0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Sofasæt

Sofasæt

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Udvalg af Sofagrupper - Gode tilbud

Med vores spændende udvalg af sofagrupper og sofasæt kan du helt sikkert finde din favorit hos os. Er du til en stofsofa eller lædersofa, 3 personers sofa, 2 pers eller 2 1/2 pers. sofaer, så har vi helt sikkert den sofa eller sofagruppe der passer til dig og som giver plads til mange hyggestunder. 

Bliv inspireret i dette katalog.

Se også alle: 

Sofasæt

Et hjem er indrettet allerbedst, hvis der er sammenhæng i indretningen. Man skal gerne kunne se, hvem der bor i hjemmet gennem alle boligens rum, og disse rum bør ligeledes indrettes i samme stil. Gennemgående farver, materialevalg, personlige touch og møbelvalg er alt sammen med til at skabe denne røde tråd. Men hvordan skaber man bedst mulig sammenhæng i stuen? Selvfølgelig ved at købe en 3+2-sofa. Med en 2 personers sofa sammensat med en 3 personers sofa fra Møblér vil stuen bindes flot sammen. Læs med her på siden og bliv inspireret til dit næste køb af sofa hos os. 

Finder du det mere interessant at sammensætte din egen modulsofa eller chaiselong sofa, har vi mange muligheder for dette også, så slip fantasien løs. Vores sofasæt fås i den bedste kvalitet, har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte os. Du kan bestille billigt direkte i vores webshop. 

Hvis du har udset dig det perfekte sofasæt uden chaiselong, men stadig gerne vil svinge fødderne op, kan du tjekke vores store udvalg af puffer og skamler.

3+2-sofa giver masser af siddepladser

Har du en stor stue, hvor der er god plads til at skabe siddepladser, bør du købe en af vores 3+2-sofaer. Her sammensætter du altså to forskellige størrelser af sofaer, hvilket giver god mulighed for at sidde mange sammen. Med en 3+2-sofa fra Møblér har du dermed de bedste forudsætninger for at holde hyggeaftner i stuen – uanset om I er mange eller få. Man kan nemlig sagtens sidde flere end fem personer, hvis man blot rykker lidt sammen. 

Med et sofabord i midten af 3+2-sofaen vil stuen se fuldendt ud. Det skaber den ultimative form for hygge, hvor man samtidig også har gode samtalemuligheder. I sidder nemlig ikke på én lang række, men I har derimod fronten vendt mod hinanden. Køb gerne en lænestol fra Møblér, som du kan sætte sammen med 3+2-sofaen. Dette skaber endnu flere siddepladser, som i den grad er brugbare til festlige arrangementer og afslappende hyggeaftener. 

3+2-sofa på tilbud hos Møblér

Vi mener, at alle skal have råd til en hyggelig stue, og derfor kan du købe 3+2-sofa på tilbud hos os. Her får du altså kvalitetssofaer i flotte design til en billig pris. Hold derfor løbende øje med vores webshop, hvor du nemt får et overblik over tilbuddene. På denne måde kan du f.eks. købe en billig 3+2-sofa i espressofarvet læder, italiensk design, stof eller flotte farver. Vores billige 3+2-sofaer er nemlig ikke blot én bestemt form for 2+3-sofa, men derimod mange forskellige. Du kan derfor være sikker på at finde en billig 3+2-sofa på tilbud hos os, som falder i netop din smag. 

Er du på udkig efter den nemmeste løsning, tilbyder vi 2+3-personers sofaer i smarte kombinationskøb. Dette betyder, at du køber to sofaer i én omgang, som du derefter kan pryde stuen med. Gør det ekstra nemt for dig selv og køb det gennem vores webshop. Her kan du få leveret 2+3-sofaen til din kantsten, hvis du vil undgå transporten til og fra butikken. Du kan selvfølgelig også købe sofaerne i vores butik. Her kan du se, føle og prøve dem, inden du tager dit endelige valg. Dette mener vi er den mest fordelagtige måde at shoppe på. Kom derfor gerne ind i en af vores mange butikker landet over. 

Forny din stue med 2+3-personers sofa

Til tider kan man køre træt i sin egen indretning. Man sidder i de samme møbler hver eneste dag, og øjet vænner sig til rummets udseende. Er du også blevet træt af din stue, kan du nemt forny den med en 2+3-personers sofa fra vores sortiment. Sofaen har en kæmpebetydning for rummets udtryk. Faktisk er sofaen omdrejningspunktet i stuen, og en udskiftning af denne vil derfor gøre underværker. Vi har et stort udvalg af både 2 personers og 3 personers sofaer. Dette giver dig mulighed for helt selv at sammensætte de sofaer, du synes om. 

Vores store sortiment af 2+3-personers sofaer betyder selvfølgelig også, at vi har mange varierende varianter. Køb f.eks. vores basic sofasæt i en neutral grå farve, der uden tvivl passer ind i alle hjem. Hertil kan du skabe dynamik i rummet gennem andre ting såsom vores mønstrede tæpper eller vores farverige pyntepuder. Du kan også købe sofaer i den mere klassiske stil og købe sorte lædersofaer fra Møblér. Disse er både praktiske i hverdagen og ser elegante ud. 

Kom ind i en af vores butikker og se vores flotte udvalg af 2+3-sofaer. Vi har både billige 3+2-sofaer på tilbud eller tilføje vores nyeste sofamodeller til din stue. Uanset hvad er vores produkter altid i god kvalitet og flot design. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at pryde din stue. 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.