0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

5 flotte sofaer - Jeres sofafavoritter

17. maj 2024

Sofainspiration: Jeres 5 sofafavoritter

Vi ved godt, at det nogle gange kan være svært at finde præcis dén sofa, eller dét møbel, man står og mangler. Der er mange ting at overveje; hvilken størrelse, farve, komfort, hvordan det skal passe ind i dit hjem og meget mere.

Derfor har vi samlet Jeres 5 sofafavoritter! Mellem de fem sofaer, du finder her, er vi sikre på, at en eller flere vil kunne falde i din smag. Her er der nemlig noget for enhver – både dem, der har brug for en stor og rummelig sofa, men også dem, der ønsker sig en rigtig flyder, der indbyder til hygge og afslapning.

Tag et kig blandt disse fem sofafavoritter – hvem ved, måske bliver du inspireret?

Natuzzi Editions B790 hjørnesofa – en italiensk herlighed af en lædersofa

Med Natuzzi Edition B790 sofaen får du komfort og kvalitet i en klasse for sig. Derfor forstår vi virkelig også godt, at I er vilde med denne italienske herlighed!

Natuzzi, der blev startet tilbage i 1959 af grundlægger, Pasquale Natuzzi, er siden blevet verdenskendt for design og ikke mindst, håndlavet kvalitet. Disse egenskaber går i den grad igen i denne fine sofa. Den kommer nemlig i kraftigt anilin læder i dessin Madison. Læderet er herved ubehandlet og fremstår derfor i den fineste kvalitet, som gør komforten i læderet fantastisk. Det ubehandlede læder gør også, at din Natuzzi Editions B790 sofa med tiden vil få noget patina. Men lige meget om denne sofa har patina, eller ej, kendetegnes den ved et helt unikt og eksklusivt look fra ende til anden.

Har du allerede en Natuzzi Editions eller anden lædersofa? Så se alle vores Guardian produkter til læderpleje!

Det er ikke udelukkende læderet, der gør denne sofa til noget helt for sig. For selvom det er lækkert med godt og holdbart læder, får i denne fantastiske sofa du samtidig elektrisk recliner i den ene side. Ved et enkelt tryk på en knap, kan du herved regulere din siddeposition. Derudover kommer sofaen som standard med én el-reguleret nakkevip og tre manuelle nakkevip, så du virkelig kan skræddersy støtten til hvad du bedst kan lide. Med Natuzzi Edition B790 er du altså sikret ultimativ komfort, uanset hvad dit behov måtte være. Hvad mere kan man ønske sig?

Natuzzi Editions B790 kommer i længde- og dybdemål på henholdsvis 319 x 319 centimeter. Derudover er der i både ryg og sæde, fyld af formstøbt koldskum, som giver dig en fast siddekomfort. Det formstøbte koldskum gør også, at sofaens sæde og ryg har en god genrejsningsevne, og på denne måde sørger for, at sofaen holder sin facon. Til at runde det hele af, giver de fine, skrå metalben sofaen et elegant og let udtryk. Alt i alt, har vi altså her at gøre med en sofa i en liga for sig, der vil kunne gøre enhver sofaejer glad.

Er du blevet inspireret til at kigge nærmere på denne flotte og eksklusive sofa, eller måske en af de andre sofaer fra Natuzzi Editions? Så tag et kig i vores Natuzzi inspirationsbrochure.

Læs også: Lædermøbler er stadig in – læs hvorfor

Houston sofa med open end – læderlook med fantastisk siddekomfort

Vores Houston sofa med open end er en nymoderne klassiker. Sofaen har et trendy og eksklusivt look, og generelt er æstetikken i højsædet på denne fine sofa. Houston sofaen fås i mange forskellige kombinationsmuligheder og i mange forskellige farver og dessiner. Så selvom sofaen hér er en all time favorit, kan du sagtens personificere Houston sofaen til præcis det, du ønsker. Jeres Houston favorit er i stof, i det flotte dessin Kentucky, som er ægte læder-look. Her får du altså det flotte læderudtryk uden at skulle bekymre dig om læderpleje.

Der er dog ikke kun lagt vægt på designet. Også siddekomforten i Houston sofaen er i top. Her får du nemlig koldskum svøbt med fibervat i sædet og bollfiber og polyether i ryggen. Tilsammen giver denne kombination en fantastisk og fast siddekomfort, hvor du er sikret at både sæde og puder holder sin facon, så du slipper for at banke dem op flere gange om ugen.

Med en bredde på 275 centimeter og 210 centimeter i dybden i open end delen, har du god plads til både en afslappende filmaften, men også at kunne samles flere til kaffe eller brætspil. Som standard kommer denne Houston med 15 centimeter høje, sorte metalben. Du har dog også mulighed for at vælge mellem tre andre slags ben, hvis ikke de sorte metalben er lige dig.

Er du blevet nysgerrig på Houston sofaen med open end – eller måske i en helt anden opstilling? Så tøv ikke med at besøge din lokale Møblér butik eller tag et kig i vores Houston inspirationsbrochure, hvor du kan se alle de muligheder, Houston byder på.

Læs også: Sådan vælger du den rigtige sofa

Glasgow 2,5 personers sofa med chaiselong – til hygge og afslapning

Med vores Glasgow 2,5 personers sofa med chaiselong har vi at gøre med en nymoderne og super trendy sofa, hvor du virkelig får komfort og hygge for alle pengene. Glasgow kommer her betrukket i det fine fløjlsstof i dessin Chester, der virkelig kan skabe rum til en hyggelig atmosfære i enhver stue. Ud over at det grå fløjlsstof er super flot at kigge på, er det også super behageligt og blødt at sidde i og indbyder dermed nærmest til afslapning og hyggelige stunder med dem, du holder af. Hvis den grå farve ikke lige er dig, fås Glasgow også i 8 andre flotte farver.

