0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Lamper

Væglamper

Væglamper

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Væglamper til alle rum

Hos Møblér finder du et stort og kreativt udvalg af væglamper i forskellige varianter, farver og størrelser. Du finder et sortiment af væglamper i alle prisklasser. En væglampe kan fungere som hyggebelysning i entréen eller hyggekrogen. Det kan også være en god ide med en væglampe ved sengen, så du kan læse en bog om aftenen, eller hvis du skal op sent om natten. Det er særligt en fordel med væglamper, hvis du ønsker mere plads i boligen, da bordlamper og gulvlamper trods alt tager gulvplads og bordplads i hjemmets indretning.

Her finder du et spændende udvalg af forskellige designs, som både egner sig til soveværelset, stuen, kontoret og forskellige indretningsstile. Find den væglampe som passer til dine behov og din stil hos Møblér. Vi giver dig garanti for et produkt af høj kvalitet og et faglig stærkt personale. Med vores prismatch er du sikker på at få lampen til den bedste pris på markedet.

Pris

Bredde

Højde

Mærker

Stort udvalg af væglamper til soveværelset, entréen og stuen

Belysning spiller en stor rolle i alle rum både ift. stemning og indretning. Uanset om du overvejer dekorative, enkle, moderne eller retro væglamper, så har du med stor garanti mulighed for at finde det rette match blandt vores udvalg. Du kan blandt andet eksperimentere med hyggebelysning til de hyggelige aftentimer eller læselys over lænestolen. Du kan også bruge væglampen til at hænge i soveværelset i badeværelset. Vi ser en tendens til, at flere og flere enten har hjemmekontor eller arbejder hjemmefra. Her kan det være rart at have et fokuseret lys ved skrivebordet. Hvis du derfor mangler et skarpt lys ved din kontorplads, så kan en væglampe være et ideelt valg, da det ikke tager bordplads.

Væglamper er særligt gode at integrere i indretningen, hvis du ønsker at kaste dit lys mod et fokuseret område, møbel eller et spejl. Det kan være en god løsning til at skabe et koncentreret område med godt lys.

Vi har et dedikeret team, som løbende holder sig opdaterede på, hvad der rører sig på markedet ift. de nyeste lamper. Følg derfor løbende med på vores side eller kig ind i en af vores lokale butikker. Vi byder dig altid gerne på de nyeste modeller og varianter af væglamper til dit soveværelse, stue, kontor eller sommerhus.

Belysning i høj kvalitet og lækkert design

Hvis du er på jagt efter en væglampe af høj kvalitet, og hvor der er kræset for hver en lille detalje, så er du kommet det helt rette sted. Når du handler her på shoppen eller i en af vores lokale butikker, har du garanti for et produkt af højeste kvalitet. Hos Møblér gør vi en ekstra indsats for at udvælge de væglamper, som vi mener opfylder de bedste krav for kvalitet og design. Vi stiller alle producenter, leverandører og samarbejdspartnere høje krav for at indgå i vores udvalg af væglamper til dig. Vi godkender kun de bedste lampeproducenter til vores sortiment. Det har vi valgt at gøre, da vi ønsker at din investering i belysning til hjemmet skal være en oplevelse. En investering som holder i mange år frem.

Vi går mindst lige så meget op i det enkelte design. Her vælger vi et bredt udvalg af både den moderne, klassiske, rustikke og elegante stil, så der er til enhver smag. Når du overvejer en væglampe til dit hjem, vil vi klart anbefale at vælge en model, som du tror spiller sammen med resten af din indretning. På denne måde kan du løfte det enkelte rum.

Vi har også et spændende udvalg af designerlamper, for dig som går op i dansk design. Her har vi blandt andet lamper fra den anerkendte danske producent - Jensen.  

Få hjælp til at vælge den rette lampe til din væg

Når du skal vælge en væglampe, er dit valg naturligvis afhængig af din stil og smag. Derfor spiller farve og design en vigtig rolle i beslutningen. Det er naturligvis også vigtigt, at du kender rummets størrelse og bredde, for at du kan få det maksimale ud af belysningen til rummet. Flere glemmer at overveje bredden af rummet - det er f.eks. væsentligt at vide i forhold til, hvis lampen til væggen skal hænge i entréen eller i en smal gang. I smalle rum vil du nemlig kunne undgå, at lampen hænger for meget ud fra væggen.

Hvis du har en smal gang eller entré, som de fleste lejligheder eller husstande har, så kan det være en fordel at vælge en flad lampe. Det kan enten være som hyggebelysning til gangen, som evt. kan kombineres med et loftlys.

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, eller mangler du inspiration? Tøv ikke med at kontakte os her på chatten eller besøg en af vores 35 butikker, som er fordelt over hele landet. Her vil du blive mødt af en serviceminded og faglig kompetent medarbejder, som vil hjælpe dig på bedste vis med forskellige kombinationer og muligheder. Der bliver naturligvis taget udgangspunkt i dine behov og ønsker.

De bedste og billigste priser på væglamper

Hos Møblér har vi en klar mission om at gøre det så enkelt og smart for dig, når du skal handle ind til din boligindretning. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af lamper til de bedste priser på markedet. Gennem vores stærke indkøb arbejder vi hver dag på at indhente de bedst mulige priser, som tilgodeser dig som kunde. Skulle du finde en af vores lamper billigere et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen. Kontakt og hør din nærmeste Møblér butik om betingelserne for prismatch.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.