0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Guide til møbelmærker

21. september 2023

En af de store udfordringer, når man er på jagt efter nyt møblement til hjemmet, er at vurdere, hvilket kvalitetsniveau møblerne reelt set repræsenterer. Kvalitet er et begreb, der inkluderer en lang række parametre såsom graden af holdbarhed, komfort, slidstyrke, funktionalitet samt materialernes beskaffenhed og meget mere. En lang række målingsparametre, som tilsammen giver en indikation på det enkelte møbels kvalitet.

Men som forbruger kan det stadig være vanskeligt i selve købssituationen at gennemskue, hvor godt det pågældende møbel præsterer på de forskellige parametre. I disse tilfælde kan det derfor være fornuftigt at orientere sig ved hjælp af kendte møbelmærker, f.eks. danske møbelmærker eller møbelbrands, som man er sikker på står for noget godt, og som man kan stole på. Anerkendte møbelmærker og møbelbrands kan fungere som kvalitetsstempler, der skiller fårene fra bukkene, når du står mellem et væld af møbelalternativer og skal træffe en beslutning. Hos Møblér går vi ekstremt meget op i kvalitet, og derfor gør vi en stor dyd ud af at forhandle en lang række eksklusive møbelmærker og -brands, der hver og en garanterer kvalitet i verdensklasse. I dette blogindlæg vil vi guide dig igennem et udvalg af vores mange møbelmærker, så du kan få en fornemmelse af, hvilke kvalitetsstempler du skal orientere dig efter, næste gang du skal ud at købe møbler. 

Se også: Køb dansk.
 

Auping seng


1. Auping – sovekomfort i verdensklasse

Går du og drømmer om den perfekte nattesøvn og liggekomfort i verdensklasse? I så fald er det kendte møbelmærke Auping lige noget for dig. Auping repræsenterer et eksklusivt møbelmærke, der forhandler senge og madrasser i høj kvalitet til alle priser. Senge-eventyret tog sin begyndelse i Holland helt tilbage i 1888, og med over 100 års erfaring i bagagen kan Auping bryste sig af at være et af de mest anerkendte møbelbrands på markedet – ikke mindst på grund af deres fagekspertise på området og deres utroligt brede sortiment, der tilbyder senge- og madrasløsninger til ethvert behov.

Foruden et stort fokus på ultimativ liggekomfort og materialer i høj kvalitet udmærker Aupings senge og madrasser sig ved at være udstyret med en række unikke funktionaliteter, der er med til at skabe ideelle vilkår for en god og behagelig nattesøvn. Værd at nævne er blandt andet, at Aupings nye madrasser gennemgående har indbygget et temperaturregulerende komfortlag i latex, der er meget åndbart og effektivt transporterer varme og fugt. På denne måde er du sikret en stabil nattesøvn, hvor du ikke bliver forstyrret af at have det for varmt eller for koldt. Derudover afspejler madrasserne yderst energineutrale og hygiejniske konstruktioner, da de er bygget op omkring solide spiralbunde, der sikrer dig ekstra ventilerende og hygiejniske soveforhold, og så er de produceret af 100% bæredygtige materialer med stort fokus på optimal udnyttelse af naturens ressourcer. Med andre ord får du med en Auping-seng både komfort, kvalitet og god samvittighed for pengene.

Se også: Auping sengekatolog og Auping sengebunde og madrasser.

Stressless møbler


2. Stressless – stress af med et dansk møbelmærke

Stressless er et norsk møbelmærke, der er udviklet af producenten Ekornes, og som samler en serie af møbler, der emmer af kvalitet på alle ledder og kanter. Møbelmærket og -serien er forankret i en lang historie og stolt møbeltradition, der startede i 1934, hvor visionen om at blive en af de førende og mest attraktive møbelleverandører på markedet blev født. Med Stressless er du sikret møbler, der prismæssigt henvender sig til det brede publikum – uden at dette bliver på bekostning af såvel høj kvalitet som lækkert design.

Stressless-kollektionen repræsenterer et eksklusivt møbelmærke, der særligt er kendt for at producere ergonomisk korrekte og yderst komfortoptimerende møbelløsninger i god kvalitet og med stort fokus på miljørigtighed. Blandt deres brede udvalg af kvalitetsmøbler er især Stressless-sofaer og -lænestole populære, der i mange tilfælde er udviklet med patenterede og unikke funktioner, der er med til at skabe en fremragende siddekomfort. Både sofaerne og lænestolene er designet således, at de tilpasser sig lige netop efter din kropsbygning og giver således optimal støtte og komfort. Dette skyldes blandt andet Stressless-seriens unikke systemer – heriblandt det fleksible Plus-system, der giver dig rig mulighed for nemt og bekvemt at regulere lænde- og nakkestøtten efter ønsket sidde- eller liggeposition, og det avancerede BalanceAdapt System, hvor sæde og ryg bevæger sig synkront i en behagelig gyngebevægelse. Med Stressless er du således garanteret møbler, hvor du kan stresse maksimalt af.

Se også: Stressless inspirationskatalog.
 

Jensen senge


3. Jensen – sengeløsninger med luksus og kvalitetstempler 

Jensen er et eksklusivt møbelbrand med svensk oprindelse, der kan dateres tilbage til 1939, hvor grundlæggeren Hilding Andersson etablerede den første møbelfabrik, der senere hen i 1980 afgrænsede sit sortiment til specifikt at fokusere på produktionen af kvalitetssenge. I dag er Jensen en af de mest markante spillere på sengemarkedet og leverer sengeløsninger til lande i både Europa, Rusland og Asien.

