0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Skab liv, lys og hygge i din stue

21. september 2023

1. Har din stueindretning karakter, og skiller den sig ud fra mængden?

En af de store udfordringer i moderne rum, er at skabe et udtryk, der træder ud fra mængden, ét som kan huskes, og som gør indtryk – dette kan sagtens lade sig gøre uden at gå på kompromis med komforten. En god mulighed er at mikse retro detaljer, med komfort og rene linjer. Tango i mørk blå med armlænsvinger er en fed mulighed for at få et retro udtryk kombineret med det moderne – og samtidig sætte lidt kulør på stuen.

2. Brug farver i stuen

Du kan nemt skabe liv og forandringer i hjemmet med puder og plaider i forskellige farver. Hold dig endelig ikke tilbage med de bløde elementer i stuen - der er ikke noget mere hyggeligt end masser af puder i sofaen. Fang farven fra vægfarven til puderne og smid et blødt skind i sofaen - det må gerne se cozy og tilfældigt ud.

Se vore store udvalg i puder og plaider

Læs også: Farveguide til møblerne i din bolig

3. Kom ud af komfortzonen

Det er nemmest at holde sig til det velkendte og klassiske. Men det er sundt at træde en smule ud af sin komfortzone og prøve at tilføje kontrast til hjemmet med farver, tekstur i møbler, porcelæn eller en farvet væg – det lønner sig meget ofte, da det giver den ekstra kant, som skaber lidt ekstra liv og spil, og det bedste er at man altid kan male over hvis man fortryder.

Se også vores store udvalg af loungestole og tremmesofaer.

4. Udnyt dagslyset i stueindretningen

En god måde at skabe ekstra lys og liv i stuen på, er ved at give dagslyset plads. Dette kan du gøre på flere måder. Når du skal have nye møbler uanset om det er en lænestol eller sofa, skal du sørge for at de har et lettere fodaftryk – så de derved ikke tager for meget lys. Derudover kan du tænke over om du har gardiner, persienner eller plissegardiner da disse kan tage en hel del lys.

5. Skab liv med stueplanter

Blomster er den skønneste grønne boligtrend. Fyld dit hjem med grønne planter, som udover at give dit hjem et levende udtryk, har en luftrensende effekt, så du får et lækkert og sundt indeklima. Forkæl også dig selv og dit hjem med friske blomster, i dekorative vaser som kan løfte både stuen og humøret i den kolde vintertid.

Se også vores store udvalg af sofabordeindskudsbordeplanke sofabordevitriner, glasskabe, hængevitriner og skænke - møbler der med garanti kan medvirke til at skabe liv og glade dage i stuen.

Læs også: Botanikken hitter

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du altid de bedste tilbud og nyeste inspiration på mail før alle andre.