0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Auping

Auping

Auping

Auping nights, better days 

Vi tilbringer en stor del af vores liv i en seng, og derfor er det vigtigt at man har den helt rigtige. Ud fra dette mantra arbejder Auping passioneret på at skabe morgendagens ultimative sovekomfort, så du kan få den perfekte seng. En nat, hvor din krop ligger i den mest komfortable seng og får den mest optimale støtte - det er en Auping nat.

Siden Auping blev stiftet tilbage i 1888 af Johannes Auping og den første seng med den ikoniske spiralnetbund kom til verden, er der sket meget. Den dag i dag, arbejder man hos Auping stadig med høj kvalitet, komfort, design – og nu også bæredygtighed i centrum.

Auping er din garanti for en god nattesøvn, da Auping senge bygges med innovation og komfort for øje. Med en Auping madras, er du sikret høj kvalitet og komfort grundet zoneinddeling, der kan vælges ud fra dine personlige behov. Ud over komforten får du med en Auping seng også fornøjelsen af en unikt designet Auping sengeramme, der giver mange muligheder for at give dit soveværelse et personligt udtryk.

Du vil elske en Auping madras!

Din søvnkomfort sikres via en god madras, og hertil er kvaliteten et helt afgørende element. Med mere end 10.000 støttepunkter i en Auping madras er du sikret tårnhøj komfort og kvalitet, så du kan vågne veludhvilet hver dag.

Med en Auping madras, har du mulighed for at få præcis den madras, der passer til din kropstype for at sikre optimal støtte og komfort til hele din krop – Auping madrasser laves nemlig til henholdsvis X, I, A og Y-kropstyper, og er navngivet herefter.

 • Kropstype X: dig, hvis skuldre og hofter er tydeligt bredere end din talje
 • Kropstype I: dig, hvis skuldre, talje og hofter er lige bredde
 • Kropstype A: dig, hvis hofter er tydeligt bredere end skuldre og talje
 • Kropstype Y: dig, hvis skuldre er tydeligt bredere end din talje og hofter

Derudover har alle Auping madrasser et temperaturregulerende komfortlag i latex, der tilpasser sig din kropstemperatur. Med en Auping madras undgår du altså at vågne op om natten og enten svede eller fryse. Samtidig gør den indbyggede spiralbund, sengen mere hygiejnisk og ventilerende. Herudover kan du selvfølgelig også få din Auping madras i forskellige fastheder og størrelser med din yndlings Auping sengeramme.

Læs mere om madrasser, serier og meget andet i vores inspirationsbrochure. 

Auping seng – din garanti for en god nattesøvn

Hos Møblér har du rig mulighed for at finde din nye Auping seng til en skarp pris. Hvad end du er til en elevationsseng eller en boxmadras med komforten i top, har vi hos Møblér en Auping seng til enhver smag

Hos Møblér forhandler vi forskellige Auping senge, så der med sikkerhed er en noget til enhver smag. Vi fører følgende Auping senge:

 • Auronde er designet af Frans de La Haye i 1973 og er en vaskeægte designklassiker. Auping Auronde er fremstillet i bundsolidt bøgetræ og kommer med karakteristiske afrundede former, der giver sengen et stilrent og tidløst look. Auronde passer på denne måde ind i alle soveværelser og kan med den rette Auping madras danne rammerne om din perfekte nattesøvn.
   
 • Essential, der er super stilfuld og lavet i aluminium, er verdens første 100% genanvendelige seng. Hovedgærdet, der kan tilkøbes på Essential, polstres i hånden for at sikre tekstilet passer helt perfekt og dermed giver det bedste udtryk og gør det behageligt at sidde op ad. Essential er skabt af designerduoen Claudia Köhler og Irmy Wilms-Haverkamp – tilsammen navngivet ”Köhler Wilms”, der har haft fokus på at lave en seng, der passer til forskelligt interiør og stilarter, for på denne måde at forlænge sengens levetid. Desuden fremstilles Essential i 87% genvundet aluminium og er verdens første Cradle to Cradle seng.
   
 • Original, der har et minimalistisk design og elegant udtryk. Auping Original er desuden inspireret af den allerførste Auping seng, Cleopatra. Her får du en seng i en stærk sengeramme i stål og aluminium med smukke, afrundede hjørner.
   
 • Noa, designet af danske Eva Harlou, er indbegrebet af skandinavisk design. I designingen af Noa, er der lagt vægt på et tidløst design, gennemtænkte detaljer, en super enkel form og selvfølgelig; naturlige materialer. Noa er nemlig lavet i solidt bøgetræ med egetræsfinér, som giver et let og luftigt udtryk. Auping Noa er ikke kun æstetisk smuk, men også en innovativ perle, der i stedet for de øverste ben har praktiske hjul, der gør sengen super nem at flytte rundt på, hvis der f.eks. skal omrokeres i soveværelset. Navnet Noa kommer desuden af den gamle, hebraiske betydning af ordet, og rummer alt det, Auping Noa skal indbyde til, nemlig ro, trøst og tryghed.

Auping og de mange komfortmuligheder

Alle Auping senge kan fås med forskellige Auping madrasser, alt afhængigt af, hvad dine personlige behov er. Derfor fører vi hos Møblér fire forskellige Auping madrasser for at være sikre på at have noget til ethvert behov.

