0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Puffen – de uendelige anvendelsesmuligheder

30. januar 2024

Puffen – de uendelige anvendelsesmuligheder med ét simpelt møbel

Puffen var udskældt i en periode, men nu er den for alvor kommet tilbage i de danske hjem for at blive. Det er blevet et utroligt populært møbel. Og det er ikke overraskende. Du får nemlig et alsidigt møbel med et hav af anvendelsesmuligheder – alt sammen samlet i ét møbel. 

Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge puffen i stuen, soveværelset eller et helt tredje rum? Find en masse inspiration her i indlægget.

Modulo sofaopstilling med puf

En ekstra siddeplads, når I er flere, der skal samles

Puffen har mange anvendelsesmuligheder. Puffen anvendes ofte som en ekstra siddeplads. Du får en alsidig siddeplads, der kan flyttes rundt med i hele huset, alt efter hvor der er behov for den. 

Den er for eksempel rigtig god at have i stuen, hvis I nogle gange er mange samlet. Her får du en eller flere ekstra siddepladser afhængigt af størrelsen på den. En puf til stuen kan både være stor og lille. Du kan derfor sagtens finde en puf, der passer til din stue.  

Det behøver dog ikke kun være en puf til stuen. Den kan også sagtens bruges i andre rum, hvor det giver mening. Har du for eksempel en udestue, et multirum eller lignende, kan det også her være yderst anvendeligt med en puf, der kan agere ekstra siddeplads, når der er behov for det. 

Skal puffen benyttes som ekstra siddeplads, kan den derfor inkorporeres i alverdens rum i hjemmet. 

Læs her hvordan du kan fuldende din stueindretning.

Puf som sofabord – et multimøbel ud over det sædvanlige

En puf behøver ikke kun at være et møbel, du bruger til at sidde på. Du kan også sagtens bruge en puf som sofabord. Det er en tendens, der er kommet frem de seneste år, og som efterhånden ses som en fleksibel løsning i mange hjem.

Fordelen ved at benytte puffen som sofabord er, at den nemt kan transformeres om til en siddeplads, hvis der skulle blive behov for det. Selvom du bruger puffen som sofabord, kan du derfor sagtens udnytte den til andre ting også.

Mange vælger blandt andet at benytte puffen med en bakke på. Det giver en plan overflade, hvor du kan stille ting, uden de vælter. Det kan både være kaffekoppen, eller hvis der skal stå en vase eller et par lys for at skabe hygge.

Denne løsning giver dig et alsidigt møbel, hvor du hurtigt og nemt kan fjerne bakken fra puffen, og så har du en siddeplads. Når der igen er brug for et sofabord, placerer du blot bakken tilbage på puffen. Nemmere bliver det ikke.

Sofaopstilling med puf - brug puffen som sofabord

Puf som fodskammel – læn dig tilbage, og slå fødderne op

Trænger du til at læne dig tilbage og smække fødderne op? I så fald er en puf også en perfekt løsning. En puf som fodskammel kan være den tilføjelse til indretningen, der skaber ekstra komfort – og ikke mindst ekstra hygge. 

Med en puf som fodskammel kan I ofte være flere, der benytter den samme. Mange puffer fås nemlig i en størrelse, der er en tand større end traditionelle
fodskamler. 

Læs indlægget om 5 tips til afslappende rum her.

Puf med opbevaring – ét fikst møbel til alverdens opbevaring

Er pladsen trang, er en puf med opbevaring det, du skal gå efter. Der findes et hav af puffer med opbevaring. Hvad der skal opbevares i puffen er helt op til dig. 

I stuen kan du for eksempel opbevare ekstra tæpper og puder, når der skal hygges lidt ekstra i sofaen. Har du en puf i entréen, kan du opbevare huer, vanter, halstørklæde og andet, der måske kun kommer frem i nogle sæsoner. Det kan også være jakker og andet udstyr, der byttes rundt, alt efter om det er sommer eller vinter. 

Har du din puf i soveværelset, kan du opbevare ekstra dyner og puder. Du kan også bruge en puf til opbevaring af sengetøj. Der er næsten ikke grænser for, hvad du kan opbevare i en puf, og stadig have en ekstra siddeplads. 

Der er også mulighed for at gå all in og vælge en puf med opbevaring, som du samtidig bruger som sofabord. I den lille stue eller det lille hjem kan den være guld værd. Du får nemlig kombineret essentielle funktioner i ét og samme møbel. På den måde udnytter du pladsen bedst muligt. 

Fanø puf i cognac

En god sid(d)ekammerat i soveværelset

Langt de fleste har deres tøj i soveværelset. Det kan dog være en smule frustrerende at skulle bruge sengen som siddeplads. Måske er den lige blevet redt pænt op – det er jo irriterende at rode rundt i. Du behøver dog langt fra bruge sengen som siddeplads. 

En puf i soveværelset kan være fantastisk at have, når det skal gå lidt hurtigt, men du ikke vil bruge sengen som siddeplads. Puffen kan være det perfekte sted, hvor du hurtigt kan få et par strømper på, uden du skal bekymre dig om at holde balancen på ét ben. 

Har du tøjkrise, kan puffen også være et godt sted at placere tøjet, så det ikke alt sammen ender på sengen. Har du pladsen, kan en puf i soveværelset derfor være fantastisk. 

Et hav af designmuligheder, der kan pryde din indretning

Det skønne ved puffer er, at de kommer i alverdens former, størrelser, farver, materialer og design. Du kan derfor sagtens finde en model, der passer perfekt til din indretning. Kigger vi på former, er der både firkantede og runde. Især de runde er blevet meget populære de seneste år. 

I forhold til materiale er det især puffer i velour, der trender. Der er dog også mange, der går med en puf i læder eller stof. Har du en præference til et særligt materiale, er der derfor rig mulighed for at finde en puf i det givne materiale. Benene på pufferne kommer også i alverdens materialer. Du kan vælge imellem alt fra træ og metal til, at der slet ikke skal være ben på. 

Størrelsesmæssigt er der noget til ethvert hjem. Har du et ønske om en puf, behøver det derfor langt fra være pladsen, der afgør, om du skal have en puf. Det handler blot om at finde den rette størrelse, der passer til dit hjem.  

Lad puffen fuldende indretningen

Puffen kan være det møbel, der er med til at fuldende indretningen. Mangler der lidt ovre i et hjørne, eller er der lidt meget bart gulv i stuen, kan puffen være med til at skabe et helhedsindtryk.
 
Da der findes et hav af puffer, kan du inkorporere den i indretningen, lige som du vil. Det betyder, at du både kan vælge en, der matcher
sofaen eller adskiller sig fuldstændig i farve, materiale og udtryk, hvis du ønsker et mere dynamisk look. Mulighederne er mange. 

Mangler du en puf lige nu og her? Se alle vores muligheder til ekstra hurtig levering.

Vil du give ekstra funktionalitet og æstetik til indretning, er puffen det helt rigtige møbel, du skal stifte bekendtskab med. 

Symfoni puf - et centralt møbel i rummet