0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Sofaer med chaiselong

Sofaer med chaiselong

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Chaiselong sofaer i flere varianter

Giv stuen en anden funktionalitet med en sofa med chaiselong. Bliv inspireret i vores inspirationskatalog. Brug en chaiselong sofa som ekstra siddepladser når venner og familie er på besøg, eller sving benene op med en god bog i hånden, når tiden er til det.

Se også:

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Chaiselongsofaer

De fleste kender til glæden ved at lægge sig i sofaen og ikke mindst smække benene op efter en lang og hård arbejdsdag – og hvad bedre end en sofa med chaiselong til netop dette formål. Chaiselongsofaen er med tiden blevet et ekstremt populært møbel blandt danskerne og udgør ofte et centralt, socialt mødested i hjemmet for familie og gæster. Som sofakategori inviterer chaiselongen til formål forbundet med ultimativ afslapning, hygge og komfort, og den udgør samtidig en yderst praktisk løsning.

Du finder et stort sortiment af chaiselongsofaer i høj kvalitet og til alle priser hos din lokale Møblér. Tag på opdagelse i det brede udvalg nedenfor og lad dig inspirere til dit næste sofakøb.

Vi har chaiselong sofaer i alle prisklasser. Du har også muligheder for at sammensætte din egen sofa med chaiselong ud fra vores modulsofaer, og på den måde skabe lige præcis den sofa der passer hos dig. Læs eksempelvis mere om vores Symfoni system her. Der er utallige muligheder.

Billige chaiselongsofaer i høj kvalitet

Det kan være en ren jungle at finde frem til den helt rette sofa, og det samme gør sig gældende inden for chaiselong-kategorien, der under sig samler et væld af typer og varianter. Én ting kan vi dog garantere dig: nemlig at du hos Møblér med sikkerhed kan få en chaiselongsofa, som rammer netop de forestillinger, du gør dig om din kommende drømmesofa.

Hos Møblér gør vi en stor dyd ud af at forene kvalitetsprodukter med stærke priser, og du bliver derfor aldrig snydt, når du går herfra med en billig chaiselongsofa. Det er dét, vi kalder en god handel, og vi ønsker kun at give dig den optimale købsoplevelse samt kvalitetsgaranti. I vores brede udvalg af chaiselongsofaer nedenfor kan du orientere dig og blive opdateret på de nyeste sofa-tendenser samt finde gode inputs til din fremtidige sofa.

Chaiselongsofaer på tilbud – i utallige varianter

At erhverve sig en ny sofa er en beslutning, der indbefatter en lang række overvejelser og valg, som er meget individuelt defineret. Hos Møblér er vi meget bevidste om dine personlige behov og tager i høj grad højde for, hvilke ønsker og præferencer du skulle have mht. køb af din chaiselongsofa.

Vores brede udvalg af sofaer på tilbud tjener mange forskellige funktionaliteter og brugsbehov. Kataloget dækker over utallige typer chaiselongsofaer. Både til dig med en stor familie, der kalder på en tilsvarende stor ”flyder” af en sofa til at kunne samles i, og til dig, der bor i en mindre lejlighed og derfor kun har plads til en lille og designrigtig sofa. Vi tilbyder alt lige fra 3-personers sofaer med chaiselong til udgaver med endnu flere sæder – alle med den funktionelle fællesnævner, at de giver dig ekstra sidde- og liggeplads til, når du har venner eller familie på besøg, eller når du bare gerne vil forkæle dig selv ved at ligge komfortabelt med benene oppe til en god film. Og så fås de til yderst favorable priser, hvor alle kan være med.

Fra drøm til virkelighed med ”byg selv”-funktion

Uanset om du er til store, små, lange, korte, bredde, smalle, enkelt eller dobbelte chaiselongsofaer, kan vi matche dine ønsker hos Møblér. Vi tilbyder mange forskellige størrelser, materialer, stof-, læder- og sædetyper samt et stort antal moderigtige designs. Prøv eksempelvis en slidstærk og klassisk chaiselongsofa i læder, der er langtidsholdbar trods daglig brug, eller en elegant chaiselongsofa i stilfuldt stof af bedste kvalitet.

Du kan desuden vælge mellem en lang række farvevarianter – både klassiske grå og sorte chaiselongsofaer og mere farverige udgaver afhængig af, hvad der passer til dit hjems øvrige indretning.

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til at finde netop din drømmesofa med chaiselong, og vi gør en stor indsats for at imødekomme og forstå dine ønsker. Derfor giver vi dig mulighed for at sammensætte din egen sofa ud fra vores modulsofaer, hvor du kan kombinere moduler, størrelser og former efter behov og plads. Yderligere tilbyder vi et ”byg selv”-system, som vi kalder ”Ucreate”, hvor du på egen hånd frit kan skabe og bygge en unik chaiselongsofa, der er skræddersyet til din stue og lever op til dine præferencer og forestillinger. Kombinationsmulighederne er nærmest uendelige mht. sædebredder, sædedybder, sæde- og skumtyper, moduler, arme, ben og rygmuligheder. Alt i alt de optimale forhold til at designe og skabe den helt perfekte chaiselongsofa efter dit hoved.

Kom ind i din lokale Møblér-butik, eller kontakt os pr. telefon og mail, hvis du skulle have nogle spørgsmål til dit kommende køb af din drømmesofa med chaiselong. Vores kompetente personale står altid til rådighed med kyndig vejledning.

Lad dig inspirere af vores store udvalg af sofaer – god fornøjelse!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.