0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Biografsofaer

Biografsofaer

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Få biografen hjem i stuen med en biografsofa

Oplev en fantastisk siddekomfort kombineret med elektriske funktioner såsom recliner til fødderne og justerbare nakkestøtte. En god biografsofa er din garanti for at tv-stuen eller hjemmebiografen lever op til forventningerne om, at være stedet hvor de gode film skal opleves. Hos Møblér forhandler vi et stort udvalg af biografsofaer i høj kvalitet med særlig fokus på komfort og funktioner. Vores udvalg byder på forskellige designs, størrelser og farver. Se det fulde udvalg online eller tag ned i din lokale Møblér-butik og oplev en af vores mange biografsofaer.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Find en komfortabel biografsofa hos Møblér

Er der noget så godt som en god film derhjemme? I hvert fald ikke hvis man sidder helt fortræffeligt – og det gør du i en biografsofa. Hos Møblér har vi samlet et bredt udvalg af komfortable biografsofaer, så du kan opleve ultimativ hygge og komfort ind i tv-stuen eller din hjemmebiograf. Vores biografsofaer har det tilfælles, at komforten er helt i top og de har indbygget recliner, så det er muligt at få fødderne op. En biografsofa er helt fantastisk til at samle venner og familie omkring en film, hvad end det er i stuen eller måske i den hjemmebiograf du går og drømmer om. Ligesom i biografen er det vigtigt at man sidder godt i lang tid ad gangen.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af biografsofaer i forskellige størrelser, designs, materialer og farver. Sortimentets udvalg bliver løbende opdateret og tilpasset markedets tendenser og kundernes behov. Nøgleordet for en biografsofa er kvalitet, design, komfort og funktionalitet samlet i et møbel.

Komfort og funktioner i højsædet

En biografsofa kan gå under mange navne, et af dem er en såkaldt recliner sofa. I en recliner skal det forstås som en funktion hvor et led af sofaen bevæges frem og tilbage eller op og ned. Vælger du en sofa med elektrisk recliner funktion, kan du uden besvær tilpasse siddekomforten så du sidder helt perfekt med benene oppe, hvad end du ser nyheder, sport eller en god film. En sofa med recliner er til dig, der ønsker det ypperste og ikke vil gå på kompromis med komfort og funktionalitet.

Vælg den rigtige sofa med vippefunktion

Recliner, vippefunktion, indbygget fodskammel- eller støtte? Kært barn har mange navne, men i sidste ende taler vi om det samme. Vores biografsofaer kan gå under mange navne, så det er ikke underligt at tvivlen kan opstå, når man skal finde den korrekte sofa til biografen derhjemme. Hos Møblér har vi et stort og nøje udvalgt sortiment af biografsofaer, som med garanti vil kunne bidrage til ekstra gode stunder i hjemmet.

Er du i tvivl om hvilken sofa du skal vælge? Hjælpen er her – læs vores artikel: Sådan vælger du den rigtige sofa.

Skal du bruge den nye biografsofa til hjemmebiografen, kan du overveje om sofaen i stuen skal skiftes ud i samme omgang. Se vores store udvalg af lædersofaeru-sofaer, flyder sofaer og modulsofaer.

Køb en billig biografsofa til din tv-stue eller hjemmebiograf

Hos Møblér kan du altid finde en billig biograf sofa hvis stuen eller hjemmebiografen trænger til nye siddepladser. Vores sortiment er tilpasset alle prisgrupper, hvorfor du bør kunne finde en biografsofa, som passer til dit budget. Udover billige og prisvenlige modeller, kan du altid se hvilke biografsofaer vi har på tilbud først på siden. Vi er klar over at de fleste ønsker at lave en god handel, så hos Møblér skjuler vi ikke de gode tilbud, vi fremhæver dem.

Bygger du din egen hjemmebiograf eller skal tv-stuen blot opgraderes? Til din nye biografsofa kan du overveje at tilføje et par lænestole med indbygget fodskammel. Så får du et komplet sæt hvor alle kan få benene op og nyde forestillingen. Mangler i et sted at stille jeres snacks og drikkevarer? I så fald bør du undersøge vores store udvalg af sofaborde og sofabordssæt nærmere. Til fjernsynet kan vi varmt anbefale et tv-bord – her kan du placere dit fjernsyn, samt diverse spillekonsoller og afspillere.

Finansiering af din nye biografsofa

Hos Møblér tilbyder vi alle vores kunder mulighed for finansiering af deres køb. Du kan nemt og bekvemt købe din nye sofa med recliner uden at skulle betale det fulde beløb med det samme. Vores finansiering gør det muligt at fordele betalingen ud over længere tid. Hos Møblér vil vi gerne hjælpe alle med at indfri deres møbeldrømme og med vores møbelfinansiering er vi et skridt tættere på. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Santander Consumer Bank.

Se alle vores sofaer med recliner i din lokale Møblér-butik

Vi har et stort udvalg af sofaer med recliner og biografsofaer, så vi forstår godt man kan blive i tvivl om, hvilken model man skal vælge. Heldigvis har vi butikker fordelt ud over hele landet og her kan du få kompetent vejledning, så du ikke træffer den forkerte beslutning. Vores personale ude i butikkerne står klar til at lytte og hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg. Det er også ude i vores butikker at du kan se og prøve vores mange recliner- og biografsofaer. Finder du lige den model det skal være kan du få gratis levering til din husstands kantsten. Ønsker du levering med indbæring i boligen koster dette 499 kroner.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er en biografsofa?

En biografsofa er en bestemt type af sofaer, som gør sig helt perfekt til tv-stuen eller hjemmebiografen. Derudover kommer sofaen med flere forskellige funktioner og egenskaber såsom nakkestøtte og recliner.

Hvor passer en biografsofa ind?

En biograf sofa er særlig god i en hjemmebiograf eller i en tv-stue, hvor der bruges meget tid foran fjernsynet. Omvendt kan den bruges alle steder, da mange sætter pris på komforten og recliner funktion.

Hvad gør en biografsofa god?

Særligt de tilhørende funktioner såsom elektrisk nakkestøtte og el-recliner til fødderne er med til at gøre en biografsofa ekstra god.

Hvilken biograf sofa skal jeg vælge?

Vores sortiment byder på mange forskellige designs, størrelser, materialer og farver. Undersøg dit behov og find den model du bedste kan lide. Er du i tvivl om, hvilken model der matcher dit behov bedst, så er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker. Her kan vi hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.