Hos Møblér fører vi følgende Auping madrasser – og måske én af dem, bliver en del af din nye drømmeseng?

 • Elite er den nok mest komfortable Auping madras, der findes. Auping Elite kommer med to komfortlag; et lag i Vita Talalay Origins lavet af bæredygtig naturlatex, samt et lag med Aupings Welcomepad, der er betrukket med stiklinger og herved danner små puder, der føles ekstra behagelig. Du har også mulighed for at få Auping Elite til netop din kropstype, da denne Auping madras kommer i de fire forskellige varianter; A, I, Y og X Elite kommer med aftageligt og vaskbart betræk og er desuden 80% cirkulær og 20% anvendelig.
   
 • Elysium kommer med det unikke Harmony-pocs komfortlag, som er opbygget af 836 individuelt pakkede minipocketfjedre og på denne måde giver en fremragende trykfordeling, luftcirkulation og fugtregulering. Auping Elysium er desuden 100% cirkulær, og fås i fire forskellige varianter; A, I, Y, X – så du får den madras, der passer bedst til dine behov.
   
 • Evolve er verdens første 100% cirkulære madras og fremstilles på Aupings bæredygtige fabrik i Holland. Desuden kommer din Auping Evolve madras med Circularity Passport, så du ved, hvor materialerne fra din madras kommer fra, og hvordan den bliver genanvendt. Evolve kommer med tre komfortzoner og fås også i de fire madrasvarianter; A, I, Y og X.
   
 • Inizio, er til dig, der ønsker Auping komfort til en skarp pris. Inizio er håndsyet, passer til alle Auping sengerammer og kommer med tre komfortzoner med DPPS-pocketfjedre. Desuden har Inizio indbygget topmadras i latex, og så er betrækket aftageligt og vaskbart ved 60 grader.

Bæredygtighed – Auping baner vejen

Når du køber en Auping seng, tager du også et aktivt valg om at tilvælge bæredygtig produktion. Auping er nemlig meget bevidste om den stigende udfordring i forhold til knaphed på energi, mineraler og råstoffer, som påvirker økosystemet, hvorfor Auping har valgt at have en 100 pct. CO2-neutral produktion, for at skåne miljøet.

Siden 2020 har Auping i forbindelse med deres arbejde med bæredygtighed, kunnet kalde sig en ”Certified B Corporation”. Organisationer med B Corps er helt generelt virksomheder, der både sammen og selvstændigt stræber efter at kunne skabe transparens, miljømæssige resultater og udvise samfundsmæssig ansvarlighed.

Derudover er Auping den første sengevirksomhed, som med deres Auping seng, Essential, er certificeret med Cradle to Cradle. Dette betyder, at virksomheden producerer produkter i rene materialer, der kan skilles ad og genbruges i en uendelighed. Cradle to Cradle-materialer er enten fuldt biologisk nedbrydelige eller 100% genanvendelige, hvorfor du med god samvittighed kan lukke øjnene, og vide at du har støttet op om miljøet. 

Et af de første skud på stammen af bæredygtige og miljøvenlige produkter er Auping madrassen, Evolve. Evolve er nemlig verdens første 100% cirkulære madras, og Auping bringer på denne måde deres senge og madrasser på det cirkulære verdenskort. Siden da er også Auping madrasserne Elite og Elysium blevet langt mere hhv. 80% og 100% cirkulære. Disse nye Auping madrasser er kun få af de mange tiltag, der skal hjælpe Auping i mål med at kunne være 100% cirkulære i 2030 og hermed udelukkende arbejde med fornybare eller genvundne materialer.

Auping hos Møblér

Hos Møblér forhandler vi en lang række Auping senge, så du med sikkerhed finder både den Auping sengeramme og Auping madras, der passer perfekt til dig! Vi fører serierne OriginalAuronde, Noa og Essential sengerammer, som alle er fantastiske på hver deres måde. Derudover er det muligt at få en plan sengebund eller en elevationsseng med fjernbetjening.

Vi har stor viden inden for senge og søvn generelt, og står altid klar med professionel rådgivning. Det betyder for dig, at du, når du handler hos os, altid er sikret en personligt tilpasset løsning, som er tilpasset netop dine behov, og så til fordelagtige priser.

Se vores store sortiment af Auping senge, eller find din lokale Møblér forhandler, og tag et kig ind i butikken. Her kan du prøve en Auping seng, se de fantastiske sengerammer og mærke kvaliteten på en ægte Auping madras. I din lokale Møblér får du altså mulighed for at føle på egen krop, hvordan din nye Auping seng støtter din krop på en helt igennem fantastisk måde.

Vi glæder os til hjælpe dig med at finde din nye Auping seng hos din lokale Møblér! 

Auping Auronde med Inizio og elevation 180x200

2 justérbare sengebunde, med hver 2 motorer. Inklusiv 2 inizio madrasser med 3 komfortzoner samt komfortlag af latex

 

 

D/L: 200 B: 180

Auping Original med Inizio 140x200

Med elevationsbund med 2 motorer. Inklusiv 2 inizio madrasser med 3 komfortzoner samt komfortlag af latex

 

 

D/L: 200 B: 140

Auping Auronde elevation med Vivo 180x200

2 justerbare sengebunde med 1 motor. 2 stk. Vivo madrasser med 5 komfortzoner

 

D/L: 200 B: 180