0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Modulsofaer

Modulsofaer

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Design selv en lækker modulsofa

Opbyg din modulsofa så den passer til lige nøjagtig din bolig. Modulsofaer giver dig rigtig mange kombinationsmuligheder, så du kan sammensætte din modulsofa i den størrelse og form, der passer til dine behov. Lad os hjælpe og rådgive dig med at lave din helt personlige modulsofa.

Se også:

Design din egen sofa

Ønsker du at sammensætte din sofa, så den passer perfekt ind i stuen, er en modulsofa en god mulighed. Med en modulsofa kan du nemlig kombinere modulerne på kryds og tværs og på den måde sammensætte din drømmesofa. Det er nemlig ikke altid nemt at finde den perfekte sofa i butikkerne eller på nettet, og her er modulsofaen det ideelle valg.   

Hos Møblér har vi et stort udvalg af billige, flotte og kvalitetstestede modulsofaer, som du kan sammensætte, præcis som du ønsker, hvad angår materialer, størrelser, former, farver, design og funktionalitet. Tag et kig herunder, og sammensæt din drømmesofa i moduler.  

Ønsker du en mere traditionel læder hjørnesofa, chaiselong sofa eller sofasæt, har vi også flere forskellige muligheder, hvad angår pris, farve, design og materiale. Du kan læse om vores Ucreate sofa system her ligesom du finder hele vores udvalg af sofaer her.

Hvis du mangler noget at bløde hjørnesofaens udtryk op med, kan vi anbefale at kigge nærmere på vores galleri af vægbilleder til stuen.

Sammensæt din sofa efter din personlige stil

Er du på jagt efter en sofa til hjemmet, eller skal den gamle sag snart udskiftes, er en modulsofa en oplagt løsning. Her har du mulighed for at sammensætte en sofa, som du ønsker, så den passer til din personlige smag, indretning og behov. Du kan lade kreativiteten få frit spil og lege med indretningsidéer, og når du bliver træt af en kombination, kan du altid skifte til en anden. Med en modulsofa får du altså en lang række muligheder for at præge din indretning i mange forskellige retninger og til ethvert arrangement.   

Møblér tilbyder adskillige løsninger på sofaer med moduler, og du kan blandt andet vælge mellem forskellige materialer, for eksempel en modulsofa i læder, uldstof eller almindeligt stof. Vi er også leveringsdygtige i modulsofaer i et væld af farver, blandt andet mere modige farver som lattefarvet, melonfarvet og cognacfarvet eller mere klassiske farver som grå, sorte og blå modulsofaer.   

Kvalitetssikrede modulsofaer til lave priser   
Hos Møblér er vi leveringsdygtige i en lang række modulsofaer på udsalg til vilde tilbud og faste lave priser, så der er noget til ethvert budget. Selvom du kan finde billige modulsofaer, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, så du er altid garanteret en god handel hos os. Vores forskellige mærkevarer er din garanti for en modulsofa af høj kvalitet. Se mere nedenfor, og find din nye modulsofa.   

Blandt vores store sortiment vil du med sikkerhed kunne finde en modulsofa efter lige præcis din personlige stil. Vi har alt lige fra stilfulde stofsofaer, funktionelle modulsofaer med chaiselong og moderne hjørnesofaer i alle prisklasser, så du både kan finde en billig modulsofa og en modulsofa i en højere prisklasse alt efter dine ønsker. Med vores modulløsninger kan du altså nemt finde frem til en ny sofa, som passer helt perfekt til dine behov.   

Skræddersy din nye modulsofa efter dine behov  

Inden du skal ud at investere i en ny modulsofa til din stue, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser. Først og fremmest er det en god idé at finde ud af, hvor meget plads du har i din stue, så du ved, hvor stor sofaen må være. Det kan også være en fordel at have gjort sig nogle tanker om materiale, form og design, så du ved, hvilken type modulsofa du går efter. Hos Møblér forhandler vi mange forskellige modulsofaer i mange materialer, former og design, så du kan finde din drømmemodulsofa uden besvær.   

En af de afgørende ting, når du skal ud at købe en ny sofa, er naturligvis komforten. Du er altid velkommen til at komme ind i din lokale Møblér-butik og afprøve de forskellige modulsofaer, så du er sikker på, at komforten er efter dine præferencer. Vores kompetente medarbejdere er uddannet til at guide dig igennem de forskellige muligheder, så du kan gå derfra med den optimale løsning for lige netop dig og dit hjem. Du kan finde inspiration til vores mange kombinationsmuligheder, når det kommer til modulsofaer, nedenunder.

Rejs dig fra sofaen, og find din nye løsning hos Møblér  

Som det første kan du bevæge dig rundt på denne side og tjekke vores store udvalg af modulsofaer ud, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at svinge forbi en af vores lokale Møblér-butikker nær dig. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at yde kompetent vejledning og give dig en masse inspiration, så du kan få sammensat din drømmesofa. Hvis du har yderligere spørgsmål, må du også altid kontakte os pr. telefon eller mail.   

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.