0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Flyder sofaer

Flyder sofaer

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Stort udvalg af komfortable flyder sofaer i mange opstillinger

Hvis du er på udkig efter en flyder sofaer, som indbyder til mange timer på langs, er du kommet til det rigtige sted. Hos Møblér forhandler vi et stort udvalg af flyder sofaer i forskellige designs, modeller og materialer. En god sofa flyder udskiller sig fra andre sofaer ved at have et ekstra lavt design med en ekstra dyb siddedybde. En rigtig flyder sofa kan være med til at skabe en afslappet og behagelig stemning i stuen, hvor du samtidig får en helt fantastisk sofa.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Flyder sofaen – den ultimative sofa til total afslapning

Efter en lang dag er sofaen for mange det helligste sted at søge tilflugt, når man skal lade batterierne op. Her kan man sætte eller lægge sig til rette, nyde en god bog, se tv eller tage en tiltrængt lur. Det er vigtigt at sofaen er behagelig og rar at flyde i, deraf navnet på sofaerne i denne kategori.

Design og komfort er ofte to af de vigtigste punkter på dagsordenen, når der skal vælges en ny sofa. Det kan være svært at navigere rundt i udvalget, men her på siden finder du et perfekt balanceret udvalg af flyder sofaer, hvor design og komfort går hånd i hånd. Udover at komme med et flot design og en behagelig komfort, fås alle vores flyder sofaer i de bedste materialer til den bedste pris.

Hvor meget plads kræver en flyder sofa?

Du bør som minimum sørge for at sofaen kan være i rummet uden at den er til gene. Tænk over hvor mange, der skal sidde i sofaen, og hvordan du ønsker sofaen skal bruges. Er det et fristed i hjemmet hvor man lader batterierne op ved at tage en lur, eller er det her hele familien samles for at se tv om aftenen? Hvis du leder efter en sofa med en dyb siddedybde, som indbyder til en meget tilbagelænet eller ligefrem liggende positur, så er det bestemt en flyder sofa, du skal have fat i.

Sørg for at måle rummet op inden – lav eventuelt en skitse af sofaen på et stykke papir, så du får en illustration af sofaens størrelse kontra rummets størrelse.

Hvordan sidder jeg i en flyder sofa?

Som navnet indikerer, så er der ikke tale om en sofa, hvor du sidder oprejst og drikker kaffe. En flyder er snarere en sofa hvor du ligger ned eller læner dig godt tilbage i hynderne for at se tv. Du bør derfor gøre op med dig selv på forhånd, hvilken slags sofa du er på udkig efter. En flyder sofa er noget lavere og dybere end de andre gængse sofa-kategorier, så du vil ikke få den ”normale” oplevelse med en flydesofa.                     

Hvilken flyder sofa skal du vælge?

Skal du finde en ny sofa er der flere forskellige kriterier, du kan tage højde for. Vi har hos Møblér skrevet en længere artikel om hvordan du netop vælger den helt rigtige sofa i første hug. En flyder sofa er ikke anderledes end så mange andre sofaer, i forhold til hvad du bør overveje og inddrage i din beslutningsproces. Sørg altid for at måle området grundigt op hvor flyder sofaen skal stå, således du ved at den også passer ind når den modtages. Husk også at tage højde for hvor mange personer, der skal kunne sidde i sofaen ad gangen. Der regnes som regel efter at en person optager 60 cm siddeplads, hvorfor du bør afsætte ca. 60 cm per person.

Ved køb af en flyder sofa kan du med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvor stor skal sofaen være?
  • Hvor mange siddepladser har jeg brug for?
  • Hvor dyb skal sofaen være?
  • Hvor skal chaiselongen sidde – til venstre eller højre?
  • Hvilke materialer bør jeg vælge – stof eller læder?

Hos Møblér finder du et stort udvalg af forskellige flyder sofaer, der opfylder vidt forskellige krav. Har du godt med plads og brug for mange siddepladser, vil du med garanti kunne bruge en stor flyder sofa med chaiselong. Her får du masser af plads og rig mulighed for at få hele familien eller venner med ned på langs.

En dyb flyder sofa er for dig, der ønsker indbegrebet af en flyder. Konceptet omkring en flyder sofa er, at den skal være lav, dyb og komfortabel. Du skal med andre ord trækkes helt ned og opleve en komfort du ikke ønsker at rejse dig fra igen.

