0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Trendy sofaer

10. juli 2024

Trendy sofaer

Gå på opdagelse i den skandinaviske stil, som danner rammerne for tidens største boligtrends og tendenser. Naturen sætter præg på vores indretning og valg af farver. Beroligende og neutrale nuancer, som skaber velvære og jordforbindelse.

Cozy sofa med open end 

Med denne Cozy sofa får du virkelig et stilrent look i din stue. Her kan du pifte udseenet op som du har lyst til med diverse puder og plaider. For at skabe noget spil kan du bruge puder i grønne nuancer og et blødt plaid med mønster. 
Hvis du er mere til at holde stilen med dæmpede farver der matcher sofaen, er det også in at bruge tone i tone farver. Her kunne ekstra puder i sofaen være som på billedet nedenfor – Det giver en mere rolig stemning. 

Læs også: Naturlig og nordisk boligindretning


Med præcis denne Cozy sofa har du mange muligheder i forhold til indretning, da sofaen er enkel og elegant i sig selv. Sofaen er med open end som giver et moderne og åbent udtryk, hvor du også kan svige benene op og slappe af. Ej at forglemme den gode komfort du får med de polstrede sædehynder i koldskum og bløde puder i ryggen. Oplev sofaen i din lokale Møblér butik, hvor du også kan få hjælp til valg af din nye sofa. 

Se også: Design-selv-sofaer

Stamford hjørnesofa med chaiselong og open end

Den klassiske hjørnesofa med chaiselong og open end, også kendt som en u-sofa, bliver ved med at trende – og det forstår vi godt. Stamford sofaen med dette lyse stof er ikke til at gå galt i byen med. Sofaen har smalle sorte hjørneben, der giver et moderne udtryk og god kontrast til det lyse stof. De slanke ben er med til at give den store sofa et let udtryk, da den herved er hævet et stykke over gulvet. 

Med denne Stamford model får du optimal siddekomfort med koldskum i sædehynderne og mixskum i ryghynderne. Sofaen er rummelig, så der både er plads til afslapning og eller flere siddepladser. 
Hvis farven ikke helt er dig, så finder du sofaen i mange andre skønne farver. Det er også muligt at bygge din egen sofa med det smarte byggesystem, så du helt selv kan bestemme. Besøg også din lokale Møblér, for at prøve sofaen og finde din favorit. 

Læs også: Vælg det rigtige sofabord

 

Halifax hjørnesofa med chaiselong og open end

Denne Halifax model er en mørkere trendy sofa med en skøn struktur på stoffet, som virker betagende. Sofaen er præget af et tidsløst design, med fokus på god komfort, hvor sædehynder er med koldskum og ryghynder er polstret med granualt og dun, så du får en behagelig og blød ryghynde. Der er kredset for at denne sofa skal udstråle rummelighed, hygge og elegance i en sammensmeltning. Halifax indbyder til mange timers samvær og hyggelige stunder. Du finder sofaen i andre modeller og farver.

Læs også: Sådan skaber du liv, lys og hygge i din stue

 

Symfoni 3+2 pers. sofa

Den grønne sofa er et trendy valg. Her vises et Symfoni sofasæt i grøn med fløjlstruktur og slanke ben i messing. Grøn, fløjl og messing i kombination er et ultimativt trendy look. Mange forbinder nok fløjl med gamle dage, hvor fløjlsbukser var meget fremme. I dag er fløjl et moderne tekstil der bruges på sofaer og andre møbler i hjemmet. 

Den grønne farve leder en hen mod naturfarverne vi finder udenfor, som vi så gerne vil bringe med ind i hjemmet. Det rolige og elegante udtryk kan danne en eksklusiv stemning i både minimalistiske og farverige hjem. Udover det majestætiske design går du ikke på kompromis med komforten, da sædet er formstøbt i skum og ryghynderne indeholder et mixfyld af dun og skum, som giver sofaen støtte og komfort.

Denne sofa er en del af Symfoni-serien, som er Møblérs største byggesystem, hvilket betyder, at du kan sammensætte din egen unikke sofaløsning ud fra et væld af moduler, stof- og læderbetræk samt forskellige ben. Dette kan gøres gennem vores tegneprogrammer, hvor du kan skabe din helt egen enestående Symfoni-sofa. Besøg os i din lokale Møblér-butik og oplev den fleksible Symfoni-sofa.

Du kan opleve Symfoni sofasættet i din lokale Møblér. 
Læs også: Indret soveværelset til velvære og ro

Solution sofa med open end

Sidst, men ikke mindst, slutter vi af med denne luksuriøse og cognac farvede sofa. Sofaen kan med sin mættede og varme jordfarve leve op til ønsket om det naturlige i hjemmet. Jordfarveskalaen består nemlig af afdæmpede og blide nuancer, som kan findes i naturen omkring os. 

Udover at være en fryd for øjet, får du også høj komfort med Solution sofaen, da sæderne er polstret med cosy-skum, der giver bekvemmelighed og en blød overflade, som indbyder til afslapning og hygge. Ryghynderne indeholder mix-fyld, hvilket giver ryggen støtte, når du læner dig tilbage, og gør samtidig at ryghynderne holder sin facon.

Sofaen er en del af Solution-serien, som er et byggesystem, hvor du kan designe din egen unikke sofa. Du kan vælge mellem forskellige modeller, tekstiler, farver, armlæn og bentyper. Du har dermed muligheden for at skræddersy din helt egen sofa efter dine behov og ønsker, hvor kun din fantasi sætter grænser. Du får en ergonomisk ryg, hvor du kan vælge mellem koldskum eller mix. Sædehynderne er enten med pocket-fjedre, som giver en fast støtte eller med cosy-skum, som er mere blødt.

Du kan endda få ekstra luksus til din Solution-sofa, da du kan tilkøbe el-funktion i både sæderne samt chaiselongen. Vælger du el-funktion i sædet, kan du med et enkelt tryk få den indbyggede fodstøtte op, som synkront læner rygsædet tilbage. Vælger du el-funktion i chaiselong-delen, kan den lægges helt ned i en vandret position. Dermed får du en sovefunktion i chaiselongen.

Du kan besøge din lokale Møblér-butik og få vejledning og gode råd til, hvordan din kommende sofa skal se ud. Vi hjælper hellere end gerne med at designe din sofa, så du får den helt rigtige sofaløsning, som passer til dit hjem.

Vi har en række sofaserier, der er særligt populære blandt vores kunder, og dem kan du læse mere om  i den ultimative guide til vores populære sofaserier, som vi har oprettet på Møblér.dk.

Læs også: Sådan vælger du den rigtige sofa