0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Lamper

Bordlamper

Bordlamper

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Bordlamper - Ekstra hyggebelysning i din indretning

En bordlampe er ideel for dig, som godt kan lide at have lidt hyggebelysning i hjemmet. Den er praktisk for dig, som godt kan lide at læse om aftenen, så du ikke behøver at have tændt det skarpe loftlys. Bordlampen kan samtidig være speciel god, hvis du sidder og arbejder sent, og du vil have lidt ekstra belysning. Du kan også stille den på et natbord, hvor du samtidig kan have din bog liggende. En bordlampe er derfor både praktisk, god at have i hjemmet, og kan fås i nogle flotte og elegante designs, som løfter rummet. Hos Møblér finder du et stort udvalg af bordlamper i forskellige farver, varianter og størrelser. Vi holder dig løbende opdateret med de bedste produkter, som bliver udviklet og trender på markedet. Du finder blandt andet mærker som Picasso, Tower, Strap og mange flere. Ens for dem alle er, at de er af høj kvalitet.

Pris

Bredde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Bordlamper 

Her hos Møblér ved vi, hvor vigtigt det er at have det rette lys i hjemmet, og afhængigt af dit aktuelle behov skal du lede efter forskellige lampetyper. En af de typer, som man ser i rigtig mange danske hjem, er bordlampen. En bordlampe har en fod og står enten på borde, i vindueskarme, på hylder, på natborde eller på teakskænken. Vi har et stort og varieret udvalg af bordlamper, og i vores sortiment, som du finder herunder, kan du både finde designerbordlamper, sorte som hvide bordlamper, billige bordlamper, retro-bordlamper samt bordlamper med lysdæmper. Alt i alt har vi noget for enhver smag og til ethvert budget. Se nærmere på vores udvalg herunder, eller kom ind i vores nærmeste butik – vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den helt rigtige bordlampe. 

Mange forskellige design

I vores store udvalg finder du blandt andet PH-inspirerede bordlamper eksempelvis med en matsort skærm og røde detaljer, og ved at købe en lampe som den er du sikret et strejf af godt, klassisk design. Den type bordlampe fås også i stål eller oxyderet og med LED. Vi forhandler også LED-bordlamper med et mere industrielt udtryk og med et justerbart ben, der gør det muligt at dreje lyskilder længere væk eller tættere på. Er du mere til et let, hvidt udtryk, har vi også bordlamper, som ikke tiltrækker sig megen opmærksomhed, men som giver et let og behageligt lys. Ønsker du at inddrage det naturlige i din indretning, forhandler vi også smukke bordlamper med en fod af træ, hvilket gør lampen meget let at se på. 

Hos Møblér sætter vi stor pris på vores kunders personlige meninger om, hvordan de gerne vil indrette deres hjem, og vi gør vores ypperste for at imødekomme så mange ønsker som muligt – blandt andet ved at have et så stort udvalg præget af diversitet. 

Lave priser og hyppige udsalg 

Vores produkter ligger vidt forskellige steder på prisskalaen, og det er helt bevidst. Med produkter, som varierer meget i pris, er der nemlig rig mulighed for at få en billig bordlampe uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller udseende. Vi topper jævnligt vores konkurrencedygtige priser med et udsalg, hvor du kan spare gode penge og få din yndlingslampe til endnu billigere penge. Har du forelsket dig i en bordlampe, som dog ikke er helt billig nok, tilbyder vi forskellige former for finansiering. På den måde kan du splitte betalingen op i mindre bidder i stedet for at betale det hele på én gang. 

Har du et helt fast loft for, hvor meget du kan betale for din nye lampe, kan du med fordel kigge nærmere på menuen i venstre side af skærmen. Her kan du markere din maksimumpris, og så viser vi dig kun bordlamper til den pris. På den måde slipper du for at se en masse lamper, som alligevel ikke er relevante for dig. Her kan du også vælge kun at se varer, som er på tilbud. 

Lad os hjælpe dig videre 

Vi ved meget om lys her hos Møblér. Vi har naturligvis et indgående kendskab til vores produkter –  vi kender deres fordele, vi ved, hvor de kommer bedst til sin ret, og vi ved, hvad der gør LED-lamper rigtig smarte. Vi ved også, at alle vores kunder har vidt forskellige ønsker, og uanset om du leder efter en sort eller hvid bordlampe, en billig én eller en retro-bordlampe, så er vi klar til at hjælpe dig videre. 
Du er meget velkommen til at tage kontakt til os her på vores hjemmeside, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål. Kunne du godt tænke dig at se din nye bordlampe med egne øjne, inden du køber den, er du også mere end velkommen til at komme ind i én af vores mange butikker landet over. I hver og en af vores butikker står der kompetent og imødekommende personale klar til at hjælpe og vejlede dig, og de svarer gerne på dine spørgsmål og tager altid dine tanker og overvejelser alvorligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig eller til at se dig i en af vores butikker. Måske kan vi endda hjælpe dig med at finde den helt rigtige bordlampe for dig allerede i dag?