0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Findahl

Findahls Møbelfabrik A/S

Findahl

Findahls Møbelfabrik er et familieejet firma – grundlagt i januar 1946 af snedker Chresten Findahl og i 1980 videreført af sønnen Orla Findahl.

Møbelfabrikken bygger fortsat på de gode håndværksmæssige erfaringer og stolte traditioner som kendetegner ”Made in Denmark”. Fabrikken har gennem årene oplevet en kraftig udvikling med hensyn til såvel produktion, medarbejderstab og ikke mindst udviklingen i stoleprogrammet. I starten af 1960´erne blev stolen Mosbøl lanceret med en overvældende succes og blev solgt i over 1.000.000 eksemplarer til bl.a. USA. Mosbøl stolen i teak har i disse år atter fået opmærksomhed via den retro bølge, der går ind over landet.

I 1970´erne oplevede fabrikken et voldsomt opsving i salget af stole på over 117.000 stk. på ét år samt en medarbejderstab på ikke mindre end 56. De oprindelige produktionsbygninger blev samlet under et tag på Tøndervej 53 i Skærbæk og er udvidet i flere omgange. Den trofaste medarbejderstab vidner om en god arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsmiljø sættes i fokus, og der har gennem årene været adskillige 25 og 40 årsjubilarer.

Både i Chresten Findahls tid og nu hvor Orla Findahl driver fabrikken, ligger det meget på sinde at engagere sig, ikke kun i fabrikkens drift men også i lokalsamfundet og erhvervslivet i byen med bestyrelsesposter i adskillige foreninger til følge. Chresten Findahl var på et tidspunkt borgmester i Skærbæk og med til at udvikle byen.

Efter en voldsom brand i 2010, hvor Orla Findahl valgte at genopføre fabrikken råder virksomheden i dag over 3.400 m2 og 14 ansatte.

Vi har et godt samarbejde med adskillige danske møbelarkitekter hvilket gør, at vi har et alsidigt stoleprogram, som vi løbende fornyer. Både afdøde og nulevende arkitekter har sat deres præg på vore stole.  Indkøb af certificeret træ til produktionen sker altid i Danmark af danske leverandører, og de tilstræber altid at være leveringsdygtige indenfor 14 dage.

"Findahls Møbelfabrik producerer danske kvalitets møbler. Vores mål er dansk design og dansk produktion i et bæredygtigt miljø. I 1950’erne og 60’erne var ”Made in Denmark” et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Hos Findahls, har vi aldrig glemt dette kvalitetsbegreb.

Se Møblérs store udvalg af Findahl her eller kom ind forbi din lokale Møblér butik, hvor vores personale står klar med kyndig vejledning og rådgivning.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.