0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Lotus

Lotus

Lotus

Lotus - Skræddersy din søvnkomfort

Med Lotus kan du sammensætte den bedste sengeløsning for dig, dit soveværelse og din søvn. Du har mulighed for at bygge din personlige seng, som opfylder de krav du har til udtryk og komfort. Hertil er der opstillet skærme i alle Møblérs butikker, som gør det nemt at finde og sammensætte netop den seng der passer til dig. Dette kalder vi ”Skræddersyet søvnkomfort”.

Lotus tilbyder et væld af designmuligheder, der er med til at tilpasse udseende og komfort efter hvad der passer til din krop og dit hjem. Der føres to typer senge; boksmadras og kontinental. Derudover er det muligt at vælge mellem flere forskellige sengestørrelser og 4 forskellige madrashårdheder, så sengen passer til netop dig. Madrasserne er opbygget med 7 komfortzoner, der sikrer, at madrassen tilpasser sig kroppens kurver og giver den optimale aflastning i løbet af natten. Topmadrassen fås i tre forskellige skumkvaliteter; memoryskum, semilatex og 100% naturlatex.

Desuden har Lotus en masse valgmuligheder i forbindelse med sengens udseende. Det er muligt at vælge mellem flere forskellige stof- og lædertyper samt et væld af farver. Derudover er der mange forskellige sengeben og -gavle, som kan tilføre sengen det udseende du ønsker. Det vil altså sige at du med sikkerhed kan finde en seng, der matcher dit hjem.

Din nattesøvn er vigtig for Lotus, hvorfor alle senge er lavet af kvalitetsmaterialer med optimal komfort og funktion. Samtidig tilbyder Lotus en række funktioner som blandt andet motor, natlys, Bluetooth og sengegavl med indbygget sengeborde. Derudover får du 5 års motorgaranti og helt op til 15 års garanti mod fjederbrud. Alt sammen for at sikre den perfekte seng til dig og din hverdag.

Kom ind i din nærmeste Møblér butik for at prøve Lotus, og få hjælp og rådgivning af vores personale.

Se inspirationsbrochurer for Lotus