0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Hjørnesofaer

Hjørnesofaer

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Find en lækker hjørnesofa til stuen

Find din nye hjørnesofa hos Møblér - Eller du kan også vælge at designe den selv? Med vores mange byggesystemmer kan du få din hjørnesofa som du vil have den. Vi har mange kombinationsmuligheder, så du kan sammensætte din hjørnesofa i den størrelse og form, der passer til dine behov.

Se også:

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Hjørnesofaer

Du genkender sikkert situationerne: følelsen af at komme udmattet hjem fra en lang dag, eller tidsrummet om aftenen, hvor du egentlig er træt, men alligevel føler, at det er lidt for tidligt at gå i seng. Situationer, der kræver en tiltrængt pause til at puste ud i og slappe helt af. For kroppen har brug for daglig restitution, og her er sofaen det perfekte sted at lande. Det gælder både for voksne og børn – og det kræver derfor ofte en stor og rummelig sofa i stuen. Særligt hjørnesofaen er yderst populær i denne henseende, da den netop kan rumme hele familien og kan tilpasses i størrelse efter behov.

Hos Møblér har vi et stort udvalg af hjørnesofaer – i alle former, designs og prisklasser. Du kan få et indblik i det brede udvalg nedenfor, der uden tvivl kan give indspark til beslutningen om dén sofa, der passer til hjørnet i din stue.

Billige hjørnesofaer, der ikke går på kompromis med kvalitet

Hos Møblér er billigt ikke ensbetydende med, at produkterne er i dårlig stand – tværtimod! Alle vores produkter er produceret ud fra høje standarder og med stor omhu samt vægt på den bedste kvalitet. Og det gælder i den grad også for vores hjørnesofaer.

Vi tilbyder en lang række billige hjørnesofaer, faste lavpriser og stærke hjørnesofa-tilbud, hvor der er penge at spare, uden at det bliver på bekostning af kvalitetsniveauet og dermed i sidste ende tilfredsheden. Vores hjørnesofaer fås i mange forskellige varianter – alt lige fra klassiske 3-personers, open end-udgaver til hjørnesofaer med chaiselong. På denne måde er du garanteret at kunne finde en sofaløsning, der passer perfekt ind i hjemmets øvrige indretningsstil.

Tag et kig på de mange muligheder i vores sortiment nedenfor, hvor du i øvrigt kan blive opdateret på de nyeste trends inden for produktkategorien, der kan klæde dig på til det rette køb af hjørnesofa. 

Lad os hjælpe og rådgive dig med at lave din helt personlige hjørnesofa. Læs mere om vores Ucreate sofa system her ligesom du finder hele vores udvalg af sofaer her. Hvis du mangler noget at bløde hjørnesofaens udtryk op med, kan vi anbefale at kigge nærmere på vores galleri af vægbilleder til stuen.

Hjørnesofaer der forener komfort, design og praktik

Der er mange overvejelser forbundet med køb af sofa, og det er ganske individuelt, hvilke kriterier og parametre man vurderer købet ud fra. Hos Møblér håndhæver vi dette faktum og er altid meget lydhør over for, hvilke behov, ønsker og præferencer du har, så du med sikkerhed kan ende op med det rette sofakøb.

Hjørnesofa-kategorien er særligt populær, fordi de forener komfort med design og praktiske forhold. Vores hjørnesofaer har bløde og behagelige hynder, der understøtter kroppen og skaber perfekt siddekomfort, samtidig med at de afspejler et flot og designrigtigt udseende – uanset om du efterspørger et moderne udtryk, et mere retro-look eller et klassisk design. Disse fordele kombineres med, at hjørnesofaen i sig selv er praktisk, da dens vinkelform passer ind i et hvilket som helst rum, og den er størrelsesmæssigt skalerbar afhængig af, om du søger en lille eller stor hjørnesofa til at fuldende din stues personlige sofahjørne.

Så hos Møblér behøver du ikke at nøjes – du får både komfort, design og praktik i én og samme hjørnesofaløsning.

Design din personlige hjørnesofa

Uanset om din stue indbyder til en lille eller stor hjørnesofa, en klassisk grå, blå, sort farvet hjørnesofa eller en mere frisk rød, orange, turkis af slagsen, en hjørnesofa i slidstærkt læder eller en i lækkert stof af høj kvalitet – så kan vi matche netop dine præferencer. Vi har et væld af standardudgaver i vores sortiment, du kan vælge imellem, lige såvel som at du har mulighed for at designe din helt personlige hjørnesofa.

Hos Møblér tilbyder vi en ekstraservice, kaldet ”Ucreate”, hvor du selv kan tage ejerskab over dit konkrete sofadesign og dermed konstruere en unik sofa, der harmonerer med din stues øvrige interiør og stil. Du kan frit kombinere og lege med modulsammensætning, farve, tekstiltype, materiale, ben og armlæn, sædemål og rygmuligheder. På den måde er du sikret en hjørnesofa, som du vil beholde mange år frem. Dét kalder vi en langtidsholdbar sofaløsning.

Spark ikke beslutningen til hjørne – kontant Møblér nu!

Så er du på jagt efter din drømmehjørnesofa, så tøv endelig ikke med at besøge vores webshop eller kontakt os pr. telefon og mail, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Endnu bedre: kom ind i din lokale Møblér-butik og prøv sofamulighederne af på egen krop. Vi står altid klar med kompetent og venlig vejledning.

Så spark ikke dit sofakøb til hjørne – vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.