0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér Bolighuset Thisted

Møblér Bolighuset Thisted

Om os

Møblér Bolighuset i Thisted

Hos Møblér med Bolighuset i Thisted er vi din lokale møbelbutik, hvor du finder det bedste udvalg af møbler til alle husets rum. Vi er også byens møbelbutik med det mest venlige og kompetente personale, der har tid og lyst til at hjælpe dig med din boligindretning. Vi brænder for at skabe gode kundeoplevelser. Det tror vi på, at vi gør ved at dele ud af den viden og erfaring, vi har gjort os for at skabe nye idéer og inspiration hos dig. 

Saml dine boligindkøb ét sted

Vi er her for at hjælpe og vejlede dig, når du har brug for at indrette din bolig, sommerhus eller kontor på ny eller ved at pifte det lidt ekstra op. Vi har et dedikeret og engageret indkøbsteam gennem vores samarbejde med Møblér-kæden, der spotter nye trends og upcoming møbelproducenter i Danmark og Europa. Her køber vi ind på kædeplan efter høje kvalitetskrav og standarder for alle møbler, så du opnår den bedste pris på markedet. 

Det betyder, at du som kunde kan samle dine indkøb af møbler og boligtilbehør til din boligindretning i vores butik i Thisted.  Hvis du enten kommer fra Nykøbing, Skive eller omegn, kan vi tilbyde alle vores kunder levering på alle møbler. Her kan vi efter aftale levere, bære ind og samle møblerne for dig.

Kvalitets- og designermøbler i Thisted

I vores møbelbutik finder du møblér for den kræsne køber og den stilbevidste køber. Vi har valgt at gå med kompromisløse designs og kvalitet, når vi udvælger vores sortiment af møbler og boligtilbehør. Dermed får du det bedste af det bedste til den skarpeste pris. Vi mener, at alle fortjener at få kvalitet ind i hjemmet, hvorfor vi har et udvalg af arkitekttegnede møbler, møbeltilbehør og lamper samt andre kendte brands og mærker fra både Danmark og Europa. Vi bestræber os på at blive det foretrukne møbelhus du går til, når du enten skal finde inspiration eller skal forny din boligindretning.

Derfor har størstedelen af vores møbler mulighed for at blive valgt i forskellige farver, materialer og størrelser, så det netop indfrier dine behov og ønsker for din boligindretning. Der er er kun din egen fantasi og budget der begrænser dig for dine muligheder for din drømmebolig. Vi kan skræddersy en indretningsløsning præcis efter dine ønsker og behov. Har vi ikke de ønskede modeller i vores sortiment, har vi mulighed for at specialfremstille det ønskede møbel som f.eks. en sofa. Kom ind oplev og hør nærmere om dine muligheder for at indrette dit private hjem eller din virksomhed. 

Stort udvalg af lamper til din boligindretning

Vi har et spændende udvalg af kvalitetslamper til både din bolig og kontor. Vi har lamper fra blandt andet danske og udenlandske kendte arkitekter og de førende møbelproducenter. Belysning i ens hjem har stor betydning for den energi og stemning, der bliver i huset. Du kan derfor både vælge en lampe efter belysning og design, da det også har en ikonisk fremtræden og betydning for ens indretning.

Lamperne kan typisk fås både som bordmodel, gulvmodel, pendel, loftslampe, væglampe eller som spotlys. Vi har lamper til både soveværelset, stuen, entréen og børneværelset. Kom ind se det fantastiske udvalg af kvalitetslamper til markedets bedste priser. 

Din lokale Møblér i Thisted

Uanset om du ønsker en minimalistisk, rustik, farverig, anderledes, moderne eller helt klassisk indretningsløsning, kan vi hos Møblér i Thisted hjælpe dig den rette vej. Vi kan hjælpe med alle typer indretningsløsninger, da vores udvalg af møbler og boligtilbehør spænder bredt. Fælles for dem alle er dog, at de er udvalgt efter høje krav og standarder for deres kvalitet og design. 

Vi håber derfor på at se dig i vores møbelbutik på Tigervej 1 i Thisted, hvor vi glæder os til at byde dig varmt velkommen til en ekstraordinær oplevelse for din boligindretning.

Du handler hos Møblér Bolighuset Thisted

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Dan Christensen og Erik Andersen
Adresse:
Tigervej 1, 7700 Thisted
Telefon:
E-mail:
CVR:
31495717

Åbningstider:

Man - fre      10.00 - 17.30
Lør      10.00 - 14.00
Søn      Lukket