0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Trekanten-Hestbæk A/S

Trekanten-Hestbæk A/S

hestbæk

Hvert møbel fremstillet hos Hestbæk er unikt....

Trekanten-Hestbæk A/S er en 100% dansk producerende møbelfabrik som er grundlagt tilbage i 1928. Fokus er og har altid været de danske håndværkstraditioner og nøje udvalgte råvarer, der under kyndige snedkers hænder bliver farvandlet til smukke møbler under mottoet ”Scandinavian Design”.  

Der produceres i dag 4 brands hos Trekanten-Hestbæk A/S: Høffer, Arrebo, Jens Hansen og Hestbæk. Høffer er stole, som er kendetegnet for at være træstole med et let udtryk samt en utrolig høj kvalitet og komfort. Arrebo er en serie af spiseborde, sofaborde, bakkeborde og lampeborde som er smukke æstetiske borde, der ofte har en anerkendt arkitekt bag sig, og har ramt et så stort publikum.

Jens Hansen er reoler i massivt træ og det fornemmeste der kan laves inden for reoler. Her ser man virkelig, at det er snedkere med stolte håndværkstraditioner der udfører arbejdet helt ned til mindste detalje. Hestbæk er det bedste der findes inden for sovesofaer, derfor mottoet ” No Compromise”. En Hestbæk sovesofa kan du have glæde af 24 timer. Når du ser på den, sidder i den eller sover i den.

Hestbæk sovesofaer er er dansk håndværkskvalitet, der holder til at blive brugt. Gennem mere end et halvt århundred har Hestbæk koncentreret sig om at lave den perfekte kombination af sofa og seng. Vi går ikke på kompromis - hverken med design eller kvalitet. 

Mulighederne er næsten uendelige

Vælg mellem flere behandlinger af de anvendte ædle træsorter. Samt utalige ensfarvede eller mønstrede møbelstoffer. Bestem selv om din sovesofa skal være med springindlæg eller i ekstra lang udgave. Og tilføj eventuelt yderlige praktiske eller smukke detaljer som sengemagasin eller gavle med fransk rørflet. Det store udvalg betyder, at du er sikker på at finde netop den sovesofa, der passer til din smag og dit rum. En fryd for øjet – hvile for kroppen. Ønsker du en sovesofa der skal være noget særligt, så spørg efter en Hestbæk. Så er du sikker på, at der ikke er gået på kompromis med nogen detaljer.

Kig forbi din lokale Møblér-butik og afprøv de mange muligheder og rådgive dig med én af vores dygtige medarbejdere om din nye Hestbæk sovesofa.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.