0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

DIT HJEM - med et personligt touch

DIT HJEM - med et personligt touch

22. oktober 2021

Hvordan skaber man en personlig stil i sit hjem - og hvad skal man være særligt opmærksom på, når man ønsker at indrette sig med sin egen personlige stil

Du kan skabe personlighed og humor ved at hænge dine billeder løst og skævt - brug også gerne børnenes fine værker. Fordel værkerne i forskellige rammer, det giver et flot og skødesløst look. Vær ikke bange for at fylde hele din væg ud. Det er en fordel, hvis kun et par stykker af værkerne indeholder farver. Så skiller de sig ud fra mængden, og på den måde får du tilført farver på en utraditionel måde.

Du skal ikke være tilbageholdende med kreativiteten - du kan lave dit helt eget mix af personlige sager, præget af figurer, udstoppede dyr og fotografier. Brug gerne souvenirs fra ferier, familieture eller andre begivenheder. Er du nu blevet så hot på den personlige stil, så kan du trække den videre ned i sofaen. Du kan snildt sætte den hjemmelavede pude fra børnehaven sammen med lækre nye puder.

Det er okay at rode lidt og lade dine arbejdsredskaber være en del af indretningen. Det vidner om kreativitet og kan være ganske inspirerende. Men sørg for at samle dine bunker ved at sætte et par stager ovenpå og bruge en krukke som beholder til blyanter og nips.

Se også: Startpakke - Flytte hjemmefra møbler.

Leg med kontraster - det giver en kreativ og spændstig stemning - udvælg dig en farvetråd, så bevarer du samtidig roen. Pynt med dine arvestykker, gerne sammen med helt moderne vaser spisebordet. Sæt det eventuelt på en bakke, så er det mere samlet, og pynt med langstilkede blomster. Her vil en lille figur fra børnehaven også komme til sin ret, og hver gang øjet falder på den lille samling af personlige værker, vil det give et kært minde.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.