0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Skab liv, lys og hygge i din stue

Skab liv, lys og hygge i din stue

22. oktober 2021

1. Har din stue karakter, og skiller den sig ud fra mængden?

En af de store udfordringer i moderne rum, er at skabe et udtryk, der træder ud fra mængden, ét som kan huskes, og som gør indtryk – dette kan sagtens lade sig gøre uden at gå på kompromis med komforten. En god mulighed er at mikse retro detaljer, med komfort og rene linjer. Tango i mørk blå med armlænsvinger er en fed mulighed for at få et retro udtryk kombineret med det moderne – og samtidig sætte lidt kulør på stuen.

2. Sæt kulør på stuen

Du kan nemt skabe liv og forandringer i hjemmet med puder og plaider i forskellige farver. Hold dig endelig ikke tilbage med de bløde elementer i stuen - der er ikke noget mere hyggeligt end masser af puder i sofaen. Fang farven fra vægfarven til puderne og smid et blødt skind i sofaen - det må gerne se cozy og tilfældigt ud.

Se vore store udvalg i puder og plaider

Læs også: Farveguide til møblerne i din bolig

3. Kom ud af komfortzonen

Det er nemmest at holde sig til det velkendte og klassiske. Men det er sundt at træde en smule ud af sin komfortzone og prøve at tilføje kontrast til hjemmet med farver, tekstur i møbler, porcelæn eller en farvet væg – det lønner sig meget ofte, da det giver den ekstra kant, som skaber lidt ekstra liv og spil, og det bedste er at man altid kan male over hvis man fortryder.

Se også vores store udvalg af loungestole og tremmesofaer.

4. Udnyt dagslyset

En god måde at skabe ekstra lys og liv i stuen på, er ved at give dagslyset plads. Dette kan du gøre på flere måder. Når du skal have nye møbler uanset om det er en lænestol eller sofa, skal du sørge for at de har et lettere fodaftryk – så de derved ikke tager for meget lys. Derudover kan du tænke over om du har gardiner, persienner eller plissegardiner da disse kan tage en hel del lys.

5. Skab liv med blomster

Blomster er den skønneste grønne boligtrend. Fyld dit hjem med grønne planter, som udover at give dit hjem et levende udtryk, har en luftrensende effekt, så du får et lækkert og sundt indeklima. Forkæl også dig selv og dit hjem med friske blomster, i dekorative vaser som kan løfte både stuen og humøret i den kolde vintertid.

Se også vores store udvalg af sofabordeindskudsbordeplanke sofabordevitriner, glasskabe, hængevitriner og skænke - møbler der med garanti kan medvirke til at skabe liv og glade dage i stuen.

Læs også: Botanikken hitter

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.