0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

ZensiZone madrasser

ZensiZone madrasser

30. juni 2020

ZensiZone - Sengene er skabt af erfarne hænder på vores danske fabrik i Nordjylland. Det gode håndværk kan ses og mærkes i hver en detalje samt den flotte finish.

De nøje udvalgte kvalitetsmaterialer skaber en elegant nordisk stil og en unik komfort. Topmadrassen hjælper med at holde din krops overfladertemperatur på sit naturlige leje, hverken for køligt eller for varmt. Den er 5-zonet, og har en Saniguard anti-bakteriel bahandling.
2-i-1 madrassen er vendbar og her her kan du vælge din egen søvnkomfort. Latex siden giver den ypperste åndbarhed, mens den trykaflastende visco side former sig naturligt efter kroppen.

60 dages ombytning* Hvis du efter nogen tid oplever, at du har behov for en anden hårdhed i din madras, har du inden for 60 dage ret til ombytning af madrassens kerne. (*ombytningsgebyr på kr. 500,-). 

ZensiZone er skabt af det, som drømme er gjort af - eller rettere sagt skabt til sund søvn og dejlige drømme. Madrasserne er udviklet til at give kroppen optimal støtte og komfort. Og da vi alle er skabt forskellige, finder du hos os et udvalg, som både er stort, bredt, blødt og behageligt.

Se det flotte katalog her

God fornøjelse!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.