Med et breddemål på 298 centimeter, en sædedybde på 113 og en chaiselong på 177, er Glasgow sofaen virkelig en rummelig sofaløsning. Her har du altså både plads til at slænge dig på chaiselongen efter en lang dag, men også at kunne samles flere til en hyggelig aften. Derudover kommer Glasgow i en slidstyrke på 60.000 martindale, så du er sikker på, at din nye sofa kan holde til lidt af hvert.

Hvis du er til en mere blød siddekomfort, er Glasgow sofaen her helt sikkert noget for dig. Her får du nemlig en super god og blød komfort både i sæde og ryg. Sædet er med fyld af kuldskum med top af siliconefiber og dun for at kunne sikre facon, men samtidig have et blødt og behageligt sæde. På samme måde er ryggen i fyld af et mix mellem siliconefiber og dun for en lækker, blød ryg.

I denne fine Glasgow sofa får du altså en voluminøs og behagelig sofa, der lidt duer til det hele. Glasgow findes i øvrigt i andre flotte sofaopstillinger, som du kan se i sortimentet på vores hjemmeside. Glasgow findes også i andre opstillinger, og du kan se alle de flotte Glasgow sofaopstillinger her.

Få mere inspiration til din nye, trendy sofa her: Trendy sofaer

Symfoni sofasæt – en fløjlsdrøm af dimensioner

Vi kan virkelig godt forstå, at I er vilde med dette fine sofasæt. Symfoni sofasættet her består af en 3-personers og en 2-personers sofa, og kommer i et smukt, tidsløst design. Her får du de smukke, buede armlæn og elegante, gyldne messing ben, der tilsammen skaber et flot og eksklusivt look. Sofaerne er her betrukket i stof med fløjlsstruktur i dessin Rackham Stripe i farven Moss.

I dette sofasæt fås de to sofaer i målene 218 og 178 centimeter. Hver især syner de derfor ikke af meget, men som sæt kan de snildt danne ramme for hyggelige stunder med venner eller familie. Hvis du har brug for mere plads, eller måske blot at slå benene op, kan du også tilkøbe den praktiske Symfoni puf, der kommer i samme stof, farve og med samme fine messing ben.

I Symfoni sofasættet kan du sætte dig til rette i sædehynder i formstøbt skum og ryghynder i mixfyld af dun og skum for rigtig god fasthed, men samtidig god siddekomfort. Dette er dog ikke unikt for Symfoni sofasættet her. For det specielle ved vores Symfoni sofaer er, at du har mulighed for selv at designe præcis dén sofa, du drømmer om, lige meget om det er en u-sofa, hjørnesofa, et sofasæt eller noget helt andet.

I Symfoni-serien har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige ben, arme, sædetyper -og bredder, farver og meget mere. Du kan vælge mellem:

 • 5 forskellige sædetyper
 • 8 forskellige arme
 • 6 sædebredder
 • 2 sædedybder
 • 2 rygmuligheder
 • 9 forskellige ben

Synes du, at en design-selv Symfoni sofaløsning, eller måske sofasættet her i artiklen er noget for dig? Så kom ned i din lokale Møblér butik eller prøv selv at bygge din sofa i vores tegneprogram.

Læs også: Puffen – de uendelige anvendelsesmuligheder

Stamford Basic 2600 sofa med chaiselong – når du har brug for ekstra meget plads

Sofaen er ofte et af hjemmets samlingssteder. Dermed er der også tit brug for at have ekstra meget plads, hvis alle skal kunne være med. Derfor forstår vi virkelig godt, at I er vilde med dette pragteksemplar af en rummelig sofa.

Med Stamford Basic 2600 sofaen får du virkelig en sofa med plads til det hele. Her får du nemlig en stor og rummelig en af slagsen i målene 322 x 252 cm. Komforten er der ikke gået ned på til trods for størrelsen. Her får du sædehynder i koldskum og mixfyld i ryghynderne for høj siddekomfort i kombination med en god fasthed. Hvis du har brug for ekstra komfort til skuldre og nakke, har du mulighed for at tilkøbe den matchende nakkepude.

Stamford Basic 2600 er her vist i lysegråt stof i dessin Idaho. Dog har du mulighed for at få din Stamford sofa i præcis den farve og dessin, du ønsker. Stamford serien er nemlig også en af vores modulsofaer, og du har derfor mulighed for at designe din egen sofa, og har mulighed for at vælge mellem:

 • Mange farver og dessiner
 • 3 rygfyld
 • 2 sædefyld
 • 3 armlæn
 • 2 sædefronter
 • 2 ryghøjder
 • 6 ben

Du kan også prøve at designe din egen Stamford sofa i vores tegneprogram – måske du finder præcis dén kombination, der passer hjem til dig? Tag også et kig i vores Stamford inspirationsbrochure eller kom ned i din lokale Møblér butik.

Læs også: Byg din egen sofa

Lad os hjælpe dig med den bedste sofa til dig

I din lokale Møblér står vi altid klar til at hjælpe dig med den helt rette sofa. Lige meget om det er en modulsofa, hjørnesofa, et sofasæt eller noget helt fjerde, er vi altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan finde den perfekte sofa til dig og dine behov.Vil du snuse lidt mere rundt på hjemmesiden først, kan du også læse vores ultimative guide til vores populære sofaserier