0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Indbo Center

Møblér med Indbo Center

Om os

Møblér med Indbo Center i Tønder

Kom forbi Syddanmarks lokale møbelbutik nær Kolding, Esbjerg og Vejle. Vi har til huse blot en kilometer fra Tønder. Her kommer du ind i en møbelbutik med alt hvad hjertet begærer af kvalitetsmøbler og boligtilbehør til alle boligens rum. Vi har både indretningsløsninger for private og erhverv. Dermed kan du samle dine indkøb til din bolig ét sted, uanset om det er til dit private hjem, sommerhus, fritidshus eller kontor. 

Vi er et stort og kreativt møbelcenter i Syddanmark med et kæmpe udvalg af både sofaer, senge, spiseborde, spisebordsstole, lamper samt borde til din sofa eller seng. De fleste af vores møbler kan fås i forskellige varianter, størrelser og materialer, hvilket giver dig mulighed for at præge din stil, ligesom du ønsker det. Vi har også et stort udvalg af boligtilbehør til forskellige indretningsløsninger. Du finder her lysestager, vaser, plakater, puder, tæpper og meget mere i både det moderne, klassiske og farverige tema. 

En møbelbutik på 10.000 m2 i Tønder

Når du besøger vores møbelbutik i Tønder på hele 10.000 m2, så er det samtidig den største møbelbutik i hele Jylland, du kommer ind i. Det betyder, at du har rig mulighed for at se og opleve forskellige indretningsløsninger samt mærke kvaliteten af de forskellige møbler forinden dit køb. Det betyder også, at vi har et ekstra stort varelager, som gør at du oftest med det samme kan få din vare med hjem. Såfremt du kommer udefra eller har udfordringer med hjemtransporten, kan vi tilbyde dig levering til din adresse. 

Hvis du er på jagt efter et nyt spisebord, finder du et stort udvalg af spiseborde i forskellige materialer af træ. Du finder her eg, bøg, valnød, ahorn, kork, mahogni samt mange flere. Det giver dig muligheden for at få netop det design og materiale, du ønsker for din boligindretning. Vores dygtige indretningskonsulenter vil stå til rådighed for at vise og vejlede dig i vedligeholdelsen af de forskellige spiseborde, så du får den bedste oplevelse med dit nye kvalitetsmøbel. 

Jyllands største boliginspiration

Uanset om du skal indrette dig på ny eller blot pifte din bolig op med nyt input, kan du få gratis professionel vejledning hos vores kompetente og erfarne indretningskonsulenter. Vi bestræber os på at give dig den ultimative kundeoplevelse, hver gang du besøger vores butik. Derfor kan du forvente dig en ærlig og personlig betjening, såfremt du har nogle spørgsmål til vores indretningsløsninger eller møbler. Vi sætter en stor ære i at klæde dig bedst muligt på i forhold til dine køb til din bolig. Dermed respekterer vi også samtalen uanset, hvor langt du er i købsprocessen. 

Vi oplever, at mange omkring Kolding, Esbjerg, Middelfart og Vejle besøger vores møbelbutik for at finde inspiration til deres hjem. Vi er en kreativ møbelbutik, der tilbyder indretningsløsninger for dig, som kan lide det minimalistiske, rustikke, farverige, moderne eller den helt klassiske stil. Vi ændrer løbende på vores udstillinger i takt med, at vi har en finger på pulsen på det europæiske marked. Dermed kan du løbende finde inspiration i vores forskellige indretningsløsninger i møbelbutikken her i Tønder. 

Din lokale møbelbutik

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores møbelbutik i Tønder. Møblér i Tønder er en del af Møblér-kæden, hvilket giver os et dedikeret indkøbsteam til at se og følge de førende møbelproducenter i Danmark og Europa. Det betyder, at du kan forvente et stort udvalg af kvalitetsmøbler til markedets bedste priser, når du handler hos os. Dermed kan du samle dine indkøb til din boligindretning ét sted velvidende om, at du har den bedste pris på alle produkter. 

Såfremt du skulle finde en bedre pris på en af vores produkter hos vores konkurrenter, kan vi tilbyde dig et prismatch.

Du handler hos Møblér med Indbo Center

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Bo og Anders Jacobsen
Adresse:
Hydrovej 2, 6270 Tønder
Telefon:
E-mail:
CVR:
80477716

Åbningstider:

Man - fre      09.30 - 17.30
Lør      10.00 - 16.00
Søn      11.00 - 16.00