0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Trendy sofaer

Trendy sofaer

18. oktober 2022

Trendy sofaer

Gå på opdagelse i den skandinaviske stil, som danner rammerne for tidens største boligtrends og tendenser. Naturen sætter præg på vores indretning og valg af farver. Beroligende og neutrale nuancer, som skaber velvære og jordforbindelse.

Læs også: Indret soveværelset til velvære og ro

Cloud maxi sofa med chaiselong

Lad os tage et kig på Cloud-sofaen, hvor navnet kommer til sin ret, da den minder om en behagelig, blød sky. Cloud maxi sofa med chaiselong er i et moderne og stilrent design, hvor du får masser af plads til hyggelige stunder. Sofaen indbyder til at slænge sig på den store, brede chaiselong med et blødt bjerg af løse puder. Sofaen har en såkaldt kombiryg, hvor den ene halvdel er med fast ryghynde, og den anden halvdel er med fem løse puder. Med denne kombination kan du sætte dit eget personlige præg på, hvordan sofaens udseende skal komme til udtryk i dit hjem.Som nævnt minder Cloud-sofaen om en behagelig, blød sky. Og den er også blød og behagelig, da sædehynderne er polstret med ST-skum og nazagfjedre, som giver en støttende komfort, høj bæreevne og lang levetid. Cloud fås i flere forskellige opstillinger, stofdessiner og farver samt pudekombinationer. Du kan opleve Cloud-sofaen i din lokale Møblér-butik, hvor du kan høre mere om de mange forskellige muligheder, som du får med Cloud-serien.

Ystad sofa med open end

Ystad sofa med open end har en dragende overflade med sine beroligende grålige farver og strukturer. Med det elegante og enkle design får du den moderne nordiske stil til udtryk i dit hjem. Samtidig med det stilrene og minimalistiske design får du en skøn komfortoplevelse, da sædehynderne er polstret med koldskum med en top af bonell- og polyether, der giver en fast og behagelig støtte. De store og bløde ryghynder indeholder en kombination af kuglefibre og polyether, som giver ekstra bekvemmelighed til sofaen. Besøg din lokale Møblér-butik og sæt dig godt til rette i denne Ystad sofa med open end. Her kan du på egen krop mærke den lækre oplevelse af komfort og bløde materialer, som du får med en Ystad sofa.

Læs også: Naturlig og nordisk boligindretning

Uppsala sofa med chaiselong

Uppsala sofa med chaiselong befinder sig i den varmere ende af farvepaletten. En naturlig brun nuance med strejf af honning, som er designet til at omfavne dig med de runde former og bløde materialer af fløjl. Alt ved denne sofa er skabt til at berolige og lindre.

Uppsala-sofaen er nemlig opbygget med koldskumskerne, som rundes af med et lag af dun, som sikrer en blød og behagelig siddekomfort. Sofaen er betrukket med fløjl, der tilfører et levende udtryk til sofaen, som uden tvivl vil vække dine sanser.

Du kan opleve Uppsala-sofaen i din lokale Møblér-butik.

Læs også: Vælg det rigtige sofabordSymfoni hjørnesofa

Symfoni hjørnesofa har den smukkeste overflade i strukturvævet stof, som skaber sanselighed. Den dybe blå farve leder tankerne hen mod store brusende bølger og beroligende daggry. Med denne sofa vil det opløftende og meditative indtryk blive bragt ind i din stue.

Designet er præget af enkelhed, men der bliver kræset for detaljerne med det strukturvævede stof, de let buede armlæn og de slanke gyldne metalben. Kombinationen af de blå nuancer og bløde materialer er nøje udvalgt, så udtrykket er klassisk, men samtidig følger tidens trends. Det rolige og elegante udtryk kan danne en eksklusiv stemning i både minimalistiske og farverige hjem.

Udover det majestætiske design går du ikke på kompromis med komforten, da sædet er formstøbt i skum og ryghynderne indeholder et mixfyld af dun og skum, som giver sofaen støtte og komfort.

Denne sofa er en del af Symfoni-serien, som er Møblérs største byggesystem, hvilket betyder, at du kan sammensætte din egen unikke sofaløsning ud fra et væld af moduler, stof- og læderbetræk samt forskellige ben. Dette kan gøres gennem vores tegneprogrammer, hvor du kan skabe din helt egen enestående Symfoni-sofa. Besøg os i din lokale Møblér-butik og oplev den fleksible Symfoni-sofa.

Læs også: Sådan skaber du liv, lys og hygge i din stue

Solution hjørnesofa

Sidst, men ikke mindst, slutter vi af med denne luksuriøse og dramatiske røde sag - Solution hjørnesofaen. Sofaen kan med sin mættede og varme jordfarve leve op til ønsket om det naturlige i hjemmet. Jordfarveskalaen består nemlig af afdæmpede og blide nuancer, som kan findes i naturen omkring os. 

Udover at være en fryd for øjet, får du også høj komfort med Solution hjørnesofaen, da sæderne er polstret med cosy-skum, der giver bekvemmelighed og en blød overflade, som indbyder til afslapning og hygge. Ryghynderne indeholder mix-fyld, hvilket giver ryggen støtte, når du læner dig tilbage, og gør samtidig at ryghynderne holder sin facon.

Sofaen er en del af Solution-serien, som er et byggesystem, hvor du kan designe din egen unikke sofa. Du kan vælge mellem forskellige modeller, tekstiler, farver, armlæn og bentyper. Du har dermed muligheden for at skræddersy din helt egen sofa efter dine behov og ønsker, hvor kun din fantasi sætter grænser. Du får en ergonomisk ryg, hvor du kan vælge mellem koldskum eller mix. Sædehynderne er enten med pocket-fjedre, som giver en fast støtte eller med cosy-skum, som er mere blødt.

Du kan endda få ekstra luksus til din Solution-sofa, da du kan tilkøbe el-funktion i både sæderne samt chaiselongen. Vælger du el-funktion i sædet, kan du med et enkelt tryk få den indbyggede fodstøtte op, som synkront læner rygsædet tilbage. Vælger du el-funktion i chaiselong-delen, kan den lægges helt ned i en vandret position. Dermed får du en sovefunktion i chaiselongen.

Du kan besøge din lokale Møblér-butik og få vejledning og gode råd til, hvordan din kommende sofa skal se ud. Vi hjælper hellere end gerne med at designe din sofa, så du får den helt rigtige sofaløsning, som passer til dit hjem.

Læs også: Sådan vælger du den rigtige sofa