0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér Silkeborg

Møblér Silkeborg

Om os

Møblér Silkeborg

Hos Møblér i Silkeborg finder du et af Østjyllands mest inspirerende og flotte møbelbutikker. Vi har allieret os med et fagligt kompetent og serviceminded personale, der glæder sig til at byde dig varmt velkommen. Vi er en møbelbutik i Silkeborg med gode parkeringsmuligheder og et stort sortiment af kvalitetsmøbler. Vi bestræber os på at blive din lokale møbelbutik i Silkeborg ved blandt andet at støtte op omkring byens handelsliv og andre initiativer.  Herudover sætter vi en stor ære i at give dig en personlighed service og vejledning, hvis du måtte have spørgsmål til et af vores møbler. 

Vi har indrettet vores butik med forskellige indretningsløsninger for enhver smag. Der er derfor for dig, som ønsker en minimalistisk, rustik, farverig, moderne eller en helt klassisk indretningsstil. 

Stor møbelbutik nær Aarhus

Vi er blot til at finde små 25 minutters kørsel fra Aarhus. Her vil du finde et stort møbelhus i Silkeborg med indretningsløsninger for både private og erhverv. Vi har et bredt sortiment af kvalitetsmøbler til stuen, spisestuen, soveværelset, børneværelset, entréen og kontoret. Flere at vores møbler kan fås i forskellige varianter, størrelser eller farver, så du kan sætte dit eget personlige præg på din indretning. Vi har f.eks. et stort udvalg af sofaer i forskellige materialer. Her kan du blandt andet få en sofa i stof, læder og kunstlæder. 

Hvis ikke du kan finde præcis den model, du er på jagt efter af 2 pers. sofa, 3 pers. sofa, sovesofa eller sofa med chaiselong, kan du bygge din helt egen. Vores dygtige sofaspecialister kan hjælpe dig med at sammensætte og bygge den sofa, du ønsker som specialbestilling. Her tilbyder vi dig levering til din adresse. 

Fordele ved Møblér i Silkeborg

Der er en lang række fordele ved, at du handler i vores lokale Møblér i Silkeborg. Udover at du får byens bedste service, kan vi tilbyde dit hjem eller kontor kvalitetsmøbler til de bedste priser. 

Vi har en klar mission om at gøre det så smart og enkelt for dig som kunde at samle dine indkøb af møbler og boligtilbehør ét sted. For at indfri denne mission er det væsentligt, at vores produkter er af høj kvalitet og naturligvis til markedets bedste pris. For at realisere denne mission har vi valgt at slå os sammen med andre møbelbutikker rundt i hele landet, der deler samme mission.

Et møbelhus i Silkeborg med prismatch

Vi er en del af Møblér-kæden, der med en dedikeret indkøbsafdeling finder de nyeste trends og markedets bedste produkter hos de førende danske og europæiske møbelproducenter. Når vi handler møbler ind på kædeplan, er vi stand til at tilbyde dig markedets bedste pris på hvert enkelt produkt. Du kan derfor med ro i maven handle ind til din boligindretning i vores møbelhus i Silkeborg. Såfremt du skulle finde et produkt billigere hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde dig at prismatche tilbuddet. 

Levering

Når du handler hos Møblér i Silkeborg, oplever vi stor opbakning fra både de lokale og de omkringliggende byer som f.eks. Aarhus. Vi har derfor valgt at tilbyde levering på dine bestillinger, så du ikke behøver at skulle bekymre dig om hjemtransporten af møblerne. Vores chauffører hjælper med at levere dine møbler til tiden. Som en bonus kan vi tilbyde at samle dine møbler. 

Din lokale Møblér i Silkeborg

Er du på jagt efter en ny seng, sofa, spisebord, lænestol eller en designerlampe, er vi det helt rette sted at gå hen. Vi går meget op i den personlige betjening og faglighed, vi kan tilbyde dig, hvis du måtte have spørgsmål til et eller flere af vores produkter. Vi prioriterer at sætte god tid af til alle vores kunder, så du føler dig tilpas og får plads til at snuse rundt i møbelbutikken. 

Vi håber på at se dig besøge vores ydmyge møbelbutik på Bredhøjvej 36-38 i Silkeborg. Her står vi klar til at give dig en god kundeoplevelse og en masse inspiration til indretningsløsninger til dit hjem.

Du handler hos Møblér Silkeborg

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Søren Aagaard Bomholt og Martin Westenholz Pedersen
Adresse:
Bredhøjvej 36-38, 8600 Silkeborg
Telefon:
E-mail:
CVR:
34470375

Åbningstider:

Man - fre      10.00 - 17.30
Lør      10.00 - 14.00
Søn      11.00 - 15.00