0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Designerstole - 5 favoritter til dit hjem

17. maj 2024

Har du ikke designerstole stående i dit hjem endnu, men er du på udkig et møbel eller to, der kan pryde den hjemlige base? Vi tilbyder et væld af forskelligartede møbler, som med garanti vil tage sig godt ud i fx din dagligstue. Den rette stol kan skabe de rigtige rammer for familiehygge, læsning eller en god samtale. Stole kan skabe forbindelser mellem mennesker eller et frirum for den enkelte. Rundt om spisebordet kan stole skabe rammer for samtale, fest og måltider, mens en lænestol er perfekt til fordybelse for den individuelle. 

Danskerne tilbringer mange timer i hjemmet, og derfor er det vigtigt, at man skaber et udtryk, som er indbydende, komfortabelt og som passer til ens individuelle stil. Hos Møblér finder du designerstole i mange forskellige farver, former og designs, som passer til dine moderne ønsker og behov i netop den stil, som du stræber efter. Vi har alt fra store hyggelige lænestole i stof til elegante spisebordsstole udført i træ, så du kan skabe det rette look i dit hjem. 

I blandt de stole, du finder her hos Møblér, behøver du ikke at gå på kompromis med hverken komfort eller udseende, da alle vores stole er udført i flotte designs, hvor der samtidigt er et stort fokus på komfort. Hvorfor ikke sidde godt, samtidig med at du får en lækker og stilet designerstol, der tilfører lige præcis den stil og charme, du gerne vil have i dit hjem?

Vi har samlet fem af vores designfavoritter nedenfor, så du kan lade dig inspirere til dit næste indretningsprojekt. Der er noget for enhver smag, men fælles for dem alle er, at de er fremstillet i fremragende materialer, som holder i mange år. 

Klassiske spisebordsstole - Mette

Mette spisebordstol: Elegant og tidløst dansk designerstol omkring spisebordet 

Læs også: Guide til den perfekte spisebordslampe

Hvem vil ikke gerne eje lækre og stilfulde designerstole omkring spisebordet? Den elegante Mette spisebordsstol designet af møbelarkitekten Carsten Buhl er funktionel og enkel i sin udformning og kan fungere som det rette element i et nordisk hjem, ligesom den indbyder til aftener med gæster og lange snakke. Mette spisebordstolen er designerstolen, der aldrig går af mode. Dens rene linjer gør den til en tidløs klassiker, som er nem at passe ind i hjemmets eksisterende stil.  

Kvaliteten af Mette spisebordsstolen er heller ikke at kimse ad, som med dens simple geometriske udformning af bøgetræ leder tankerne hen på danske designklassikere, som nyder internationalt renommé for deres eksklusive design. Designerstolen passer med sin elegante form ind i både moderne og klassiske indretningsstile, og du kan med lethed præge din indretning med boligtilbehør, så stolen kommer til at passe perfekt til dit hjem. 

Hvis dine gæster skal blive siddende i mange timer, så skal stolen, de sidder på, også være komfortabel. Her udviser Mette-stolen igen sin styrke, som på trods af sin stringente fremtoning, har en høj komfort med polstret sæde samt ryg, som kan vælges i læder eller stof hos Møblér. Ligeledes støtter det formspændte ryglæn ryggen, så gæsterne bliver siddende længe efter sidste kaffetår. 

Mette spisebordsstolen får du en komfortabel designerstol i høj kvalitet, som fås enten i sortmalet eller sæbebehandlet bøg hos Møblér, så du kan skabe det rette look og blikfang i dit hjem. Om du har brug for nye stole omkring spisebordet eller en smuk stol til din entré, passer Mette-stolen til netop dit behov.  

Se stolen her


Retro designerlænestol: Trendy hygge  

Mangler du en smuk og behagelig designerstol i stuens hyggekrog, er denne Retro-lænestol et godt valg. Retrostilen har længe været på fremmarch i de danske hjem, og med denne behagelige designerlænestol kan du være helt med på trenden. Stolen er funktionel og flot, og den er fremstillet af materialer, der føles bløde at sidde i. Udover stolens funktion og hyggelige fremtoning indbyder den, med sit udtryk og sin stil, dine gæster og dig selv til afslapning og hygge. 

Retro-lænestolens hyggelige udtryk giver dig lyst til at synke ned i stolens varme tryghed med en kop kaffe og en god bog, og passer til dig, der vil have et moderigtigt og farverigt møbel, som du kan flytte rundt på, så det passer i din indretning. 

