0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Mistral

Mistral

Dit hjem, din personlige stil med en Mistral reol

Vil du gerne have mulighed for at kunne ændre din stue, alt efter hvilket humør du er i? Så er du kommet til det rigtige sted.

Hos Møblér tilbyder vi et bredt sortiment af Mistral reoler for dig, som ønsker at give din indretning et personligt præg. Reolsystemet med de mange kombinationsmuligheder giver dig mulighed for at ændre dit møbel hver eneste dag. Grundmodulerne i vores Mistral reolsystem er nemme at samle, og tilbydes i et bredt udvalg, både i forskellige farver og størrelser. Reolens grundmoduler er samlet for dig, du skal blot selv montere eller skifte fronterne.

Mistral reol til dit elektroniske udstyr

Vores Mistral reoler giver dig god mulighed for at opbevare TV, AV udstyr og Hi-Fi udstyr. Du kan eksempelvis nemt gemme højtalere og AV udstyr bag stoflåger, der lader lyden komme ud af stoffet og samtidigt tillader fjernbetjeningssignalet at komme ind samtidig med, at udstyret er gemt væk. Der er naturligvis også taget højde for kabelføring, der let kan køres gennem den aftagelige bagplade.

Design dit eget Mistral reolsystem med vores tegneprogram

Kunne du tænke dig at få en illustration af din personlige Mistrael reol inden du handler? Så er der hjælp at hente. Vores nye tegnprogram giver dig nemlig mulighed for nemt og enkelt at sammensætte dit eget Mistral reolsystem efter ønske. Her kan du frit designe dit personlige møbel og derigennem også få et syn på, om det vil passe i dit hjem eller ej. 

Prøv tegneprogrammet her.

Med en Mistral reol kan du:

  • Få et bredt udvalg af størrelser
  • Vælge mellem mange forskellige farver
  • Mulighed for elektronisk udstyr
  • Designe dit eget reolsystem i vores tegneprogram

Mistral skænk

Som alternativ til Mistral reoler, findes Mistral skænke, som ofte er lidt mere lukkede møbler med flere låger. På den måde gemmes dine ting mere væk og udtrykket bliver mere bart på en elegant måde, hvor møblet kommer mere i fokus. Mistral skænkene findes i mange forskellige modeller samt farver. De fleste skænke er med ben så de står på gulvet, men det er også muligt at vælge en Mistral skænk, som kan hænge på væggen, så gulvpladsen er mere fri - det er helt op til dig. Mistral skænke findes både med lange og korte ben, så du kan vælge ud fra hvad du synes mest om. En Mistral skænk passer godt ind i den skandinaviske indretning, hvor både det designmæssige og funktionen af møblet er i fokus. 

Se alle Møblérs skænke her.

Mistral skænk som Tv-møbel

En mistral skænk kan sagtens bruges som TV-bord i stuen, da der i nogle modeller findes AV-indgang, som gør det nemt at gemme udstyr og ledninger væk i møblet. Derudover kan en hvilken som helst Mistral skænk også bruges, da det er et fint møbel at have stående sammen med Tv’et. Dog anbefales det at skænken ikke er for høj, sådan at Tv’et kommer til at hænge eller stå for højt oppe. 
Du finder et stort udvalg af forskellige Mistral møbler hos Møblér, sådan at du kan indrette dit hjem med rene linjer og praktiske møbler. Hvis du har spørgsmål til Mistral møbler, kan du kontakte din lokale Møblér hvor personalet gerne hjælper dig.

Se alle Møblérs TV-møbler her

Mistral møbler kan bruges i hele hjemmet

Mistral har nemlig møbler til ethvert rum i boligen – det er det smarte ved Mistral. Her er det muligt at bruge de forskellige møbler rundt om i bolig, præcis som man gerne vil. For eksempel hvis et Mistral skuffemodul hænger i entréen men der er brug for fornyelse, så kan skuffemodulet få et nyt liv i soveværelset og fungere som et smart sengebord.  

Se brochure om Mistral her.

Se video om Hammels produkter her.

Se video om virksomheden her.

Se samlevejledning her.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvor højt skal en Mistral reol hænge? 

Hvor højt Mistral reolen skal hænge, afhænger af hvilken reolmodel du har valgt eller har i tankerne. Det er en god idé at prøve sig frem med forskellige højder inden reolen bliver fastmonteret på væggen, og evt. både tjekke højden når du sidder på en stol og når du står op. Hvis du er i tvivl om hvor højt din reol skal hænge, kan du altid søge råd og vejledning hos din lokale Møblér.