hos Møblér

Søvn er med til at holde os sunde og raske. En god nats søvn giver os energi og overskud i døgnets vågne timer. Derfor er det vigtigt, at din seng er komfortabel og passer til dine behov, således du kan få en god og lang nattesøvn hver nat. Dermed kan du være frisk og veludhvilet, ligeledes vil du være klar til dagens gøremål.

En boxmadras betyder meget for din nattesøvn. Den skal passe til netop dine behov og være enten tilpas blød eller hård, så den giver din krop støtte, når du ligger i sengen. Hvis din boxmadras ikke opfylder dine behov, kan det hurtigt gå ud over dit energiniveau og gøre dig stresset i hverdagen.

Hos Møblér har vi et stort udvalg af komfortable og kvalitetssikrede boxmadrasser til lave priser. Vi forhandler et væld af udgaver i forskellige størrelser, farver, design samt fastheder. Gå på opdagelse i vores mange muligheder og find din boxmadras, som passer til dine drømme. Mangler du inspiration til indretning af soveværelse, så læs store vores guide til hvordan du indretter dit soveværelse.

Du kan også gå på opdagelse og se hele vores store udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge, sovesofaer og familiesenge.

Stort udvalg af boxmadrasser hos Møblér

Købet af en boxmadras er meget individuelt, og det er en god idé at gøre sig nogle tanker omkring hvor blød eller fast, du ønsker, madrassen skal være. Vores dygtige personale er uddannet til at vejlede og guide dig godt igennem de forskellige typer af boxmadrasser, derfor kan du nemt finde en madras, der passer helt perfekt til netop dine behov.

Møblér er leveringsdygtige med en lang række billige boxmadrasser i højeste kvalitet og med en komfort, som er helt og aldeles i top. Da der er et væld af forskellige boxmadrasser at vælge imellem, kan det være svært at vælge. Du er altid velkommen i en af vores Møblér-butikker, hvor vi med glæde vil give dig gode råd og vejledning, således du kan finde netop den boxmadras, som passer til dine behov, præferencer og ønsker.

Møblér forhandler en lang række boxmadrasser i forskellige størrelser, således du kan få en madras, som passer helt perfekt til din sengeløsning og ind i dit soveværelse. Vi har også boxmadrasser i forskellige designs, så der er helt sikkert noget for enhver smag og enhver stil. Vores mærkevarer såsom Auping, DunlopilloJensen og ZensiZone, er desuden din garanti for en boxmadras i topkvalitet. Find din drømmeboxmadras online i dag – eller du kan komme og besøge os i din lokale Møblér-butik, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med at finde en boxmadras, som matcher dine behov og ønsker.

Er du i tvivl om hvilken boxmadras, du skal vælge, kan du med fordel læse vores guide for hvordan du finder du den rette boxmadras.

Tilbud på boxmadrasser hos Møblér

Ønsker du en kvalitetssikret og billig boxmadras, forhandler vi hos Møblér adskillige boxmadrasser, som du altid kan finde til et godt tilbud. Vi har nemlig priser i forskellige prisniveauer, så alle kan være med. Ligeledes har vi altid faste lave priser på forskellige kvalitets møbler og -senge – vores stærk pris sortiment.

Blandt vores store og brede udvalg af boxmadrasser kan du med garanti finde en madras, der passer perfekt til netop dine ønsker, præferencer og behov. Du kan blandt andet vælge mellem boxmadrasser med medium såvel som fast fasthed, enkeltfjedret såvel som dobbeltfjedret boxmadrasser og grå såvel som sorte boxmadrasser. Her hos Møblér har vi altså noget til enhver smag, og vi går hverken på kompromis med kvalitet eller pris. Derfor kan du være helt sikker på at få en boxmadras, der holder i mange år frem.

Er du på udkig efter de bedste tilbud, kan du se alle vores tilbud samlet et sted – nemlig på vores tilbudsside.

Find den perfekte boxmadras hos Møblér

Da vi hos Møblér har et væld af forskellige boxmadrasser, kan det være en smule svært at bevare overblikket og vælge den helt rette madras. Du er altid mere end velkommen til at komme og besøge os i din lokale Møblér-butik. Her står vi klar med et smil til at vejlede og hjælpe dig, således du kan finde den helt perfekte boxmadras, som matcher dine behov, præferencer og ønsker.

