0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Lædersofaer

Lædersofaer

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Spændende udvalg af lædersofaer

Hos Møblér har vi et stort udvalg af smukke lædersofaer af høj kvalitet. Ved at vælge en lædersofa, får du en lækker og holdbar sofa, som pynter i ethvert hjem. Vores bredde sortiment rummer mange forskellige sofatyper og -stilarter, som findes i en skøn farvepalet. Uanset om du ønsker en klassisk, kraftig lædersofa eller en elegant sofa med et minimalistisk udseende, så har vi en lædersofa til dig. Du kan desuden designe din helt egen lædersofa på udvalgte mærker, hvor du kan skabe og kreere præcis den sofa, som du ønsker. Dette giver dig de perfekte betingelser for at finde din nye lædersofa.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Køb en lædersofa hos Møblér

En lædersofa har et udseende, som er naturligt, og det bliver kun smukkere med årene. Når du køber en lædersofa hos Møblér, er du sikret lang holdbarhed, godt design og behagelig komfort. Vi har et bredt udvalg af lædersofaer, og derfor kan det være svært at vælge i mellem. Hos din lokale Møblér-forhandler står vi klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. Her på siden og i vores lokale butikker, kan du finde lædersofaer i mange forskellige varianter. Vi har for eksempel 3-personers lædersofaer, hjørnesofaer i læder og lædersofaer med chaiselong.

Læs også:  Sådan vælger den rette type læder til dit næste møbel.

Stort udvalg af lædersofaer

Hos Møblér har vi et stort udvalg af lædersofaer i smukke designs. Vi har altid gode tilbud og stærke priser, som ligeledes vil sikre dig en høj kvalitet til de bedste priser. Dermed passer prisniveauet til enhver pengepung. Dette gælder uanset, om du ønsker en stor lædersofa, du helt selv har designet, eller om du ønsker en mindre lædersofa, som ikke skal tage alt for meget plads. Vi stræber altid efter at tilgodese alle dine behov helt ned til den mindste detalje. Derfor står vi altid klar i din lokale Møblér-butik med et stort smil og kyndig rådgivning, således du kan få den helt rette lædersofa til dit hjem – og selvfølgelig til en stærk pris.

Hvis du mangler et nyt sofabord til din lædersofa, har vi et væld af smukke sofaborde, som kan blive din sofas bedste ven - Tv- og mediemøbler kan også være med til at komplimentere din stue og skabe en hyggelig stemning omkring Tv’et. Som et supplement til din lædersofa kan du se vores flotte udvalg af otiumstole, som både giver god komfort og funktionalitet. Du kan blandt andet få en otiumstol med elektrisk sædeløft, som giver dig assistance med en hjælpende hånd. Således kan otiumstolen være dig behjælpelig med at komme op ad stolen, hvis der er behov for det.

Se også vores store udvalg af tremmesofaer, lænestole, stofsofaer og sovesofaer.

Design din helt egen lædersofa                                                   

Hos Møblér kan du finde flotte lædersofaer i forskellige farver og varianter. Vi har blandt andet lædersofaer i brun og sort. Drømmer du om en helt unik sofa? Så har vi den helt perfekte løsning til dig her hos Møblér. Her har du nemlig rig mulighed for at slippe fantasien løs og sammensætte lige præcis den lædersofa, der passer ind i din stue, og som du drømmer om. Igennem vores tegneprogrammer kan du opfylde dine sofadrømme og designe din helt egen unikke lædersofa hos Møblér.

Af de sofaer du selv kan skabe og designe, kan du frit vælge mellem Symfoni, Stamford og Solution. Således kan du skræddersy lige præcis den sofa, som du ønsker. Du kan kombinere og sammensætte forskellige moduler og vælge mellem et hav af forskellige stof- og sædetyper, sædebredder- og dybder, arme og ben samt rygmuligheder. Slip fantasien løs, og bliv din helt egen sofadesigner.

Find den perfekte lædersofa

Det kan være svært at vælge, når udvalget er stort. Du kan opleve hele vores store udvalg i en af vores Møblér-butikker. Her vil vi med glæde stå klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lædersofa, som passer ind i netop din stue. Har du fundet din drømmesofa i læder? Hos Møblér tilbyder vi møbelfinansiering, således du kan købe din nye lædersofa på afbetaling. Dermed vil du løbende betale af på lånet og behøver altså ikke at betale det fulde beløb over én gang. Denne finansiering bliver tilbudt i samarbejde med Santander Consumer Bank, hvilket er fuldstændig rente- og gebyrfrit.

Undgå at fragte din nye lædersofa hjem – køber du en lædersofa hos os får du gratis kantstenslevering. Vil du slippe helt for at skulle bære rundt på møblet, kan du med fordel tilvælge vores levering med indbæring. Så sørger vi for at fragte møblet helt ind i boligen uden du skal gøre andet end at åbne døren. For at sikre vores kunder den bedste pris på deres nye lædersofa, har vi hos Møblér en omfattende prismatch politik, hvilket vil sige, at vi altid matcher vores konkurrenters priser.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvordan rengøres en lædersofa?

Du kan støve din lædersofa af med en støvekost, blød klud eller mikrofiberklud. Du må ikke bruge traditionelle rengøringsmidler, sulfo eller opløsningsmidler. Hvis du ønsker den rette behandling, kan du besøge os i din lokale Møblér-butik, hvor vi med glæde vil hjælpe og vejlede dig med rengøring af netop din lædersofa.

Hvordan vedligeholdes en lædersofa?

Du kan forlænge levetiden og vedligeholde din slidstærke lædersofa ved at anvende vedligeholdelsesprodukter. Derfor har vi hos Møblér et stort udvalg af produkter til pleje af lædermøbler.

Hvordan gør man sin lædersofa mat igen?

Hvis din lædersofa har nogle år på bagen, kan det være den trænger til en farveopfriskning. Til det kan du bruge vores læderfarve, som får din sofa til at være så god som ny igen. Eller du kan anvende vores lædersæbe, som tilfører læderoverfladen næring.

Hvordan renser man en lædersofa?

Du kan rense din lædersofa med blandt andet lædersæbe, som går ind og renser læderet og tilfører næring, således de naturlige egenskaber bliver bevaret i længere tid. Derudover kan du gøre brug af stærk læderrens servietter, som er perfekt til en hurtig rensning og affedtning af misfarvet læder. Disse læderrens servietter kan gå ind og fjerne overskudsfarve fra blandt andet tøj, makeup og blæk.

Hvilken lædersofa skal jeg vælge?

Du kan med fordel læse vores guide: Sådan vælger du den rigtige sofa. Eller du kan komme og besøge os i din lokale Møblér-butik, hvor vi altid står klar med et smil og kyndig rådgivning til at hjælpe dig med at finde din nye lædersofa.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.