Læs også: Indret stuen med flotte retro-møbler

Stolens bløde form, indsyede knapper og enkle ben i oliebehandlet eg, giver en smuk finish, som ethvert hjem fortjener. Benene kan vælges i enten oliebehandlet eller sortmalet eg. Desuden er sædet fyldt med koldskum, hvlket sikrer en god siddekomfort og en lang levetid for stolen. 

Stolen fås i forskellige farver betræk af enten velour eller stof, så du ikke skal gå på kompromis med stilen i dit hjem. 
Hvis du ønsker en farverig designerstol, som kan indbyde til hygge, afslapning og fordybelse på en moderigtig facon, er Retro-lænestolen fra Møblér et godt valg.  

Se stolen her
 

Natuzzi editions co14 - klassisk designer stol


Natuzzi Editions CO14: Italiensk designerlænestol i høj kvalitet

En lænestol kan enten stilfuldt matche en sofagruppe eller den kan stå alene og skille sig ud. Hvis du spørger os, må lænestole gerne tiltrække sig opmærksomhed og gøre indtryk på sine omgivelser, og det er netop, hvad Natuzzi Editions CO14-lænestolen gør. 

Når du ser og oplever lænestolen, er du ikke i tvivl om, at du har at gøre med et designprodukt i ekstra høj kvalitet. De slanke metalben i sort krom støtter stolens brede sæde, som gør denne designerlænestol til en moderne “flyder”, der skaber et smart look i dit urbane hjem. Syningerne i stolens ryglæn skaber en fin detalje, som er elegant både i eksklusivt læder og stof. Natuzzi Editions CO14-lænestolen giver kant til din indretning. 

Den rummelige Natuzzi Editions CO14-lænestolen kræver, at du har en bolig af en vis størrelse, men hvis din bolig har plads til den, er det en investering, du aldrig kommer til at fortryde. Den giver dit hjem et spændende udtryk, som helt sikkert vil vække dine gæsters interesse. 

Natuzzi Editions lænestole, skabt af den Italienske møbeldesigner Pasquale Natuzzi, er kendte for deres høje kvalitet, stabilitet og udholdenhed, så du som forbruger får et solidt produkt mellem hænderne, som kan skabe gode oplevelser for dig i mange år. 

Når du rigtigt skal slappe af, så lad denne italienske designerlænestol udfylde opgaven til perfektion. 

Se stolen her

Læs også: Vælg den rette lædertype til dit næste møbel
 

Stressless james designerlænestol i gul læder

Stressless lænestole: Luksuriøs afslapning 

I en hektisk hverdag er det essentielt at have mulighed for at vende hjem til ro og komfort. Stressless-serien af hvilestole stiler efter at opnå det ypperste inde for både design og komfort, og tilbyder mange forskellige typer af hvilestole – alle med samme fokus. Stressless-serien af lænestole er til dig, som har høje krav til din lænestol, både når det gælder design og kvalitet. Med en lænestol fra Stressless får du en designerlænestol med funktioner, som tilpasser sig din krop og dit behov. 

Vi vil gerne fremhæve Stressless, som kombinerer udsøgt design med grænseløs komfort tilpasset dit behov. Med rene linjer og moderne teknologi er dit hjem sikret luksus designermøbler i høj kvalitet med Stressless, dog uden at falde i ét med restens af boligens møblement. 

Stressless lænestole er skabt i et moderne og simpelt design, som bevarer det enkle look til dit hjem, men samtidig har et kompromisløst ergonomisk fokus.

Komfort og behag er nøgleord for Stressless-lænestole, som med det patenterede Plus (TM)-system og en justerbar nakkepude formår at støtte lænd, nakke og hoved og kan tilpasses din kropsform og foretrukne sidde- samt liggestilling. Ønsker du at øge komforten endnu mere, kan du tilkøbe en fodskammel i samme design og kvalitet, så lover vi, at der bliver rift om siddepladsen. 

Læs også: Eksklusive lænestole - Danmarks stærkeste udvalg

Sonet armstol: Dansk funktionel designklassiker

Leder du efter en behagelig stol med et stilstikker udtryk omkring sofabordet, er vores Sonet-armstol perfekt til formålet. Denne danske designerstols klassiske former passer i ethvert hjem og kan benyttes til mange forskellige funktioner. Sonet er skabt i en alsidig stil, som hele familien kan bruge til hverdag og fest. Den er smuk, stilsikker og komfortabel. 