Har du fundet den boxmadras, du går og drømmer om? Vidste du, at du kan købe din nye boxmadras på afbetaling? Vi tilbyder hos Møblér finansiering af vores møbler og senge. Med møbelfinansiering behøver du ikke at betale hele prisen på boxmadrassen med det samme. Men derimod kan du betale beløbet af på boxmadrassen løbende hver måned. Vores finansiering af møbler og senge bliver tilbudt i samarbejde med Santander Consumer Bank. Finansieringen er både fri for renter og gebyrer.

Der tilbydes hos Møblér gratis fragt og levering til din husstands kantsten. Du får gratis fragt og levering, når du har købt for over 1.500 kroner. Vi kan hjælpe dig med indbæring af din boxmadras og løfte den ind i dit soveværelse, hvor du ønsker den skal stå. Hvis du ønsker dette, kan vi gøre det for dig for 499 kroner.

125 dages ombytningsret på boxmadrasser hos Møblér

Vi giver dig altid en kompetent og fyldestgørende vejledning hos Møblér. Ligeledes giver vi dig også god tid til at afprøve din nye boxmadras hjemme hos dig selv, således du kan finde ud af, om boxmadrassen passer til netop dine behov, præferencer og ønsker. Med ombytningsretten på din boxmadras, kan du prøve madrassen af derhjemme i fred og ro. Hvis boxmadrassen ikke opfylder dine behov, kan du få skiftet madrassen til en anden fasthed.

Det kan tage noget tid for din krop at vænne sig til en ny madras. Derfor giver vi hos Møblér din krop god tid til at vænne sig til den nye boxmadras’ fasthed. På denne måde kan du finde ud af, om du har truffet det helt rigtige valg i forhold til madrassens fasthed, således fastheden passer til netop din krop. Vi tilbyder 125 dages ombytningsret på udvalgte madrasser hos Møblér. Dette vil sige, at du har 125 dage til at afprøve din nye boxmadras og finde ud af, om den valgte madras lever op til lige netop dine forventninger.

Hvis du ønsker at vide mere om de 125 dages ombytningsret, kan du komme og besøge os i din lokale Møblér-butik, hvor vi med et smil står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. Hvis du ønsker ombytning af din boxmadras, opkræves der et ombytningsgebyr afhængigt af madrassens størrelse. Madrasser ombyttes til en tilsvarende madras med en anden fasthed.

Er du i tvivl om hvilken madras, du skal vælge, kan du med fordel læse vores guide her: Sådan vælger du den rigtige madras.

Besøg din lokale Møblér-butik

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os via telefon eller via mail, hvis du har nogle eventuelle spørgsmål, eller hvis du ønsker inspiration til dit kommende køb af en boxmadras. Du kan med fordel prøve vores mange forskellige typer af boxmadrasser i din lokale Møblér-butik, derved kan du mærke madrasserne på egen krop og finde lige præcis den, som matcher dine ønsker og behov. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan investere i din søvn og dermed få en god nattesøvn hver nat fremover. Hvis du ønsker at få skiftet den gamle madras ud med en ny og behagelig boxmadras, står vi klar med kyndig rådgivning i din lokale Møblér-butik. Med en boxmadras fra Møblér kan du opleve, hvordan du får fornyet energi og velvære tilbage i hverdagen.

Ønsker du inspiration til sengetøjet til din nye boxmadras? Du kan med fordel læse vores guide lige her: Inspiration til sengetøj – klæd din seng godt på.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er en boxmadras?

En boksmadras er en type sengebund, som består af fjedre. Boksmadrassen har en selvbærende ramme af træ. Dermed kræver boksmadrassen ikke en underseng eller en lamelbund. Ved at tilføje sengeben og en topmadras, vil du få en komplet seng.

Hvilken boxmadras skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge den helt rette boxmadras, da der er mange muligheder at vælge i mellem. Derfor har vi lavet en sengeguide til dig, som du kan læse her: Sengeguide. Ellers er du mere end velkommen til at besøge os i din lokale Møblér-butik, hvor vi står klar med et smil til at rådgive og hjælpe dig med at finde din nye boxmadras, som lever op til dine ønsker og behov.

Hvad er forskellen på boxmadras og kontinentalseng?

Boxmadrassen består af én enkelt madras, hvorimod en kontinentalseng indeholder tre forskellige lag. Læs vores fulde guide her - Gode råd: Boxmadras eller Kontinentalseng?