0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Cozy med messing & kobber

21. september 2023

Vi tiltrækkes af det elegante, de smykkende materialer, en stil som dufter af poesi. Skab dig en cozy stemning og bring et strejf af luksus ind i hjemmet. Guld og messing er stadig det hotteste.

Cozyness med messing og kobber

Vær du bare modig og smut en tur til farvehandleren og tryl det feminine look frem i din stue. Det gøres nemt og elegant ved at male en af væggene i en lækker og blød nude-farve, fx Flügger 900 3412. Har du lyst og mod på mere, så skab et flot farveforløb ved at male rum for rum i elegante, harmoniske farver i samme farveskala.

Du skal ikke være tilbageholdende med 
puderne - der er ikke noget mere hyggeligt end puder - så pynt blot med masser af puder i sofaen. Fang farven fra vægfarven til puderne og smid et blødt skind i sofaen - det må gerne se cozy og tilfældigt ud. Er du nu blevet så hot på at fange den cozy deluxe-stil, kan du gå endnu længere: få din sofa eller lænestol polstret i en flot nude/lyserød farve, som matcher vægfarven og puderne.

Læs også: Indret med lækre og luksuriøse lammeskind

Hæng gerne 
galleri på væggene, som farvemæssigt toner op mod vægfarven, puderne og sofaen - rammerne kunne fint være i messing eller kobber. Her kommer deluxe-stemningen ind i rummet på en enkel og simpel måde.

Læs også: DIY Akvarelmaling

Marmor er fortsat et virkeligt hot materiale, vi ikke kommer udenom, ja alt hvad der bare har en snert af marmor har prydet de mange livsstilsmagasiner, og den feminine trend fortsætter. Du behøver ikke at lave den helt store ombygning for at være med på marmortrenden; det er nok at tilsætte et par marmorvaser eller tre. De kan placeres forskellige steder i hjemmet med lidt siv, nogle storhovedet hvide blomster eller blot nogle grønne grene. Er du i særlig deluxe-stemning, sætter du en lille vase på et messingbord eller en lille kobberbakke.
Et andet marmortip er et lille coffeetable med marmorplade, hvor du anbringer en lampe af messing eller kobber. Og kan du slet ikke få nok af marmorlooket, så kan du dekorere en enkelt væg med et marmormønstret tapet. Voila, så har du skabt en fin cozy delux-stemning uden den helt store udgift.


God fornøjelse!

Læs også: 10 indretningstips til at skabe vinterhygge i stuen