Hos Møblér forhandler vi et stort udvalg af forskellige typer af flyder sofaer, så alt efter hvilken indretningsstil eller flyderoplevelse du er ude efter, kan du finde det hos os. Udover flyder sofaer kan du også finde:

Køb en billig flyder sofa hos Møblér

Er du på udkig efter den elegante og helt perfekte flyder til stuen? Vi har masser af forskellige flyder sofaer at vælge imellem. En billig flyder sofa er det ideelle valg til de fleste hjem, men det kan være svært at finde lige den model, der passer bedst ind. Hos os skal du ikke gå på kompromis med de ønsker for hverken kvalitet, design eller komfort. Hos Møblér kan du finde et stort udvalg af billige flyder sofaer der indbyder til mange timer på langs. Se eksempelvis på vores amerikanske flyder sofaer, som udskiller sig stilmæssigt ved det lave design, hvor benene er gemt væk og sofadybden er ekstra dyb. Leder du efter en flyder sofa på tilbud? Alle vores tilbud vil være listet først på siden.

Flyder sofa på afbetaling

Står du og mangler plads i sofaen eller trænger den simpelthen bare til at blive udskiftet? Det kan være en sur oplevelse at forelske sig i en sofa, der er en smule over budgettet. Derfor tilbyder vi hos Møblér rente- og gebyrfri finansiering – så slipper du for at skulle nøjes eller smide eller pengene på bordet med det samme. Vores møbelfinansiering gør det muligt at få drømme flyderen med hjem og udskyde betalingen til senere, ved blot at afdrage et mindre beløb hver måned over en aftalt periode.

Leder du efter en flyder sofa på afbetaling kan vi hos Møblér hjælpe dig i mål. Du skal blot ansøge om et lån her og underskrive med dit NemID. Lånet kan efter godkendelse bruges både online eller i en af vores mange butikker.

Se også vores udvalg af sofaborde, indskudsborde og tv-borde.

Se alle vores flyder sofaer hos din lokale Møblér-butik

En rigtig flydesofa skal kunne holde til at man bruger timer med afslapning på det samme spot i sofaen, det er derfor et must af flydersofaens materialer er i top og holder sin form over lang tid. Alle vores flydersofaer er bygget i kvalitetsmaterialer, hvilket er med til at sikre at komforten er i top og at du har en sofa i mange år frem.

Vi er sikre på, at der blandt vores udvalg her på siden nok skal være en flydesofa, der passer perfekt til din stue, dit budget og dine forventninger angående kombinationen af design og ultimativ komfort. Du kan se vores fulde udvalg online, eller besøge en af vores mange lokale butikker rundt om i landet. Her står vi altid klar til at give dig den bedste service og vejledning.

Som sagt og skrevet har vi hos Møblér et stort udvalg med masser af flydersofaer at vælge imellem. Du kan altid bruge vores filter-funktion i toppen af siden til at indsnævre valgmulighederne og når du har fundet den perfekte flyder hjem til stuen, vil vi meget gerne stå for levering af den. Hos Møblér får du altid fri fragt ved ordre over 1.500 kroner til kantstenen. Skulle du derimod have brug for at få sofaen båret ind i husstanden, så koster dette kun 499 kroner.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er en flyder sofa?

En flyder sofa er en stor og lav sofa hvor siddedybden som oftest er over 60 centimeter. Den ekstra store dybde får dig til at slide længere ned eller tilbage i sofaen, hvorfor den er helt perfekt til at bingewatche serier eller tage den obligatoriske morfar.

Hvor kan jeg købe en god flyder sofa?

Hos Møblér forhandler vi et stort udvalg af komfortable flyder sofaer i alverdens designs og opstillinger. Vores flydesofaer er fremstillet i de bedste materialer, hvilket giver dig en god sofa mange år frem.

Hvilken flyder sofa skal jeg vælge?

Rummet dikterer hvilken flyder sofa du har plads til og hvor i rummet den bør stå. Sørg altid for at måle op inden du køber en ny sofa, så du er opmærksom på om sofaen reelt set kan være der. Dernæst bør du vælge den flyder sofa der matcher dine behov og ønsker.

Hvorfor skal jeg vælge en flydersofa?

Du skal vælge en flydersofa hvis du elsker at sidde godt trukket tilbage i puderne. Disse sofaer udmærker sig ved at være ekstra lave og dybde. Flydersofaer er perfekte til at bingewatche serier i, samle vennerne og familien eller blot tage en lur.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.