0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Senius

Møblér med Senius

Om os

Møblér med Senius

Hos Møblér med Senius kommer du ind i en historisk møbelbutik. Vores historie går tilbage til 1924 hvor Senius Pedersen, sadelmager og møbelpolstrer, kom til byen. Han havde en klar mission om at levere kvalitetsløsninger til priser, hvor alle kunne være med. Han mente, at alle fortjente godt håndværk og kvalitet i hjemmet. Møbelbutikken blev drevet videre af hans to sønner Jørgen og Aksel Pedersen, der videreførte samme ambition for familievirksomheden. Rygtet spredtes hurtigt om det håndværk og den service, man kunne få hos møbelbutikken i Skagen. Der kom derfor ofte besøgende fra Frederikshavn, Hirtshals, Aalborg og Hjørring. 

I dag drives og ejes møbelbutikken af Jørgens søn, Henrik Senius Pedersen. Jeg er 3. generation af denne lokale møbelbutik. Jeg har en klar mission om at gøre det så enkelt og smart for kunder i dag at samle deres køb af boligindretning ét sted. Derfor har jeg samlet et stort udvalg af kvalitetsmøbler for alle husets rum til den bedste pris på markedet. 

Jyllands nordligste møbelbutik 

Hos Møblér i Skagen er vi Danmarks nordlige møbelhus, der tilbyder et stort udvalg af sofaer, senge, spiseborde, stole, lamper samt et utal af boligtilbehør for alle typer af boligindretninger. Vi ønsker at være et møbelhus, hvor du føler dig velkommen og kan finde inspiration til din boligindretning. Vi har allieret os med det bedste og mest kompetente personale i Skagen for at give dig en faglig og personlige betjening, når du har brug for hjælp og vejledning til din boligindretning. 

Kvalitetsmøbler for den kræsne køber i Skagen

Kvalitet og design er nøgleord for, hvad du kan finde i vores sortiment af møbler. Vi har konstant fingeren på pulsen ift., hvad der rører sig på markedet. På denne måde kan vi spotte de nyeste trends og upcoming møbelproducenter i Danmark og Europa for at tilbyde dig de bedste produkter på markedet. Vi stiller høje krav og standarder for alle vores leverandører og samarbejdspartnere. Det gør vi, fordi vi ønsker at tilbyde en holdbar og tidløs løsning for vores kunder. Vi gør det også, fordi vi ønsker at tilfredsstille den kræsne og stilbevidste kunde. 

De fleste af vores møbler kan du få i forskellige varianter, størrelser eller farver, så du kan tilpasse det efter din egen stil. Det giver dig mulighed for at tilvælge og fravælge i mindste detaljer, for at skabe din helt egen personlige indretning. 

Professionel rådgivning ift. boligindretning

Når du handler møbler og boligtilbehør lokalt hos Møblér med Senius i Skagen, kan du forvente, at vi giver en nærværende service. Vi har 100 % fokus på at have dig i centrum, så du får den bedste oplevelse ved at besøge vores møbelbutik. Det gælder både, hvis du bare er ude for at snuse lidt rundt for at hente inspiration, eller hvis du specifikt er på jagt efter et møbel eller boligtilbehør til din bolig. 

Hvis du måtte have spørgsmål eller andet på hjertet, skal du ikke tøve med at tage fat i en af vores dygtige og serviceminded medarbejdere. Flere i vores personale har mange års erfaring både i butikken og generelt indenfor møbelbranchen, hvorfor du kan forvente et højt fagligt niveau. 

Vi ved, at der kan være mange overvejelser bag ens indretning, hvorfor vi altid støtter op om den bedste service både før og efter dit køb. 

Din lokale Møblér i Skagen

Uanset om du på jagt efter en ny seng, sofa, spisebord, lænestol eller en designer lampe, er vi det helt rette sted at gå hen, når du skal indrette din bolig på ny, eller hvis du bare trænger til noget forandring i hjemmet. 

Vi sætter en stor ære i den personlige betjening og faglighed, vi kan tilbyde dig, såfremt du måtte have spørgsmål til et eller flere af vores produkter. Vi prioriterer at sætte god tid af til alle vores kunder, så du føler dig tilpas, og får plads til at snuse rundt i møbelbutikken. 

Vi håber på at se dig besøge vores ydmyge møbelbutik på Øresundsvej 2 lige ved rundkørslen, når du kører ind mod Skagen. Her står vi klar til at give dig en god kundeoplevelse og en masse inspiration til indretningsløsninger i dit hjem.

Du handler hos Møblér med Senius

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Henrik Senius Pedersen
Adresse:
Øresundsvej 2, 9990 Skagen
Telefon:
E-mail:
CVR:
10314798

Åbningstider:

Man - Fre      10.00 - 17.00
Lør      10.00 - 13.00
Søn      Lukket