0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Senge

Kontinentalsenge

Kontinentalsenge

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Stort udvalg af kontinentalsenge

En kontinentalseng er mere end blot end almindelig seng. Her får du en unik sengetype, som er opbygget i tre lag, der hver især er med til at give dig en fremragende støtte og de bedste vilkår for at ryge direkte i drømmeland. Vores kontinentalsenge fås i forskellige fastheder, størrelser, farver og med flere forskellige antal af komfortzoner og typer af topmadrasser til at runde oplevelsen af. Få en bid af den internationale hoteloplevelse med hjem i soveværelse og nyd den bedste søvnoplevelse. Find din nye kontinentalseng nedenfor.

Pris

Bredde

Længde

Mærker

Indlæser produkter

Kontinentalseng – din billet til drømmeland

Vi bruger ca. en tredjedel af vores levetid på at sove – Hos Møblér vil vi gerne hjælpe med at tiden brugt på at sove bliver så god som overhovedet muligt. De fleste kender nok følelse af at vågne op og føle sig øm i kroppen, træt og små gnaven pga. en dårlig nats søvn. For at kunne fungere og yde optimalt hver dag, har vi mennesker brug for god søvn. En kontinentalseng fra Møblér kan være svaret på problemet. Vores udvalg af kontinentalsenge er nøje udvalg med øje for at yde den bedste komfort muligt, så du får den nattesøvn, du fortjener.

Køb din kontinentalseng hos Møblér i dag og oplev det eftertragtede drømmeland. Vi har Danmarks stærkeste sengeudvalg – vi er derfor sikre på at vi har en kontinentalseng til dig. Husk også at Møblér tilbyder op til 125 dages ombytningsret* på din madras.

Derfor skal du overveje en kontinental seng

En kontinental seng adskiller sig fra andre typer af senge ved, at den ikke har en sengeramme, hvor madrassen ligger i. En kontinental seng byder på ekstra komfort og en seng med flere lag. Her får du en samlet løsning som består af tre unikke lag, som kan variere en smule efter, hvilken model der vælges. Typisk består en kontinentalseng af en topmadras, en springmadras eller skummadras og i bunden er der en boxmadras eller en polstret ramme. En kontinental seng har qua sine flere lag en god højde, som gør at man ligger en smule højere oppe end man plejer at gøre i andre sengetyper. Derudover slipper du for revnen i midten, da en kontinental seng kan udstyres med én hel madras, således at liggefladen i toppen er samlet ud i et. Bemærk at kontinental senge som standard sælges uden sengeben. Disse er tilkøb og du har derfor fri mulighed for at vælge netop de ben du syntes bedst om.

Læs mere om hvordan du finder den rigtige sengegavl.

Så hvad er fordelene ved en kontinental seng? Først og fremmest får du et flot og yderst indbydende udseende, men en kontinental seng er meget mere end blot sine pæne udseende. Du får en seng med tre lag, som alle er med til at give den komplette sengeløsning. De tilbyder nemlig hver især en unik støtte i deres sammensætning. Denne støtter hjælper til at balancere din kropsvægt og bevægelser om natten, så du vågner op og føler dig klar til dagen.

Ligeledes får du med en kontinental seng en god højde, der er nem at komme i om aftenen, men også ud af om morgenen. Derudover gør den unikke opdeling med de tre lag at man undgår revnen i midten af sengen. På den måde ligger du ens og komfortabelt, uanset hvor i sengen du måtte bevæge dig hen.

Er sengen klar til at blive udskiftet? Læs om hvilke tegn der tyder på at sengen er klar til at blive skiftet ud.

Det skal du overveje, når du køber en kontinentalseng

Hos Møblér kan du få kontinentalseng med eller uden sengegavl, forskelligt slags indlæg, diverse farver og størrelser. Du har derfor rig mulighed for at finde den helt rigtige seng til dit behov. Du bruger en stor del af dit liv på at sove, så det er vigtigt at du ligger godt. Vi anbefaler derfor at du overvejende følgende før dit køb:

  • Madrassernes fasthed
  • Madrassernes fjeder- og/eller skumtype
  • Sengens størrelse
  • Sengens højde
  • Sengeben og andet tilbehør såsom lagen og gavl.

Når du har overvejet de forskellige punkter, har du et bedre udgangspunkt for at vælge den korrekte kontinentalseng. Husk også at Møblér kan levere din nye seng – slip for at bøvle med at sætte traileren på og lad os stå for levering. Vi kan levere både til husstandens kantsten eller med indbæring i bolig.

Læs også vores store sengeguide. Her får du hjælp til at vælge den helt rigtige seng.

