0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Dit soveværelse - din drømmeseng

Dit soveværelse - din drømmeseng

22. oktober 2021

Tænk igennem hvilken stil du bedst genoplader i. Det er vigtigt, du gennemtænker dine behov, inden du giver dig i kast med at indrette – er du til det romantiske med masser af puder eller det minimalistiske uden forstyrrende elementer – er du til vægfarver i douce toner eller til farver med spræl i – skal det være mørkt eller lyst. Det er mange overvejelser, og kun fantasien og dine drømme sætter grænsen.

Hvis du er til den romantiske stil, skal du ikke være tilbageholdende med puderne; der er ikke noget mere hyggeligt end masser af puder på sengen. Vælg en seng med et lækkert polster i en varm sandfarve eller lys grå, og tilsæt en flot gavl, hvor på der er pynteknapper eller fine syede felter. Red sengen op med store puder, hvor du sætter mindre puder foran. Brug gerne mange puder, det giver et smukt og romantisk look. Fang farven fra vægfarven til puderne og smid et sengetæppe skødesløst henover sengen; det må gerne se cosy og tilfældigt ud. Du kan også få sengen til at skille sig helt ud helt på ny med en smuk sengegavl og et sæt høje sengeben.

Er du nu blevet så hot på at fange den romantiske stil, kan du gå endnu længere: Find et smukt tapet – med store blomster – sy gardiner som hænger helt til gulv, vælg messinglamper til sengebordene og hæng lidt galleri på væggene, som farvemæssigt toner op mod vægfarven, puderne og sengen - rammerne kunne fint være i messing eller kobber. Find et garderobeskab med låger i flotte mønstre eller udskæringer, det vil sætte prikken over i’et. 

Læs også: Indretning af soveværelse.

Er du slet ikke til det romantiske look, er der også masse af muligheder i den mere minimalistske retning. Vælg her en lækker seng i sort polster eller måske endnu mere stramt, sort læder. Mal hele soveværelset råhvidt – også gulvet – det er så smukt. Her kan du så bryde det hvide look med et flot og roligt grafisk tapet. Red sengen op i et stramt hotellook, brug væglamper (de fylder mindre) og små sengeborde. Placér en hylde over sengen med s/h-billeder, gerne i ens størrelse. Netop her vil en sengegavl være ideel og give rummet den minimalistiske stil, du ønsker at ramme. Vælg et garderobeskab, som fylder hele væggen, det giver ro og – rigtigt vigtigt – vælg de helt enkle, glatte skydelåger. Sidst, men ikke mindst, få syet et rullegardin i sort eller grå til vinduet, og vupti, du har nu et drømmesoveværelse i en lækker, minimalistisk stil.

Læs også: Inspiration til sengetøj - klæd din seng godt på.

En anden sjov idé til dig, som er endnu mere modig og med på noget sjovt: Smid sengen ud på terrassen eller i haven – bare for en nat, hvem drømmer ikke om at sove godt under åben himmel .

God fornøjelse!
 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.