0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Springmadras - fordi din krop fortjener at sove godt

21. september 2023

Når vi skal ud at finde den perfekte seng, er det først og fremmest vigtigt at finde den perfekte springmadras. Design og størrelse kommer naturligvis på en fornem anden- og tredjeplads, men den helt perfekte springmadras er den vigtigste ingrediens, når det kommer til den gode søvn. 

Det kan være svært at vurdere, præcis hvilke springmadrasser der matcher dit personlige søvnbehov. Måske kan du godt lide at ligge blødt og synke godt ned i madrassen. Eller også er du mere til den faste springmadras med god støtte til ryggen. Det kan også være, at du er typen, der godt kan lide at veksle lidt mellem forskellige fastheder - eller måske har dig og din partner bare vidt forskellige præferencer, når det kommer til springmadrasser. 

Hos Møblér ved vi, at den gode søvn er en individuel størrelse. Derfor har vi springmadrasser, der matcher alle behov. Og vi gør en dyd ud af altid at kredse for den bevidste forbruger, der gerne vil have absolut komfort til fornuftige priser. I vores fyldige sortiment finder du derfor både billige springmadrasser og luksusmadrasser - og alt midt i mellem. Du kan finde springmadrasser i alle størrelser, og du finder naturligvis også altid en god springmadras på tilbud. Fælles for vores springmadrasser er, at vi ikke går på kompromis med kvalitet, men derimod tilbyder ekstra behagelige eller specifikke løsninger, så vi er sikre på at ramme ethvert ønske og prisleje. 

Hvis du går med tanker om at finde en ny springmadras, men ikke helt ved, hvor du skal begynde, så kan du med fordel læse med her. Vi har nemlig samlet en række tips og gode råd til, hvordan du vælger mellem forskellige hårdheder, størrelser, designs og ekstra luksuriøse detaljer, når du skal vælge en ny springmadras. Så er det bare om at give sig i kast med jagten på den springmadras, der skal med dig hjem og forsøde din søvn. 

God læselyst!

Tips til jagten på den bedste springmadras

Lotus seng

Vores springmadras er en naturlig forlængelse af os selv. Det er nemlig her, du bruger en stor del af døgnet - så den skal gerne være både behagelig og komfortabel for din krop. Med den gode springmadras får du den bedste søvn. Og med den bedste søvn får du den absolut bedste dag. Netop søvnen er så essentiel for vores livsglæde og trivsel, så her må vi aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. 

Læs også: Giv dit værelse en gedigen opdatering

Hos Møblér gør vi altid en stor dyd ud af at værne om den gode søvn. Søvnen bestemmer, hvordan resten af ugen ser ud. Både for dig og de mennesker, du omgiver dig med. Den gode søvn er med andre ord et absolut must.

Som dine lokale søvneksperter har vi derfor samlet tre gode tips til, hvordan du bedst går i kast med jagten på den bedste springmadras.

1. Tjek markedet ud! Hvad findes der af forskellige typer springmadrasser derude? Tjek eventuelt møbler.dk, hvor vi har samlet det bedste og billigste inden for springmadrasser. Dette er den nemme del, du kan ordne fra din computer eller telefon. 

2. Mærk dig frem! Gå en tur i de fysiske Møblér-butikker og mærk, hvordan din krop falder til på forskellige typer springmadrasser. Måske ligger du rigtig godt på ryggen på én springmadras, men knapt så godt, når du ruller om på siden. Bare rolig - hos Møbler er vi uddannede i at finde en springmadras til dig, der pleaser hele kroppen. 

3. Få hjælp! Det kan være svært at navigere i et hav af lækre springmadrasser, hvor både priser, materialer, fastheder og størrelser varierer. Få derfor hjælp fra en af de mange søvneksperter i en af vores
35 butikker til at finde den helt rette balance mellem pris og funktion for dig. Det er præcis derfor, vi er der. 

Læs mere: Komfortzoner

En god springmadras forbedrer søvnen og giver den rette støtte til din krop så du undgår smerter efter søvn. Men den hænger naturligvis ikke altid lige på træerne, og det kan således være svært at finde den helt rigtige. Men tager du lige et par minutter ud af kalenderen til research eller et smut forbi os, kan det dog alligevel betale sig i sidste ende. Din krop vil altid takke dig for en god søvn, og resten af døgnet hænger uden tvivl også altid bedre sammen, når du starter dagen oplagt og veludhvilet. 

Læs også: Danmarks stærkeste sengeudvalg 

Springmadrasser skal matche individuelle behov

Zensizone seng

Hos Møblér tror vi på, at det er vigtigt at tage vores søvnbehov seriøst. Det nytter ikke, at vi ikke ligger godt, når vi bruger så lang tid på at sove. Intet er for godt til den gode søvn, og den gode springmadras kan vi have med os gennem mange år. Når du står og skal vælge din springmadras, er det derfor vigtigt, at du ikke går efter det første og bedste. 

Overvej, om der er en eller flere funktioner, din springmadras gerne må have? Hvis du ikke helt ved, hvad du skal svare på det spørgsmål, så har vi gjort det nemt for dig. Hos Møblér har vi nemlig det største sortiment af de absolut bedste springmadrasser. Her finder du springmadrasser i 100 procent bomuld, Oeko-Tex certificerede madrasser, så du undgår sundhedsskadelige stoffer, Dry-Mesh og selvfølgelig temperaturregulerende springmadrasser. 

Læs også: Guide til dyner og puder 

Få for eksempel en vendbar
Lotus springmadras med 7-zonede pocketfjedre eller en vendbar  ZensiZone springmadras med 5-zonede high pocketfjedre og indbygget antiskrid på liggefladen. I luksusenden kan du også vælge den vendbare 5-zonede high sense+ pocketfjedre og flex+ skum ligeledes fra ZensiZone, eller den helt tunge dreng Auping Vivo springmadras, der har en madraskerne med 5 komfortzoner og temperaturregulering. Alle vores springmadrasser findes naturligvis i både 90x200, 140x200 og 180x200. 

Der er med andre ord springmadrasser for hver kræsen søvnentusiast til alle årstider. Og hvis du er i tvivl, så skal vi nok fortælle dig, hvad næste skridt er på vejen mod den bedste søvnløsning for dig. Spørgsmålet er, hvor meget den gode søvn skal fylde i dit soveværelse?

Vi ønsker at inspirere folk til bedre søvn. Bliv klogere på hvad REM søvn er og hvorfor det er vigtigt

Lad dig inspirere på mobler.dk, eller kig forbi en af vores 35 lokale butikker, hvis du vil høre mere om fordelene ved de forskellige typer springmadrasser. 

God nat - og held og lykke med at finde den perfekte springmadras!

 

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvad er en springmadras?

En springmadras er en fleksibel madras som kan bruges alene eller i sammensætning med andre madrastyper, såsom en boxmadras.En springmadras er altså ikke en seng og kan ikke sættes direkte på ben, hvorimod en boxmadras bruges til dette.

Hvad er forskellen mellem en springmadras og en boxmadras?

Forskellen mellem en springmadras og en boxmadras er, at springmadrassen kan bruges som en ekstra madras oven på boxmadrassen. På en boxmadras kan du altså sætte ben på, hvorimod at dette ikke er en mulighed med springmadrasser.