0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Sid godt - besøg vores komfortstudie

21. september 2023

Sid godt – besøg vores komfortstudie

Hvad er forskellen egentligt på en lænestol med indbygget fodskammel og en med en fritstående skammel? Og hvad betyder en lænestol med høj ryg for komforten? I Møblér har vi et af Danmarks bredeste udvalg af lænestole som vi har valgt at samle i vores komfortstudier i butikken. Her får du ”Sid godt garanti”, fordi du, i ro og mag, kan prøve alle de lænestole du har lyst til og vi guider dig til det valg der passer til dig, dine ønsker og din pengepung.

Lænestolen er blandt de vigtigste møbler i hjemmet, når det drejer sig om komfort og funktion. Og valget af lænestol er meget individuelt. Er du på udkig efter en billig lænestol, en med masser af værdi for pengene og har du fokus på funktioner som f.eks. en lænestol med vippefunktion, en hvilestol med indbygget skammel, en otiumstol eller en lænestol med drejefod. Der er mange valg, som kan være svære at forholde sig til uden at se og prøve mulighederne.

New york lænestol i sort læder

I komfortstudiet guider vi dig

I vores store komfortstudie har vi samlet alle lænestole på et sted, hvilket gør det enkelt for dig at overskue mulighederne og vi kan nemmere guide dig, når du afprøver dine favoritter. I komfortstudiet har vi alle typer af lænestole; lænestole med høj ryg, de mere loungeprægede stole med lavere ryg, lænestole med skammel, stole med justérbar nakkestøtte samt lænestole i læder og i stof. Samtidig kan du, som et andet testcenter, prøve de mange muligheder for funktioner blandt andet vippefunktion, løftestole, indbyggede fodskamler, massage og varme som blot er nogle af de funktioner som i dag er muligt at få til sin lænestol. I Farstrup afdelingen tager vi mål, således stolen laves netop til dine kropsmål.

Stressless stole en klassiker der holder

I forlængelse af butikkens komfortstudie finder du vores Stressless studie, hvor Stressless lænestolene er linet op og hvor du kan se og prøve de klassiske Stressless stole fra norske Ekornes, som har en lang tradition for at skabe lænestole med et smukt ydre og en ypperlig komfort. Her kan blandt andet nævnes Stressless Wing som, ligesom de øvrige lænestole fra Stressless, fås med classic stel og signatur stel. Stressless lænestolene er kendt for flere patenterede komfortsystemer, hvor blandt andet Plus-systemet sikrer optimal lændestøtte, i hvilken som helst position stolen er i.

Stressless Wing i sort paloma læder

Find den rigtige lænestol

Valg af lænestol starter ofte med hvordan lænestolen skal passe til det øvrige møblement. Skal det være en lænestol i et design som er stuens statement eller skal den passe til, for eksempel, sofaens stil. Køber du sofa og lænestol på samme tid, vil vi kunne hjælpe dig med hvilke serier du kan matche din lænestol med præcis samme stof som sofaens, og dermed sikre dig at stuen fremstår som en sammentænkt helhed. En lænestol i læder er en klassiker som matcher de fleste hjem, en overfladebehandlet læder er nem at holde og giver en lækker følelse når man sidder i stolen. Og endeligt skal du forholde dig til farven; er det en lænestol i sort læder, en stol i en klassisk brun læder eller er du til mere spræl? I komfortstudiet kan du se de mange stof- og læderprøve, så du kan danne dig et godt indtryk af farverne og mærke strukturen i stoffet eller læderet.

Læs også: Eksklusive lænsetole - Danmarks stærkeste udvalg

Montreal lænestol i cognacfarvet læder

Lænestolens funktioner

Når du har styr på dine ønsker til stilen, skal du overveje hvilke ønsker du har til stolens funktioner. Er det en hvilestol med høj ryg og eventuelt indbygget fodskammel eller er det en TV-stol som nemt skal kunne dreje fra TV’et og over til kaffebordet? Gennem de senere år er der udviklet mere og mere i lænestole med funktioner; manuelt såvel som el-betjente. Blandt de mest populære funktioner er muligheden for at justere nakkestøtte eller den indbyggede fodskammel, der yder en høj komfort når fødderne skal op at hvile og samtidig undgår du at have en skammel til at stå i vejen når stolen ikke er i brug. I komfortstudiet vil du kunne prøve alle mulighederne og vælge de funktioner som passer til dig og dine behov. Vi står naturligvis klar til at guide dig i valget af funktion.

Guide: Find den perfekte lænestol eller se vores Svenske lænestole fra Conform.

Ventura lænestol i sort læder

Løftestolen kan også være elegant

Også indenfor løftestole er der udviklet meget de senere år. I løftestolen kan sædet hæves og skydes frem, således det er lettere at rejse sig fra stolen og komme ned i den. Mange forbinder løftestolen med en tung klods, men det er en gammel fordom, som vi klart kan skyde til højre. I komfortstudiet har et stærkt udvalg af lænestole med løftefunktion, hvor Edmonton fra tyske Himolla er et rigtigt godt eksempel på en løftestol der også er elegant.

Kig forbi vores komfortstudie så hjælper vi dig til en ”Sid godt oplevelse”.

Himolla edmonton lænestol i sort læder med funktioner