0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Farstrup

Farstrup

Farstrup Furniture

Farstrup er et dansk kvalitetsmærke, som producerer stole, sofaer og borde. Med deres fire linjer, Comfort, Classic, Care og Contract, har de i over 100 år været et af de førende danske brands indenfor komfort og tidløst design. 

Siden 1910 har de været eksperter i at designe møbler med et flot stel i træ fra det originale savværk ved Langesøskovene vest for Odense. I 1950’erne og 1960’erne tog produktionerne virkelig fart, og Farstrup har solgt millioner af stole til både ind- og udland. Møbelhåndværk er nøgleordet, når Farstrup sætter deres snedkere og syersker i gang med at producere hvert enkelt møbel. Det er håndværk hele vejen igennem. 

De fire C’er

Farstrup Comfort er en lang række af hvilestole, som er specielt designet med fokus på den korrekte pasform og støtte. Her kan du få tilpasset din stol individuelt, så den matcher dine behov og ønsker. Vælg mellem eg og bøg i flere farver, mange polstringer og stoffarver.

Farstrup Care tilbyder en serie af funktionsstole og multiborde, som er designet specielt med fokus på seniorer eller mennesker, der har brug for speciel støtte. De forskellige indstillinger gør det nemt at rejse sig fra og sætte sig i stolene. Multibordet har hjul under, så det nemt kan flyttes med rundt i stuen.

Farstrup Classic er en relancering af deres gamle møbelklassikere samt en ny linje af sofa- og spiseborde. Er du vild med pindestole, gyngestole eller en klassisk armstol, kan du finde dem her i en ny og forbedret udgave. De passer ind i den simple, skandinaviske stil og består af træ i høj kvalitet.

Farstrup Contract er specielle løsninger til indretning af fællesområder i din virksomhed. Loungemøbler og stole, som nemt kan stables, eller møbler specielt til plejesektoren kan du finde her. 

Farstrup comfort stole - med omtanke for naturen

Selve Farstrups design udmærker sig altid ved at være et skandinavisk look med det ædle træ som grundpille. Bæredygtighed og respekt for naturen, og hvad den giver os, er omdrejningspunktet. Hos Farstrup er der stor omtanke for holdbarhed og et tidløst design, så møblet aldrig går af mode eller slides hurtigt ned. 

Langt de fleste møbler produceres i bøg, men flere af modellerne kan også fås i eg. Vidste du, at det meste træ, der bliver brugt hos Farstrup, er over 100 år gammelt? Det er kun det bedste træ, der bliver til en helt unik stol. Derfor er deres slogan også: ”Unikke mennesker – unikke stole”

Farstrup stole finder du hos Møblér i mange varianter af spisebordsstole og lænestole. Farstrup comfort hvilestole er til for at give dig muligheden for den bedste afslapning i en god hvilestol. 

Se de flotte Farstrup produkter her, eller kig forbi din lokale Møblér-butik, hvor vores personale står klar med kyndig vejledning. 

Farstrup Applaus lænestol og fodskammel

Betrukket med mørkegråt stof i dessin Medley. Stel i lamineret lys bøg

Farstrup Edge 7990 fodskammel

Betrukket med mørkegråt stof i dessin Hallingdal. Stel i massiv hvidolieret eg

D/L: 75 H: 84 B: 67

Farstrup Cantate 6011 lænestol

Betrukket med stof i flere dessiner, farver og stelfarver

D/L: 78 H: 114 B: 68

Farstrup Plus 5910 lænestol

Betrukket med dessin Capture. Stel i massiv lys eg

D/L: 72 H: 115 B: 71

Farstrup Applaus 5610 lænestol

Betrukket med mørkegråt stof i dessin Medley. Stel i lamineret lys bøg

D/L: 68 H: 119 B: 64

Farstrup Applaus 5699 fodskammel

Betrukket med mørkegråt stof i dessin Medley. Stel i lys bøg 

D/L: 42 H: 43 B: 53

Farstrup Edge 7900 lænestol

Betrukket med mørkegråt stof i dessin Hallingdal. Stel i massiv hvidolieret eg.

D/L: 72 H: 116 B: 71

Farstrup Cantate 6019 fodskammel

Betrukket med stof i flere dessiner, farver og stelfarver

D/L: 42 B: 57

Farstrup Plus 5990 fodskammel

Betrukket med dessin Capture. Stel i massiv lysnet eg

D/L: 44 B: 53