0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Lamper

Gulvlamper

Gulvlamper

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Find din gulvlampe

Hos Møblér finder du et bredt udvalg af kvalitets gulvlamper til dit hjem, kontor eller sommerhus. Alle vores gulvlamper eller standerlamper findes i forskellige designs, farver og størrelser. Gulvlampen har til funktion at give hyggelys i hjemmet til eksempelvis læsning, som dæmpet lys til en TV-aften eller blot som et flot dekorativt møbel. Uanset anledningen til at du er på jagt efter en gulvlampe, så er vi garant for at have et bredt sortiment af gulvlamper, som passer til enhver smag til et af landets mest konkurrencedygtige priser. 

 

Pris

Bredde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Gulvlamper 

Her hos Møblér har vi et stort udvalg af forskellige gulvlamper, og diversiteten i vores produkter gør, at vi godt tør love, at der er noget for enhver smag. Det, at gulvlamperne står på en fod, giver dig stor valgfrihed, i forhold til hvor i dit hjem du vil stille lampen, og det er endda muligt for dig at skifte placering løbende. Vi forhandler både gulvlamper med en og to skærme, gulvlamper i sort, hvid og mange andre farver og materialer, retro-gulvlamper, LED-gulvlamper og særligt billige gulvlamper, når vi jævnligt har gode tilbud. Se vores store udvalg her på vores hjemmeside med det samme, eller kom ind i én af vores mange butikker landet over. Her kan du se lamperne med egne øjne, du kan se, hvordan lyset tager sig ud, og vi hjælper dig naturligvis, så godt vi kan hele vejen. 

Stemningsfyldt lys med godt design 

Vi synes, det er vigtigt, at alle kan få smukke gulvlamper til hjemmet, uden at de hverken skal gå på kompromis med pris eller udseende. Derfor har vi hele tiden et stort udvalg af vores gulvlamper, som vi sælger til meget fornuftige priser. 

Er du til et moderne industrielt look med tidløse metaldetaljer, er der flere produkter at vælge mellem. I nogle modeller blandes det moderne metal med lækre detaljer i valnøddetræ, og træet bryder på elegant vis med det ellers meget stringente look, som metallet giver. Disse kombinationer af metal og træ fås både i hvid og sort, og det er således op til dig, hvordan det samlede udtryk skal være. I vores sortiment finder du også LED-gulvlamper i forskellige afskygninger, både med en og to arme. 

Desuden forhandler vi eksklusive gulvlamper af dansk design, som er udført i metal og med farvede detaljer. Kan du godt lide, når tingene matcher, og når der er en tydelig rød tråd i indretningen, kan du ved flere af vores modeller få den samme lampe i en udgave til både gulv og bord.
Ved nogle af vores modeller er armene fleksible, så du selv kan vinkle og dreje lyset, så det passer til dit behov. Denne funktion gør disse modeller yderst velegnede til læselamper samt som lyskilde til andre kreative udfoldelser. 

Gode tilbud 

Det helt rigtige lys kan give et rum den allersidste snert af hygge eller skarphed, og det skal alle have råd til. Derfor topper vi jævnligt vores ellers faste lave priser med gode tilbud, hvor du kan få din yndlingslampe ekstra billigt. Besøger du vores hjemmeside ofte, kan du sikre dig at blive opdateret, når vi holder udsalg og har gode tilbud. 

Her på hjemmesiden har vi forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt at få overblik over vores mange produkter. I venstre side af skærmen kan du vælge, hvilken type produkter du vil se, hvad din eventuelle maksimumpris er, om du kun vil se tilbudsvarer og meget mere. På den måde ser du kun de varer, som har direkte relevans for dig, og du spilder ikke din tid med at forholde dig til irrelevante emner. 

Lad os hjælpe dig 

Hos Møblér kender vi vores branche, vores produkter, og vi kender vores kunder. Derfor har vi rigtig gode forudsætninger for at vejlede dig, når du skal købe din nye gulvlampe. Vi lytter til dine ønsker og gør vores allerbedste for at matche dem med vores produkter. Vi hjælper meget gerne over både telefon og mail, ligesom du også altid er mere end velkommen til at komme ind i én af vores mange butikker landet over. Her står der altid en kompetent og imødekommende medarbejder klar til at hjælpe dig i mål. Uanset om du har et klokkeklart billede af, hvordan din nye lampe ser ud, eller om du kun har en løs idé, finder vi sammen noget, som møder dine ønsker og behov. 
Se nærmere på vores produkter med det samme, eller kom ind i én af vores mange butikker. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod din nye gulvlampe.