0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Kumo Holstebro

Møblér med Kumo Holstebro

Om os

Møblér med Kumo i Holstebro

Møblér med Kumo i Holstebro er din lokale møbelbutik i Vestjylland, hvor du kan forvente at finde inspiration til alle boligens rum. Vi har et udvalg af kvalitetsmøbler for enhver smag. Vi har både fokus på dem, som er minimalistiske, rustikke, moderne eller helt klassiske i deres indretningsstil. Vi stiller høje krav og standarder til os selv for at levere den bedst mulige oplevelse, når du er på jagt efter en indretningsløsning til dit hjem. Det betyder også, at vi har høje krav til vores leverandører, da vi ønsker at tilbyde kvalitetsprodukter, der holder i mange år frem. 

Stort udvalg af møbler i Holstebro

Hos Møblér i Holstebro har vi et stort udvalg af sofaer, lænestole, spiseborde, spisebordsstole, senge, natborde, puder og utallige boligdekorationer. Alt sammen noget der giver dig mulighed for at sammensætte din egen indretningsstil. Dermed kan du sætte dit eget personlige præg i hjemmet. 

Gennem vores samarbejde med Møblér-kæden, har vi allieret os med en stærk indkøbsafdeling, der sikrer at de møbler vi har i vores butik eller på vores centrallager kan handles til de bedste priser på markedet. Såfremt du skulle finde et af vores produkter billigere hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde dig prismatch. Det betyder, at hvis det tilbud du fremviser lever op til vores betingelser, matcher vi prisen 100%. Det gør det både nemt og smart for dig at handle alle dine møbler hos din lokale møbelbutik i Holstebro. 

Indret din stue

Når du skal indrette din stue, kan der være mange overvejelser og stilmæssige retninger at gå. Det kan derfor være en fordel at finde lidt inspiration og opleve de forskellige møbler. På denne måde kan du enten blive bekræftet eller afkræftet i din stil, du ønsker at dit hjem skal afspejle. Der er heldigvis ingen regler eller normer at følge, når du skal indrette. Du kan derfor slå dig frit løs i vores inspirerende omgivelser af kvalitetsmøbler. 

Til din stue har vi et stort udvalg af sofaer, lænestole, sofaborde, lamper og tæpper i mange forskellige størrelser, varianter, materialer og farver. Det betyder blandt andet, at du kan få en sofa i stof, læder, velour eller kunstlæder. 

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller hvis du ønsker hjælp til et specifikt produkt, står vores fagligt kompetente team klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi uddanner vores personale i alle vores produkter. Det betyder, at du vil kunne få hjælp og svar på alle de spørgsmål, du måtte have til alle produkter i vores sortiment. 

Hvis du er i tvivl eller ønsker inspiration, står vi også til rådighed for at inspirere dig med udgangspunkt i dine ønsker og idéer til din boligindretning.

Boliginspiration i Holstebro

Når du enten skal flytte eller omindrette din bolig, kan det være en fordel at tage ud og hente inspiration. Det kan du blandt andet gøre i vores møbelbutik i Holstebro. Møblér i Holstebro er en selvstændig møbelbutik, hvilket betyder at vi altid har skarpe tilbud og lækre indretningsløsninger i butikken for enhver smag. Vi bestræber os på at skabe en oplevelse for dig, allerede fra når du træder ind i vores butik. Her byder vi dig varmt velkommen til at sammensætte og prøve de forskellige møbler, så du kan opleve den kvalitet og design, der er bag hvert produkt. 

Uanset hvor du kommer fra i landet, kan vi tilbyde dig levering og indbæring hjem til din adresse. Det gælder både private som virksomheder. Her tilbyder vi også at hjælpe dig med at samle møblerne. Dermed kan det ikke blive nemmere eller smartere at handle dine møbler hos Møblér i Holstebro. 

Din lokale møbelbutik i Vestjylland

Når du skal handle kvalitetsmøbler, kan du finde vores lokale møbelbutik på Gartnerivej 46-50 i Holstebro. Her har vi åbent alle hverdage samt lørdag. Den første og sidste søndag i måneden har vi også åbent med ekstra skarpe tilbud.

Kom derfor ind for at se, hvad vi kan tilbyde dig af forskellige møbelløsninger og andet boliginteriør. Vi byder dig velkommen i butikken og giver dig en hjælpende hånd, hvis du ikke kan finde det ønskede produkt, mangler inspiration eller kyndig vejledning.

Du handler hos Møblér med Kumo Holstebro

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Klaus Kjærsgaard og Lars Ringgaard
Adresse:
Gartnerivej 46-50, 7500 Holstebro
Telefon:
E-mail:
CVR:
17612530

Åbningstider:

Man - fre*      10.00 - 17.30  
Lør      10.00 - 14.00  
Søn*      11.00 - 15.00  

*Åbent første og sidste søndag i måneden.