0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Symfoni

Symfoni

Hjort Knudsen er en dansk familieejet polstermøbelfabrik med hovedsæde i Vestjylland nær Billund. Siden etableringen i 1973 har Hjort Knudsen haft et stort hjerte til de danske møbeltraditioner. Med mere end 40 års erfaring producerer Hjort Knudsen holdbare og moderne byggesystemer, traditionelle sofaer med fokus på det gode håndværk og designmøbler. Produktionen af møblerne foregår på egne fabrikker i Europa med udgangspunkt i at levere møbler i høj kvalitet. 

Et resultat af Hjort Knudsens moderne design og produktion i top kvalitet er de  komfortable reclinerstole, klubstole og funktionsstole værd at fremhæve. Med et ønske om at bringe komfort, tryghed og glæde ind i de danske hjem, designer og udvikler Hjort Knudsen alsidige møbler skabt ud fra dine behov. Derfor har alle stole og sofaer hos Hjort Knudsen mange alsidige muligheder for kombination og stil.

Hjort Knudsen møbler

Som en af Skandinaviens største polstermøbel leverandører, vægter Hjort Knudsen sine kunder højt og ønsker at producere møbler som du bliver glad for i mange år frem. Derfor har Hjort Knudsen rigtig mange muligheder når det gælder sammensætning af dit møbel. Med en stor grad af fleksibilitet og mange produktmuligheder sikrer Hjort Knudsen at der altid er et møbel der passer lige netop dig.

Hjort Knudsen sikrer dig også en højtuddannet gruppe af designere og udviklere, og med 1200 ansatte på egne fabrikker i Europa der alle har en passion for at udvikle møbler hvor komfort, design og pris er i højsædet. Derfor gør Hjort Knudsen sig altid umage hver eneste dag og hvert et møbel er finpudset til sidste detalje. Alsidigheden er for Hjort Knudsen også et vigtigt element når det gælder produktion af møbler. Derfor benytter Hjort Knudsen sig blandt andet af alsidige byggesystemer såsom Symfoni, Wien og Ucreate

Symfoni møbelserie

Alsidigheden er for Hjort Knudsen et vigtigt element når det gælder produktion af møbler. Når det gælder sofagrupper og stole findes der forskellige behov. Derfor giver Hjort Knudsen alle sine kunder muligheden for selv at sammensætte møblerne efter behov og præferencer. Nogle bruger deres sofa til ren afslapning og vil helst ligge ned og se TV. Til dette behov kan man overveje én stor sofa, eller eksempelvis to små sofaer - en til hver. Andre ser sofaen som et samlingspunkt for familien og har behov for en hel sofagruppe der samler børn, voksne og bedsteforældre.

Hjort Knudsen producerer blandt andet et byggesystem, som hedder Symfoni. Det giver en Symfoni af muligheder og sammensætning efter lige netop dine behov. Symfoni er en meget fleksibel modulsofaserie, med et væld af valgmuligheder der spænder over 6 forskellige sædebredder fra 55 cm til 90 cm, 10 forskellige armtyper og mere end 200 stofvarianter, 32 lædervarianter, 6 typer ben, 2 rygpudevarianter og 2 sædedybder. Det er helt op til dig at skabe en sofa efter dine behov,  som du bliver tilfreds med. Med Symfoni møbelserien ender du ikke med den samme sofa som naboen. 

Kig forbi din lokale Møblér-forhandler

Møbelserien er en Symfoni af muligheder, og din lokale Møblér-forhandler vil gladeligt hjælpe dig med at vise de utallige muligheder sofaserien har. Her kan du også afprøve sofaernes behagelige koldskum i både sæde, ryg og armlæn. Foruden at afprøve komforten kan du eksempelvis også afprøve recliner funktionsmodulet, hvor du ved hjælp af to små touch knapper lægger ryggen tilbage og en skammel glider ud. Dét er ren afslapning hos møblér.

Møblér giver dig også mulighed for at komponere din sofa via vores 3D-byggeprogram. Det giver dig rig mulighed for at se det endelige resultat af din sofa, før produktionen overhovedet er startet. Find vores byggeprogram her.

Møbler fra Hjort Knudsen er kvalitets polstermøbler i holdbart og stilfuldt design. Oplev kvaliteten af Hjort Knudsen hos din lokale Móbler

Find inspirationsbrochurer for Symfoni her.