Den danskproducerede tremmestol er produceret af solide materialer, der er stort set umulige at slide op, og er med sit design i massivt sæbebehandlet bøg og betræk af sort okselæder, et eksklusivt møbel i vores udvalg af lænestole. Ønskes andre læderfarver er dette også en mulighed. 

Stolen er ikke en stor og blød lænestol, men opfylder et andet behov, idet stoleryggens polstring og dens sæde udformet i koldskum giver en fast siddeflade, god støtte til ryggen, samtidig med at det føles blødt.  

Læs også: Sid godt - besøg vores komfortstudie

Stolens klassiske og enkle fremtoning gør, at den passer ind i de fleste hjem, samtidig med at den ikke er for simpel til at stå alene under en læselampe. Sonet-armstolen oser af god kvalitet, der med sit stilrene look giver dig en stol, du kan beholde i dit hjem i mange år, uden at den går af mode. 

Desuden kan Sonet-armstolen sammen med vores udvalg af tremmesofaer fra Classic Line skabe det perfekte sofahjørne med danske kvalitetsdesignermøbler i din dagligstue. 

Se stolen her

Kom og sæt dig i den varme stol

Det kan være en stor beslutning, når der skal vælges nye møbler til hjemmet – dette gælder selvfølgelig også nye stole. Overvejelser omkring stolens design, funktion og materialer er alle tanker, der gør sig gældende inden valget. Møblér har stole i mange forskellige udformninger, for at der altid er stole, der passer til din personlige smag. 

Hjemmets stole har mange funktioner i det daglige, og derfor er det vigtigt, at møblerne vælges med omhu. Når du skal finde den rette stol til dit behov, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden, og hos os kan du sikre dig, at de stole, du køber, altid er holdbare, æstetiske og komfortable. 

Disse fem udvalgte designerstole er blot en flig af det udvalg, du finder hos Møblér. Vi gør en dyd ud af at have et stort udvalg af både danske og udenlandske designerstole, så du har mulighed for at finde stolen til dit behov. Vi tilbyder stole af mange forskelligartede materialer, design og funktioner, da vi mener, at alle skal kunne finde stole af høj kvalitet. 

Hos os finder du et stort udvalg af designerstole, som du vil elske at synke ned i. Ligegyldigt hvad du ønsker, kan vi hjælpe dig med at finde nøjagtig dén stol og dén stil, der passer ind i dit hjem. Vælger du møbler hos os, kan vi altså sikre dig, at du får et møbel af høj kvalitet med komforten i top til en pris, som er til at betale.

Læs også: Få høj komfort i stuen med en lækker drejestol

Stole er essentielle møbler i ethvert hjem, og vi tilbringer mange timer siddende omkring spisebordet, foran tv’et og under læselampen. Derfor er det er vigtigt at eje behagelige stole – og hvorfor så ikke designerlænestole af høj kvalitet, der kan holde hele livet. En designerstol taber ikke værdien, som det er tilfældet med andre stole – og du kan endda sælge dem igen mange år senere, hvis dit hjem trænger til nyt liv. Designerstole står i høj kurs og har gjort det gennem mange år. Det er også medvirkende til, at du i dag må betale en høj pris for en kvalitetsstol, selvom den har nogle år på bagen. Hos Møblér forhandler vi dog udelukkende nye møbler, der ikke er ejet af andre. Så bare rolig.
 
Kom ind i din lokale Møblér-butik, og prøv vores stole og se, hvad vi kan gøre for dig, så sørger vi for, at du falder ned af stolen af begejstring, når du ser vores flotte udvalg af lækre designerstole. Gør et godt køb, du kan nyde godt af de næste mange år. Som både ser godt ud og har den funktionalitet, du har behov for. Det handler om at være god mod sig selv. Hvorfor ikke udtrykke det med en flot og indbydende stol, der tilbyder den support og komfort, der er essentielt for at sidde behageligt.

Vi håber, at ovenstående har givet dig tilpas med inspiration til at finde en stol, der matcher dine kriterier, smag og ikke mindst behov. Vi sørger selvfølgelig også for at give dig en god pris på den, og du kan prøve den af først i en Møblér-butik nær dig.