0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Lamper

Loftslamper

Loftslamper

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Loftlamper - Skab blikfang i din indretning

En loftlampe eller pendel får typisk sit fulde udtryk, når det lyser rummet op, når solen går ned. Med en loftlampe kan du skabe nogle helt fantastiske rammer omkring en elegant og stilfuld loftlampe. Du kan vælge at hænge to ens over spisebordet, for at give belysning omkring samlingspunktet for familien. Her kan du vælge en loftlampe eller pendel i et design, som både tilfører rummet noget kant, og vækker blikfang i indretningen. Belysning generelt kan gøre en stor forskel for det enkelte rum uanset størrelsen på rummet. Lad dig blive inspireret af vores store udvalg af loftlamper i forskellige farver, designs og størrelsen på vores online shop eller i en af vores fysiske butikker rundt i hele landet.

Vores dedikerede hold arbejder konstant på at spotte de bedste og mest trendende varer på markedet, som vi køber ind til de bedste priser for dig som kunde. Det skal være enkelt, smart og simpelt at være indkøbschef i sit eget hjem, når du er kunde hos Møblér.

Pris

Bredde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Loftlamper

Her hos Møblér elsker vi lys og de mange forskellige muligheder, det giver. Vi forhandler både bordlamper, gulvlamper, væglamper, men her er det vores udvalg af loftlamper, som er i fokus. Loftbelysningen er i en liga for sig, idet den ofte skal lyse større områder op alene. Derudover er det vigtigt, at både loftlampen og pæren deri passer til rummet og formålet. Nogle loftlamper egner sig bedst til at hænge over spisebordet, andre er rigtig gode i køkkenet over køkkenbordet, mens andre igen er gode som den primære belysning i et større rum. Vi forhandler både LED-loftlamper, billige loftlamper, retroloftlamper, og der er både modeller til soveværelse, køkken, stue samt hjemmets øvrige rum. Se nærmere på vores store udvalg her på vores hjemmeside med det samme eller kom ind i én af vores mange butikker landet over.

Vi imødekommer alle dine ønsker og behov

I alle hjemmets rum kan den helt rigtige loftlampe og belysning være prikken over i'et. For at du skal kunne bruge dine respektive rum fuldt ud – hvad end det drejer sig om madlavning i køkkenet, middagsselskaber i stuen eller noget helt tredje – kræver det et tilpasset lys, og i vores store udvalg håber vi, at du kan finde noget, som matcher dine ønsker og behov.
Vi forhandler både forskellige typer af LED-loftlamper, retroloftlamper og klassiske loftlamper. Helt konkret betyder det, at du her hos os både kan få pendler med et meget klassisk udtryk med metal- og farvedetaljer, du kan få store og runde pendler fremstillet af gåsefjer og papir for et lidt anderledes og meget iøjnefaldende udtryk, du kan få forskellige former for danskdesignede kogleformede lamper, ligesom du også kan få helt små og meget diskrete loftlamper.

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder et så varieret udvalg af loftlamper, hvor både materiale, farve, størrelse, stil og dermed det samlede udtryk er så forskelligt fra lampe til lampe.

Gode tilbud og billige loftlamper

Spørger du os, skal alle have råd til god belysning i hjemmet uanset deres økonomiske situation. For at imødekomme dette har vi gjort flere ting. Først og fremmest har vi sat vores varer til faste, lave priser. Derudover sørger vi jævnligt for at banke priserne yderligere i bund med gode tilbud og udsalgspriser, hvor du kan være heldig at få den lampe, som du har udset dig, til særligt billige priser. Desuden tilbyder vi forskellige former for finansiering, så du ikke behøver at betale hele beløbet på én gang.

Kvalificeret, personlig service

Vi elsker glade kunder, og vi elsker at hjælpe. Ofte hænger den kvalificerede hjælp tæt sammen med kundetilfredshed, og det forsøger vi at efterleve hver dag.
Først og fremmest har vi gjort vores absolut bedste for at lave en brugervenlig hjemmeside til vores kunder, så de møder færrest mulige udfordringer på deres vej. Vi har for eksempel lavet en menu i venstre side af skærmen, hvor du ved at justere på forskellige knapper kan vælge, om du kun vil se udsalgsvarer, hvilken type lamper du vil se, og hvad din maksimumpris er. På den måde ser du kun de varer, som har mest relevans for dig, og du skal ikke bruge tid på at sorte irrelevante produkter fra i din søgning.

Opstår der alligevel spørgsmål undervejs, er vi helt klar til at hjælpe dig. Vi kan både kontaktes over telefon og mail, og du er naturligvis også altid mere end velkommen til at komme ind i én af vores mange butikker landet over. I alle butikker står der kompetente og imødekommende medarbejdere klar til at lytte til dine ønsker og behov og derefter hjælpe dig videre. Har du mulighed for det, vil vi til hver en tid anbefale dig at komme ind i én af vores butikker. På den måde kan du se vores loftlamper og øvrige produkter med egne øjne, og du får dermed et bedre grundlag for at vælge den rigtige loftlampe første gang.

Vi glæder os til at se eller høre fra dig, og hvem ved – måske finder du allerede din drømmelampe i dag?

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.