0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Senge

Plansenge

Plansenge

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Planseng – et stilsikkert valg til god søvn

Søvn er vigtigt for at vi mennesker fungerer optimalt. Det er derfor vigtigt at have en god seng, som giver dig den rigtige støtte og de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Hos Møblér har vi et stærkt udvalg af plansenge, som giver dig alt det du har brug for fra en seng. En planseng er udover at være en glimrende seng, også et stilrent møbel, som med garanti kan pryde indretningen i soveværelset. Køb din nye planseng i dag og start jagten på den ultimative søvnoplevelse.

Pris

Bredde

Længde

Mærker

Plansenge til det stilbevidste hjem, der ønsker god nattesøvn

En klassisk planseng er en seng, der aldrig går af mode. Den byder på et let og elegant look i soveværelset til dig, der går op i design og boligindretning. En planseng er særligt velegnet, hvis du ønsker en hel seng, hvor du undgår revnen i midten. Plansengen er til dig, der har ondt i ryggen og ønsker en god liggekomfort, og den er til dig, der ønsker en lavere sengemodel, hvor du nemt kan komme ned at ligge. 

Auping planseng

En planseng fra Auping skiller sig ud fra andre sengemodeller, ved at selve sengerammen er med til at definere hele sengens udtryk. Alt efter hvilken model du vælger, vil sengerammerne kunne fås i flere forskellige farver, hvilket betyder, at du kan få din seng til at se ud netop som du ønsker. Med en Auping plan seng har du derfor mulighed for at skabe en helt unik og personlig seng, som passer perfekt inde i hjemmet hos dig. Plansengene fra Auping er med andre ord til dig, der ønsker en let og elegant sengeløsning, der giver et utroligt minimalistisk udtryk uden at gå på kompromis med det der i sidste ende tæller – nemlig liggekomforten. Auping plansenge er bygget op om en fast sengebund, hvor i madrassen bliver placeret.

Har du lyst til at vide mere om de fantastiske plansenge fra Auping? Besøg din nærmeste Møblér-butik og snak med vores personale om dine muligheder.

Se også vores udvalg af sengetøj og lagner samt dyner og puder.

Køb din nye planseng hos Møblér

En seng skal først og fremmest være behagelig og passe til din kropsbygning og -vægt, men det gør jo ikke noget, hvis den samtidig afspejler et klassisk og lækkert design, så den også passer perfekt ind i dit soveværelse. Vores sortiment består udelukkende af plansenge, der alle har et tidløst udtryk, som komplementerer de fleste hjems indretninger. Farveskalaen går fra de lysegrå og hvide toner over de grønlige nuancer til de mere mørke og sorte toner. Du vil altså uden tvivl kunne finde en seng i vores udvalg, som passer til dig.

Hvis du vælger at købe din nye planseng hos os, så kvitterer vi med 125 dages ombytningsret* på din madras. Det byder med andre ord, at hvis fastheden i sengen ikke stemmers overens med din krops behov, så har vi mulighed for at ombytte mod et mindre gebyr. Du har altså 125 dage til at finde ud af om sengen lever op til dine forventninger – hvis ikke, skal du blot kontakte din nærmeste Møbler-butik.

Læs også vores store sengeguide.

Få det optimale ud af din planseng med en topmadras. En topmadras er en optimering af din madras, som både supplerer og forbedrer din søvnkvalitet betydeligt. Gør soveværelset komplet med et af vores flotte sengeborde. Her har du et sted at lægge din bog, briller eller have et glas vand stående til i løbet af natten.

Se også vores udvalg af kontinentalsenge, elevationsenge, boxmadrasser og familiesenge.

Find en billig planseng til soveværelset

En billig planseng? Vi har løbende stærke tilbud og billige priser på vores plansenge, så det gælder om at holde godt øje, hvis du vil være heldig at gøre en god handel og spare en skilling eller to på din yndlingsseng.

Se også vores udvalg af billige sovesofaer – en glimrende soveplads til gæsteværelset.

Gode råd og vejledning til køb af planseng

Der er flere forskellige ting at tage højde for, når du skal vælge, hvilken planseng du vil købe. Hvilken størrelse skal sengen være, hvilken farve passer bedst ind i soveværelset og skal sengen være med eller uden sengegavl? Det kan være en svær proces og du er derfor altid velkommen til at besøge din lokale Møblér-butik. Her står vores personale klar til at hjælpe dig videre i jagten på den helt perfekte planseng.

Køb af en planseng udgør en investering for livet, og det kan derfor i den grad betale sig at ofre lidt ekstra penge på din seng. Hos Møblér tager vi din nattesøvn alvorligt, og vi mener, at alle skal have råd til at sove godt i en solid kvalitetsseng. Derfor tilbyder vi også, at vores kunder kan dele betalingen op over flere måneder. På den måde håber vi at kunne bidrage til, at du kan få en optimal søvn og ikke mindst få indfriet de forestillinger, du gør dig om din kommende drømmeseng. Du kan derfor købe din planseng på afbetaling hos Møblér. Husk også at vi har 100% prismatch – du er derfor altid sikker på at få den bedste pris. Når I har fundet frem til den perfekte seng, så lad os stå for levering. Så slipper du for at skulle sørge for transport frem og tilbage – nemmere bliver det ikke.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er en planseng?

En planseng er i grove træk bygget op omkring en fast sengeramme med en sengebund. Heri placeres plansengens madras. En planseng tilbyder ikke elevation og må ikke forveksles med en kontinentalseng eller en boxmadras. En planseng er et godt valg hvis man ønsker en hel seng uden revne i midten.

Hvilken planseng skal jeg vælge?

Du skal vælge den plansenge, der passer til dit behov. Sørg for at sengen kan stå i rummet og at udseendet matcher den indretning du ønsker at have i rummet. Har du behov for at se eller afprøve en af vores plansenge, kan du altid besøge din nærmeste Møblér butik.

Køb en planseng hos Møblér

Køb din nye planseng hos Møblér og få den bedste forudsætning for en god nattesøvn. Vi forhandler et udvalg af plansenge fra det kendte sengemærke Auping.