Oplev den internationale hotelfølelse med en continental seng

Følelse af at træde i på hotelværelset hvor udsigten er i top og sengen et centralt element i rummet – ja, en continentalseng er et fast og holdent inventar på de fleste hotelophold. Nu kan du få lidt af den internationale hoteloplevelse med hjem i soveværelset. En continental seng byder på et simpelt, men internationalt look, hvor højden på sengen medvirker til at positionen i rummet bliver så markant og iøjnefaldende.

Se også vores udvalg af elevationsenge, plansenge, familiesenge og sovesofaer.

Kontinentalsenge fra kendt mærker

Hos Møblér kan du finde kontinentalsenge fra forskellige sengebrands. Hvad end det er Dunlopillo, Jensen, Zensizone eller en af vores andre sengemærker, får du altid den bedste kvalitet til den bedste pris.

Se også vores udvalg af lagner og sengetøj, dyner og puder og sengeborde.

Billig kontinentalseng

Er du på udkig efter en billig kontinentalseng? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af prisvenlige kontinentalsenge, som alle har det til fælles, at prisen er til at betale. Vores billige kontinentalsenge fås i forskelle fastheder, farver, størrelse og med vidt forskellige topmadrasser, alt efter hvilken komfort du foretrækker. Find en billig kontinentalseng hos Møblér – Vi har Danmarks absolut stærkeste udvalg af senge.

Kontinentalsenge på tilbud

Leder du efter en ekstra stærk pris på en ny kontinentalseng? Vi har et ekstra stort udvalg af kontinentalsenge og der er altid et godt tilbud at hente. Hos Møblér gør vi en dyd ud af at kunne tilbyde dig den bedste kontinentalseng til den bedst mulige pris. Derfor er alle vores tilbud fremhævet først på siden. Så er du sikker på ikke at scrolle forbi de bedste tilbud på vores kontinentalsenge. Køb en kontinentalseng på tilbud hos Møblér og spar penge.

Køb din kontinentalseng på afbetaling

Vil du helst undgå at betale det fulde beløb med det samme eller har du fundet en seng over budget? Der kan være mange grunde til at finansiering kan komme på tale. Hos Møbler kan du finansiere købet af din kontinentalseng med vores rentefrie møbellån. Med en finansierings aftale på din seng er det muligt at få det møbel du går og drømmer om. Vi tilbyder køb af kontinentalseng på afbetaling i vores butikker og online. Hvorfor vente med at købe drømmesengen, når du kan få råd til at finansiere din nye kontinentalseng hos os i dag.

Hos Møblér får du også altid den bedste pris. Vi har nemlig 100% prismatch på alle vores kontinentalsenge. Ser du en af vores modeller billigere hos en konkurrent matcher vi prisen. Det er din sikkerhed for at du altid får den bedste pris, når du skal vælge din næste seng.

Behov for at vide mere? Besøg linket ovenfor og læs mere om vores møbellån eller besøg din nærmeste Møblér butik for yderligere information.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er blevet et meget populært valg, når der skal vælges ny seng til soveværelse. Selve kontinentalsengen er bygget op med en boksmadras som fundament, disse er enten lavet af skum eller fjedre. Derefter kommer en vendbar madras, hvor alle komfortzonerne ligger i. Det er den vigtigste del af sengen. Afslutningsvis har du din topmadras – denne topmadras er en optimering af din vendbare madras, som supplerer og forbedrer din søvnkvalitet.

Hvilken kontinentalseng skal jeg vælge?

Du skal vælge den kontinentalseng, der matcher dit behov bedst. Sørg for at overveje valg af fasthed, topmadras, antal af komfort zoner, størrelse og farve. Vi hjælper gerne med at finde den kontinentalseng, der matcher dit behov – besøg din nærmeste Møblér forhandler i dag.

Hvor finder jeg en billig kontinentalseng?

Hos Møblér finder du et stort udvalg af billige kontinentalsenge, der er til at betale. Husk at du bruger 1/3 af dit liv på at sove. En god seng er din adgang til den bedst mulige søvn.

Hvilken kontinentalseng er bedst?

Vi har mange kontinentalsenge, der kan betegnes som den bedste – det kommer i bund og grund an på dine behov. Sørg for at vælge en fasthed, der matcher din krop og se efter antallet af komfort zoner. Desto flere zoner, desto bedre støtter sengen.

Hvad er fordelen ved en kontinentalseng?

Du har mulighed for at kontinentalsengen kan produceres, så man har to forskellige fastheder i en dobbeltseng. Det gør også, at man undgår revnen i midten af sengen. Derudover får man en god ind- og udstigningshøjde. Herudover giver opbygningen af sengen god støtte til de forskellige zoner, f.eks. skuldre og hofte. Sidst men ikke mindst er det bare et rigtigt flot møbel.