Med sloganet ”Designeed for Sleep Comfort” lægger Jensen en klar linje, der tager hensyn til din krops velbehag og velvære i forbindelse med nattesøvnen. En seng skal ikke bare være praktisk og funktionel, men skal kunne tilbyde dig en luksuriøs oplevelse og ultimativ liggekomfort, der er tilpasset til alle typer af kroppe og behov. Jensen Madrasser tilbyder dig et bredt og flot udvalg af sengetyper, der alle har én fællesnævner: nemlig optimal støtte, god liggekomfort og materialer i høj kvalitet, hvilket skaber perfekte betingelser for en tilsvarende god nattesøvn.
Dette høje kvalitetsniveau bliver eksempelvis slået fast i kraft af Jensen-sengenes adskillige kvalitetsstempler, der sikrer dig senge i topklasse, hvad angår både holdbarhed, materialer, miljøvenlighed, stabilitet og komfort. Blandt kvalitetstemplerne kan nævnes Møbelfakta’s mærke- og testordning samt det anerkendte svanemærke.

Jensen er desuden et kendt møbelmærke, der er særlig anerkendt for sin innovative tilgang til sengeløsninger, der sikrer høj grad af justérbarhed og fleksibilitet. Dette kommer blandt andet til udtryk i to specialudviklede Jensen-applikationer, der giver dig mulighed for at indstille sengen efter behov, samt Jensens unikke zonesystem, der gør madrasserne ekstremt tilpasningsdygtige i forhold til din kropsbygning. At sove i en Jensen-seng er altså en oplevelse 100% på dine præmisser. 

Se også: Jensen sengebrochure 
 

Ucreate - sammensæt din egen sofa


4. Symfoni – skræddersyede og fleksible løsninger til alle og enhver

Symfoni er et møbelmærke – eller rettere møbel-byggesystem – der er udviklet af det anerkendte, danske møbelbrand Hjort Knudsen. Dette møbelbrand fremstiller Symfoni-møbler på egne fabrikker i hele Europa og har med sit kompromisløse fokus på godt håndværk, perfekt siddekomfort og fleksibelt design leveret unikke møbelløsninger, der er skræddersyet til alle slags behov, og som giver dig stor medbestemmelse i forhold til design og konstruktion. 

Symfoni er især kendt for deres enorme udvalg af modulsofaer, der foruden ultimativ siddekomfort lægger vægt på at levere sofaløsninger, hvor brugeren er i fokus. Symfoni-byggesystemet gør det muligt, at du helt på egen hånd kan designe din personlige sofa, som tilfredsstiller netop dine behov. Du har utallige kombinations- og valgmuligheder med hensyn til alt lige fra størrelse, sædedybde, sædebredde, polstring, betræk, typer af arme og ben og meget mere. Denne alsidighed gennemsyrer samtlige møbelløsninger, hvilket gør Symfoni til et unikt og yderst attraktivt møbelmærke, der henvender sig til dig, der ønsker et personligt og skræddersyet møbel.

Se også: Symfoni sofabrochure.

Læs også: Farveguide: Hvilke farver er in til møbler?
 

Mistral - reolopstilling som du ønsker det


5. Mistral – danskproducerede reoler med personlig stil

Hvem vil ikke gerne have et reolsystem, der er så fleksibelt, at du fra tid til anden kan ændre og modulere konstruktionen og designet efter behov og smag? Netop dette får du med det danske møbelmærke Mistral, der blev grundlagt af møbelfabrikanten Hammel Furniture tilbage i 1961. Lige fra selve grundlæggelsen af har møbelfabrikken lagt stor vægt på dansk kvalitet og topdesign samt fremsynede, innovative møbelløsninger. Disse værdier har smittet direkte af på Mistral-reolsystemerne, der specifikt er designet med øje for individualitet, fleksibilitet og personligt udtryk. Du har her ultimativ frihed til selv at sammensætte og kombinere de enkelte grundmoduler, så de passer til dit hjem og din personlige stil – og det eneste, det kræver af dig, er, at du selv monterer eller skifter fronterne på modulerne. Altså en nem, hurtig og smart måde at sikre afveksling i din indretning.

Du har således utallige valgmuligheder, hvad angår konstruktion, design og æstetisk udtryk – og det er kun fantasien, der sætter grænser. Om du er på udkig efter en lille og praktisk reol til opbevaring i entréen eller ønsker et stort og rummeligt reolsystem til både TV-, AV- og Hi-Fi-udstyr i dagligstuen, så har Mistral en skræddersyet løsning til dig. Det er blandt andet derfor, at dette kvalitetsbevidste, danske møbelmærke med rette kan brande sig selv på sloganet ”design for your life”. Mistral repræsenterer således et møbelmærke, der giver dig frihed til at sætte et personligt præg på dit hjems indretning – også uden at det nødvendigvis skal koste dig en bondegård.

Se også: Mistral brochure

Med ovenstående præsentation af disse fem udvalgte møbelmærker håber vi, at du er blevet lidt klogere på, hvad markedet kan tilbyde dig af kvalitetsmøbler – og at du dermed har fået inspiration til, hvad du kan orientere dig efter, næste gang du er på jagt efter møbler. 
De fem møbelmærker er som sagt kun et udvalg af en lang række kvalitetsmærker og -brands, som vi forhandler hos Møblér. Du kan læse mere om de enkelte møbelmærker på vores hjemmeside her – og endnu bedre opleve de enkelte brands’ produkter i virkeligheden i en af vores landsdækkende Møblér-butikker.

God fornøjelse med de mange mærkevarer!

Læs også: Sådan finder du den rette boxmadras