0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Senge

Plansenge

Plansenge

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Mange varianter af plansenge fra kendte mærker

Det meget vigtigt at have en god seng, som giver dig den rigtige støtte, og som dermed giver dig de bedst mulige forudsætninger for en god søvn. Her hos Møblér har vi et stort udvalg af plansenge, som giver dig mulighed for at få lige præcis den seng, som passer til både dig og det rum, den skal stå i. 

Vi tilbyder 100% prismatch på alle senge og op til 125 dages ombytningsret* på madrasser.

Se også alle:

Læs vores store sengeguide her

Pris

Bredde

Længde

Mærker

Høj kvalitet

Her hos Møblér er det vigtigt at kunne tilbyde vores kunder kvalitetssenge – hver gang. I udvælgelsen af de modeller, vi forhandler, står kvalitet og komfort således allerhøjest på prioriteringslisten, og vi sælger udelukkende modeller, som vi 100 % kan stå inde for. I vores sortiment af plansenge har vi valgt specifikt at fokusere på kvalitetsmærkerne Auping og Kaagaard plansenge.

 

Plads til det personlige valg 

Når du køber en seng, skal der være plads til, at du kan tage de rigtige til- og fravalg, som i sidste ende resulterer i den bedste seng for netop dig. Vi forhandler primært dobbelt-plansenge med målene 200 x 180 cm., men du kan også få en enkeltmands-planseng, der måler 200 x 90 cm. 
Foruden størrelsen er præferencer i forhold til madrasser ofte ét af de punkter, hvor vi mennesker for alvor adskiller os fra hinanden. Nogle foretrækker en hård madras, mens andre er mere til en blødere madras, som former sig efter kroppen. Hos Møblér tilbyder vi hårdheder til enhver type krop, og ved flere af vores modeller er det tilmed muligt selv at vælge, hvor hård eller blød din madras skal være. Dertil kommer valget om, hvorvidt du helst vil have en planseng med eller uden gavl, hvilket selvfølgelig også er helt op til dig. Vi tilpasser os dine personlige behov. 

Plansenge på tilbud og i lækkert design

En seng skal først og fremmest være behagelig og passe til din kropsbygning og -vægt, men det gør jo ikke noget, hvis den samtidig afspejler et klassisk og lækkert design, så den også passer perfekt ind i dit soveværelse. Vores sortiment består udelukkende af plansenge, der alle har et tidløst udtryk, som komplementerer de fleste hjems indretning. Farveskalaen går fra de lysegrå og hvide toner over de grønlige nuancer til de mere mørke og sorte toner. Du vil altså uden tvivl kunne finde en seng i vores udvalg, som passer til dig. 

Køb af planseng udgør en investering for livet, og det kan derfor i den grad betale sig at ofre lidt ekstra penge på din seng. Hos Møblér tager vi din gode nattesøvn alvorligt, og vi mener, at alle skal have råd til at sove godt i en solid kvalitetsseng. Derfor tilbyder vi også, at vores kunder kan dele betalingen op over flere måneder. På den måde håber vi at kunne bidrage til, at du kan få en optimal søvn og ikke mindst få indfriet de forestillinger, du gør dig om din kommende drømmeseng. 
Vi har løbende stærke tilbud og udsalg på vores plansenge, så det gælder om at holde godt øje, hvis du vil være heldig at gøre en god handel og spare en god sum penge på din yndlingsseng. 

Lad os vejlede dig

Hos Møblér har vi stor viden om senge, som vi elsker at dele ud af. Vi ved, hvad du skal kigge efter og være opmærksom på, når du er på udkig efter en ny seng. Har du brug for vejledning eller kompetent rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. telefon og mail eller komme ind i vores lokale butik. Vi har butikker rundt om i hele landet, så kom endelig på besøg. En ny seng er en afgørende beslutning, og det kan være rart at se, mærke og prøve sengen, inden du køber den. Både i forhold til hvordan den er at ligge i, hvordan farverne rent faktisk tager sig ud, og hvordan stoffet føles. 
Vi står klar til at hjælpe dig på vej mod købet af din nye planseng.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.