0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Trekanten-Hestbæk A/S

hestbæk

Hvert møbel fremstillet hos Hestbæk er unikt....

Trekanten-Hestbæk A/S er en 100% dansk producerende møbelfabrik som er grundlagt tilbage i 1928. Fokus er og har altid været de danske håndværkstraditioner og nøje udvalgte råvarer, der under kyndige snedkers hænder bliver farvandlet til smukke møbler under mottoet ”Scandinavian Design”.  

Der produceres i dag 4 brands hos Trekanten-Hestbæk A/S: Høffer, Arrebo, Jens Hansen og Hestbæk. Høffer er stole, som er kendetegnet for at være træstole med et let udtryk samt en utrolig høj kvalitet og komfort. Arrebo er en serie af spiseborde, sofaborde, bakkeborde og lampeborde som er smukke æstetiske borde, der ofte har en anerkendt arkitekt bag sig, og har ramt et så stort publikum.

Jens Hansen er reoler i massivt træ og det fornemmeste der kan laves inden for reoler. Her ser man virkelig, at det er snedkere med stolte håndværkstraditioner der udfører arbejdet helt ned til mindste detalje. Hestbæk er det bedste der findes inden for sovesofaer, derfor mottoet ” No Compromise”. En Hestbæk sovesofa kan du have glæde af 24 timer. Når du ser på den, sidder i den eller sover i den.

Hestbæk sovesofaer er er dansk håndværkskvalitet, der holder til at blive brugt. Gennem mere end et halvt århundred har Hestbæk koncentreret sig om at lave den perfekte kombination af sofa og seng. Vi går ikke på kompromis - hverken med design eller kvalitet. 

Mulighederne er næsten uendelige

Vælg mellem flere behandlinger af de anvendte ædle træsorter. Samt utalige ensfarvede eller mønstrede møbelstoffer. Bestem selv om din sovesofa skal være med springindlæg eller i ekstra lang udgave. Og tilføj eventuelt yderlige praktiske eller smukke detaljer som sengemagasin eller gavle med fransk rørflet. Det store udvalg betyder, at du er sikker på at finde netop den sovesofa, der passer til din smag og dit rum. En fryd for øjet – hvile for kroppen. Ønsker du en sovesofa der skal være noget særligt, så spørg efter en Hestbæk. Så er du sikker på, at der ikke er gået på kompromis med nogen detaljer.

Kig forbi din lokale Møblér-butik og afprøv de mange muligheder og rådgive dig med én af vores dygtige medarbejdere om din nye Hestbæk sovesofa.

Hestbæk D419 sovesofa

Med nozag fjeder og bonellfjedre polstret med koldskum. Vælg mellem flere farver i stof

D/L: 82 H: 80 B: 221

Hestbæk sovesofa HE55

Springindlæg i madrassen. Magasin til opbevaring. Vælg mellem flere farver i stof

D/L: 84 H: 93 B: 157

Hestbæk D165 sovesofa

Springindlæg i madras. Vælg mellem stof i flere farver

D/L: 82 H: 80 B: 210