0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Sengetilbehør

Sengeben

Sengeben

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Sengeben efter din smag

Sengeben er oftest noget, de fleste glemmer, når man skal ud for at købe en ny seng. Her kan du finde et stort udvalg af ben til din nye seng. Vælg mellem højde, og om benene skal være korte, lange, runde, firkantede eller champagneglas formet.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Ben til sengen

Selvom det er sengen, vi oftest har fuld fokus på at købe eller dens tilbehør, så er den ikke meget værd uden sengeben. Sengeben har de seneste par år været under stor udvikling, hvor man konstant kigger på nye moderne og kreative designs, for at kunne fuldende det udtryk man ønsker at indrette sit soveværelse med. Vi ser faktisk flere og flere i dag kigge på sofaben og sengeben, når de skal sammensætte deres møbler.

Sengeben kan i dag fås i forskellige størrelser, designs og farver, så du kan sætte det sidste nøjagtige præg på dit soveværelse. Du kan vælge mellem korte eller lange sengeben alt efter, hvor højt du ønsker, at din seng skal være i forhold til rummets andre møbler, men også din foretrukne højde for den bedste søvn. Det kan være, at du ønsker den flugter i samme højde som dit natbord, eller at den skal være en smule højere.

Herudover kan du også vælge mellem, om du ønsker, at de skal være runde, firkantede, ovale eller formet som et champagneglas. De giver hver deres udtryk alt efter, om udtrykket skal være rustikt, tungt, elegant eller i et anderledes moderne design. Det som særligt spiller en stor rolle på det endelige resultat er blandt andet de muligheder, du har mellem forskellige materialer for dine sengeben. Hos Møblér kan du vælge mellem forskellige træsorter, som enten er olierede eller ikke er behandlet. Derudover kan du vælge mellem børstet stål, stål og kobber.

Forandring fryder - selv de mindste detaljer

Når det kommer til indretning, så kan netop indretning gøre en stor forskel for ens rum og livskvalitet. Ved at man løbende kigger på ens indretningsmuligheder, får man mulighed for at indrette sig på ny eller tilføje elementer til at fuldende den stil, du ønsker, din bolig skal afspejle. Det kan være selv de mindste detaljer, som gør de helt store forskelle. 
Når man er vant til at se sit rum, ser man også de mindste detaljer. Dermed sagt er sengeben ikke noget, man skal undervurdere. Det er sjældent noget, man umiddelbart tænker over, men hvis det ser helt forkert ud, blinker det i øjnene. Derfor kan det både give meget til rummet og oplevelsen af en ny seng, hvis man finder de rette sengeben.

Sengeben koster sjældent en formue, hvorfor det kunne være en idé, at kigge på to forskellige sæt du kan lide. Her kan du løbende skifte mellem sengebenene, for at give din indretning et nyt touch. Her kunne et af parrene være i et tidsløs design som f.eks. de slanke runde stålben eller de skrå runde træben. Et andet par kunne vælges efter, hvad der særligt hitter eller trender for tiden - i øjeblikket er kobber meget populært, hvorfor vi har nogle utrolig flotte og anderledes vinkelben i kobber.

Prisgaranti på sengeben

Hos Møblér værner vi om at udvælge alle vores sengeben og andre produkter efter kvalitet og stilfulde designs. Derfor stiller vi meget høje krav til alle vores leverandører, samarbejdspartnere og producenter, for at deres produkter kan blive en del af vores udvalg, du finder her online på shoppen eller hos din lokale Møblér butik. Vi er til at finde i 36 butikker fordelt rundt i hele Danmark. VI står altid til rådighed for sparring og rådgivning, hvis du måtte have nogle spørgsmål til evt. sengeben eller andet. 

Se vores super gode udvalg af elevationssenge og boxmadrasser, er du i tvivl så kom ind i en af vores butikker, hvor vi står klar til at guide dig.

Fordelen ved at sengebenene skal købes for sig er, at man kan vælge nøjagtigt de ben, som man synes matcher sin stil og indretning i soveværelset. Herunder kan der vælges mellem sengeben i olieret træ, ubehandlet træ, børstet stål og almindelige stålben. Disse er nogle af mest populære og anvendte sengeben, som bruges i de danske hjem. Der kan også vælges mellem, om benene skal være sorte, sølv, hvide eller forskellige farver af træ, så du finder det perfekte match.

Vi har en klar mission om gøre Møblér til dit foretrukne møbelhus, hvorfor det skal være så nemt smart og enkelt for dig som kunde, at finde de varer du er på jagt efter til den bedste pris. Det betyder, at alle de produkter du finder på vores shop både er af en høj kvalitet, men også er udbudt til markedets bedste priser. Såfremt du skulle finde en af vores produkter billigere hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde dig prismatch. Det betyder, at vi som udgangspunkt matcher konkurrentens pris, så du altid opnår den bedste pris for dine varer hos Møblér. Kontakt din lokale Møblér butik eller vores online kundeservice for at høre nærmere om dine betingelser og muligheder for prismatch.

Tag et kig på vores online shop eller besøg en af vores 35 showrooms, hvor vi håber, vi kan give dig inspiration til din boligindretning. 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.