0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Efterårets toner og tendenser

21. september 2023

Efteråret er over os, og det er blevet tid til at gøre boligen efterårsklar! For os er efteråret lig med indendørs hygge, hvorfor du netop bør gøre noget ekstra ud af din bolig. Vi anbefaler at indrette hjemmet, så det reflekterer årstiden med harmoni og hygge i fokus. 

Du kan skabe den rette efterårsstemning ved at indrette med naturens farver. Efteråret er den tid på året, hvor naturen viser sig fra sin smukkeste side, da gyldne farver pryder det danske landskab. Lad dig inspirere af de varme og brændte nuancer, som efteråret frembringer, og lad dem præge din boligindretning.

Lad årstiden afspejle sig i din bolig 

Efteråret er ikke blot kendt for kulde, blæst og regn. Efteråret er også lig med mange glæder såsom naturens smukke farveskift, tid til indendørs hygge samt maksimal afslapning foran TV’et. De helt centrale temaer for efteråret er derfor nøgleord som varme, komfort, nærvær og ro.

Disse bør danne grundlaget for boligens transformation til efteråret. Efterårets indretningsstil kendetegnes derfor ved sin mørkere og mere gyldne farvepalet samt varme tekstiler og naturlige materialer. 

Bring efterårets brændte farver ind i boligen 

Bologna sofa i læder

Der er mange farver, der skriger efterår. Især jordfarver som brun, beige og kaffe samt gyldne nuancer som rød, terrakotta og karrygul er dominerende. De brune og rødlige farvenuancer er uundgåelige dette efterår sammen med den klassiske flaske grønne. De får os til at tænke på tørret bark og blade, der falder fra træerne i denne årstid. 

Når du her til efteråret skal finde den perfekte farvepalet til dit hjem, kan du med fordel gå efter de lidt mørkere toner. Du vil opleve, at det skaber varme og dybde i din indretning.

Du kan skabe en klassisk efterårspalet ved at bruge sennepsfarver og karrygul med jordfarver og hvid. De lysegule nuancer er en smule mindre intense i forhold den klassiske gule, men de skaber fortsat liv og positivitet i dit hjem i denne mørke årstid. Tilføj små glimt af brændt orange for en hyggelig og varm stemning.

Også grøn er en stærk spiller i efteråret. Den populære farve fås i mange forskellige nuancer og kan bruges året rundt i den nordiske boligindretning. Ønsker du også at bruge de grønne farver i din indretning om efteråret, er det især de mørkegrønne farver, der skaber en varm og hyggelig atmosfære. Derudover får de mørkegrønne nuancer også et smukt udtryk i kombination med andre efterårsfarver.

Det er dog vigtigt, at du kombinerer de elegante efterårsfarver med en mere diskret og neutral farvepalet for at undgå, at det bliver for overvældende. Vælg hvide og lyse kulører for at skabe en naturlig og elegant indretning og undgå at udtrykket bliver for mørkt. Forsøg samtidig at invitere en masse naturligt lys ind og supplér med lamper

Tilføj naturmaterialer, tekstiler og gyldne metaller

Balance box seng med galv

Boligtilbehør og møbler i naturmaterialer som træ og læder passer fantastisk godt i efterårsindretningen. De er med til at skabe en autentisk og rolig stemning, der afspejler den nordiske natur. Samtidig matcher de utrolig godt til de varme efterårsfarver og udvisker overgangen mellem naturen og din bolig.

Tilføj et pift af eksklusivitet og elegance med gyldne metaller. Hyggelige og dekorative fyrfadsstager i gyldne farver som kobber, guld eller sølv er perfekte til efterårsindretningen. De elegante metaller varmer dejligt i boligen og er derfor et must, når kulden trænger sig på. Metallerne tilføjer nemlig personlighed, luksus og liv, hvad end de anvendes som effekter, detaljer eller på store overflader. 

Hjemmet skal selvfølgelig også udstråle hygge og varme ved hjælp af lækre tekstiler. Tæpper, puder og plaider i varme farver og bløde materiale vil fuldende din efterårsindretning. De både hygger og luner visuelt og fysisk og kan være med til at understrege eller opbløde et markant udtryk. De kan være med til at sætte kulør på et hjem med ensfarvede møbler. 

Byd efteråret velkommen 

Tremmesofa cl600 - sofasæt

Byd efteråret velkommen ved at skabe plads til afslapning, ro og hygge. Sørg for, at stuens sofa er en ægte flyder med plads til filmaftener og eftermiddagslure. Suppler med en lænestol og kryb sammen under et tæppe, når vinden rusker udenfor. 

Når mørket falder på, kan du tænde stearinlys. Levende lys er en rigtig god måde at skabe hygge og varme på i de kolde og mørke måneder. Skæret fra levende lys skaber en perfekt stemning af hygge.

Du vil med sikkerhed nyde at komme hjem til en efterårsklar bolig. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, når døgnets mange timer bruges indenfor i de kolde måneder. Derfor er det bare med at give sig i kast med fornyelse af boligen med varme farver, lune tekstiler og gyldne metaller.