0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Auping

Auping

Auping

Auping nights, better days

En nat, hvor din krop ligger i den mest komfortable seng og får den optimale støtte - det er en Auping nat.
 
Vi tilbringer en stor del af vores liv i en seng, og derfor er det vigtigt at man har den helt rigtige. En seng hvor støtten er helt optimal for netop din krop, og hvor komforten er i højsædet. Derfor arbejder Auping passioneret på at skabe morgendagens ultimative sovekomfort, så du kan få den perfekte seng for dig.
 
Auping er din garanti for en god nattesøvn, fordi sengene er opbygget med de seneste videnskabelige resultater for øje, samt med de mest innovative og komfortable materialer.
Udover den fantastiske komfort, har du også muligheden for at sammensætte senge efter dine præferencer. Her er der et vælg af farver og tilbehør, som sengegavle og sengeborde, at vælge mellem.
 

En hollandsk succeshistorie

Stifteren af Auping var smeden Johannes Auping, som i 1888 fik til opgave at fremstille en hygiejnisk seng til det lokale sygehus. Auping opfandt og byggede i smedjen den allerførste seng med spiralnetbund. 
 
Virksomheden har udviklet sig meget siden dengang, og er i dag den største selvstændige sengefabrikant i Holland, og sengene bliver forhandlet i det meste af verdenen.

 

Bæredygtighed

Auping er meget bevidste om den stigende udfordring i forhold til knapheden på energi, mineraler og råstoffer, som påvirker økosystemet. Derfor har Auping valgt at have en 100 pct. CO2 neutral produktion, for at skåne miljøet. Derudover er ambitionen at Auping skal være 100 pct. bæredygtig inden udgangen af 2020.

Auping er den første og indtil videre den eneste sengevirksomhed, som er certificeret med Cradle to Cradle, hvilket betyder, at virksomheden producere produkter i rene materialer, der skan skilles ad og genbruges i en uendelighed. Cradle to Cradle-materialer er enten fuldt biologisk nedbrydelige eller 100% genanvendelige, hvorfor du med god samvittighed kan lukke øjnene, og vide at du har støttet op om miljøet. 

 

Auping madrasser

Din søvnkomfort sikres via en god madras, og hertil er kvaliteten et af de afgørende elementer. Med Aupings komfortable madrasser af høj kvalitet kan du vågne veludhvilet hver dag.

Madrasserne har et temperaturregulerende komfortlag i latex, der tilpasser sig din kropstemperatur, hvilket betyder at du undgår at svede eller fryse i løbet af natten. Samtidig gør den indbyggede spiralbund, sengen mere hygiejnisk og ventilerende. 
 
Med en Auping madras får du:
 
  • 80% åbent spiralnet med mere end 10.000 støttepunkter, der giver dig en unik komfort.
  • Forskellige komfortzoner og fasthed i madrasserne, så de passer til dine personlige behov
  • Madrassen har ekstra skulder- og hoftezoner.
  • Bredt sortiment af madrasser i alle størrelser.
Læs mere om madrasser, serier og meget andet i vores inspirationsbrochure. 
 

Auping hos Møblér

Hos Møblér forhandler vi en lang række Auping senge, så du med sikkerhed finder den, som passer til dig. Vi fører serierne Original, Auronde og Essential sengerammer, som alle er fantastiske på hver deres måde. Derudover er det muligt at få en plan sengebund eller en elevationsseng med fjernbetjening.
 
Vi har stor viden inden for senge og søvn generelt, og står altid klar med professionel rådgivning. Det betyder for dig, at du, når du handler hos os, altid er sikret en personligt tilpasset løsning, som er tilpasset netop dine behov, og så til fordelagtige priser.
 
Se vores store sortiment af Auping senge, eller find din lokale Møblér forhandler, og tag et kig ind i butikken. Her kan du prøve en Auping seng, og føle på egen krop, hvordan den støtter din krop på en fantastisk måde.
 
Vi glæder os til at se dig hos Møblér! 
 
 

Auping Auronde med Inizio og elevation 180x200

2 justérbare sengebunde, med hver 2 motorer. Inklusiv 2 inizio madrasser med 3 komfortzoner samt komfortlag af latex

 

 

D/L: 200 B: 180

Auping Original med Inizio 140x200

Med elevationsbund med 2 motorer. Inklusiv 2 inizio madrasser med 3 komfortzoner samt komfortlag af latex

 

 

D/L: 200 B: 140

Auping Auronde elevation med Vivo 180x200

2 justerbare sengebunde med 1 motor. 2 stk. Vivo madrasser med 5 komfortzoner

 

D/L: 200 B: 180