0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Farstrup

Farstrup

Farstrup

Farstrup Furniture

Farstrup er et dansk kvalitetsmærke, som producerer stole, sofaer og borde. Med deres fire linjer, Comfort, Classic, Care og Contract, har de i over 100 år været et af de førende danske brands indenfor komfort og tidløst design. 

Siden 1910 har de været eksperter i at designe møbler med et flot stel i træ fra det originale savværk ved Langesøskovene vest for Odense. I 1950’erne og 1960’erne tog produktionerne virkelig fart, og Farstrup har solgt millioner af stole til både ind- og udland. Møbelhåndværk er nøgleordet, når Farstrup sætter deres snedkere og syersker i gang med at producere hvert enkelt møbel. Det er håndværk hele vejen igennem. 

De fire C’er

Farstrup Comfort er en lang række af hvilestole, som er specielt designet med fokus på den korrekte pasform og støtte. Her kan du få tilpasset din stol individuelt, så den matcher dine behov og ønsker. Vælg mellem eg og bøg i flere farver, mange polstringer og stoffarver.

Farstrup Care tilbyder en serie af funktionsstole og multiborde, som er designet specielt med fokus på seniorer eller mennesker, der har brug for speciel støtte. De forskellige indstillinger gør det nemt at rejse sig fra og sætte sig i stolene. Multibordet har hjul under, så det nemt kan flyttes med rundt i stuen.

Farstrup Classic er en relancering af deres gamle møbelklassikere samt en ny linje af sofa- og spiseborde. Er du vild med pindestole, gyngestole eller en klassisk armstol, kan du finde dem her i en ny og forbedret udgave. De passer ind i den simple, skandinaviske stil og består af træ i høj kvalitet.

Farstrup Contract er specielle løsninger til indretning af fællesområder i din virksomhed. Loungemøbler og stole, som nemt kan stables, eller møbler specielt til plejesektoren kan du finde her. 

Med omtanke for naturen

Selve Farstrups design udmærker sig altid ved at være et skandinavisk look med det ædle træ som grundpille. Bæredygtighed og respekt for naturen, og hvad den giver os, er omdrejningspunktet. Hos Farstrup er der stor omtanke for holdbarhed og et tidløst design, så møblet aldrig går af mode eller slides hurtigt ned. 

Langt de fleste møbler produceres i bøg, men flere af modellerne kan også fås i eg. Vidste du, at det meste træ, der bliver brugt hos Farstrup, er over 100 år gammelt? Det er kun det bedste træ, der bliver til en helt unik stol. Derfor er deres slogan også: ”Unikke mennesker – unikke stole”

Se de flotte Farstrup produkter her, eller kig forbi din lokale Møblér-butik, hvor vores personale står klar med kyndig vejledning. 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.