0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Sengetilbehør

Sengetilbehør

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Sengetilbehør der gør en forskel

Hos Møblér synes vi alle fortjener en god nattesøvn. Derfor forkæler vi dig, med alt det du kan pifte din seng op med, for at kunne sove bedre om natten. I vores spændende udvalg af sengetilbehør finder du blandt andet puder, dyner, plaider, sengetæpper, sengerammer, sengegavle og topmadrasser.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Sengetilbehør 

Det er oftest de små detaljer, som gør de helt store forskelle. Det er også gældende, når det kommer til indretningen af dit soveværelse eller seng. Der er uanede muligheder for, hvordan du kan pifte det mest private værelse op på din helt egen måde. Der er ingen grænser for, hvordan du kan sammensætte og kombinere de forskellige elementer. Der er ikke noget, der er forkert, for det handler i bund og grund om, at det skal være en stil, som du kan se dig selv bo i.

Har du allerede har en seng, kan en sengegavl i enten stof, læder eller træ give sengen noget mere varme og personlighed. Du kan yderligere pifte sengen op med puder og tæpper, som enten matcher eller giver kontrast til sengegavlen. Det vil give sengen noget mere dybde og fylde i rummet. Her finder du forskellige farver og designs, som du kan kombinere for at givet rummet hygge og personligt præg. Det kan også være de helt enkle og små elementer som sengeben, der kan gøre den helt store forskel. Her kan du blandt andet vælge mellem træ- eller stålben, som enten giver sengen et tungt eller let udtryk. Hos Møblér finder du et stort udvalg af flot og stilfuldt tilbehør til din seng i forskellige farver, modeller og varianter.

Her har vi nøje udvalgt de bedste kvalitetsprodukter i et bredt udvalg, så der er til enhver smag. I en perfekt kombination af det sengetilbehør du bruger til at dekorere dit soveværelse og seng med, får du ikke lyst til at forlade soveværelset igen. Du opnår både en bedre komfort og et indbydende sovemiljø, som giver dig en luksuriøs oplevelse i dit soveværelse.

Gå på opdagelse i vores lækre og spændende udvalg af sengetilbehør, og find det rette match til din seng eller soveværelse. Vi holder dig løbende opdateret på de nyeste og bedste produkter på vores shop eller hos din lokale Møblér butik.

Sengetøj med omtanke for kvalitet, mennesker og natur

I hele vores sortiment af sengetøj finder du kun et udvalg af den bedste kvalitet på markedet. Vi stiller alle producenter, leverandører og samarbejdspartnere høje krav som standard for at blive en del af vores udvalg til dig. Her kigger vi udover materialevalg, design og komfort på, om der er blevet taget hensyn til naturen og mennesker. I vores sortiment finder du blandt andet produkter fra Ringsted Dun, Tempur og Södahl, som er de førende mærker i Norden. Alle vores lagner er Svanemærket og fremstillet i 100 % bomuld, da vi ønsker at din komfort og dit sovemiljø er i top. Vores puder fra Ringsted Dun er et dansk design og fremstillet til at forme sig efter dit hoved, når du smider dig i puden om aftenen for at sove.

Kig dig omkring i vores store udvalg eller besøg en af vores fysiske butikker 35 steder i landet. Her håber vi, du finder inspiration og glæde til dit hjem.

Sengetilbehør til Danmarks bedste priser     

Vi har et klart mål om at skabe dit foretrukne møbelhus, når der skal indrettes i din bolig. Derfor stiller vi naturligvis også høje forventninger og krav til os selv. Det betyder dog ikke, at vores varer koster en formue eller er dyre. Vi kan på baggrund af vores stærke indkøb tilbyde dig de bedste priser på markedet. Det er et bevidst valg, at vi vil tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Vi ønsker, at det skal være så nemt og smart for dig at være på indkøb til din boligindretning. Hvis du ved et særligt tilfælde skulle opleve at finde den samme vare billigere hos en af de andre møbelhuse, så kontakt vores kundeservice. Her kan vi tilbyde dig at matche prisen 100 %, så du altid får den bedste pris for varen. Kontakt os online på shoppen eller besøg en af vores lokale Møblér butikker for at høre nærmere om prismatch.

Få inspiration, tips og råd - Helt gratis

Vi brænder, for det vi laver, og vi udvikler os konstant inden for boligindretning. Vi finder derfor også inspiration fra store dele af verden og hos vores leverandører. Vi oplever en større og større interesse for boligindretning generelt i Danmark. I Danmark kan vi godt lide at sætte et personligt præg på vores hjem. Det er ikke altid kun de store tunge møbler, som løfter lejligheden, men de små detaljer som vi indretter omkring. Derfor har udviklingen af sengetilbehør vokset og vokset gennem de sidste mange år. Når der kræses for detaljen og de små finesser, så kan indretningen løftes til helt nye højder.

Hos Møblér deler vi glædeligt ud af vores erfaring og ekspertise, såfremt du har spørgsmål eller er nysgerrig på, hvordan du kan indrette din egen bolig. Du er mere end velkommen til at kontakte vores online kundeservice, eller møde os i en af vores butikker. Her bliver du mødt med et serviceminded og fagligt stærkt personale.