0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Indretning på budget

21. september 2023

At indrette kan være dyrt, og det gælder særligt, hvis man er en af dem, der har lidt af en forkærlighed for designmøbler. Desværre er det ikke alle, der har en pengepung, der rækker til den nyeste arkitekttegnede stol fra tidens helt store designer, og man må derfor gå på kompromis. At gå på kompromis behøver dog ikke at være en dårlig ting. Man kan nemlig sagtens finde et hav af møbler, som ser lækre ud og samtidig er det, uden at man skal betale den helt store pulje for det. Der findes alternativer til samtlige dyre designmøbler, uden at kvaliteten kompromitteres, og det er disse, man skal lede efter, hvis ikke man har en stor håndfuld penge, hvorpå der står skrevet dyre designmøbler.

Mangler du et par gode tips til, hvordan du klarer en billig indretning, og hvor du finder de billige designmøbler? Så er du kommet til det rigtige sted, for det er netop disse tips, du kan finde i det følgende.

Hvem har brug for billig boligindretning?

Billig indretning er noget, som alle kan nyde godt af. Det er ikke kun dig, der har en lav indkomst, der må ønske at indrette til billige kroner. Også dig med en høj indkomst, som ikke ville have problemer med at finansiere de dyre designmøbler, kan nyde stort af at indrette billigt, eftersom de penge, der spares, kan bruges andetsteds. Den billige boligindretning er særligt egnet til dig, der gerne vil have kvalitet, men ikke gider at betale kassen for det, som man f.eks. ofte gør i forbindelse med de designmøbler, der er tegnet af de helt store designere. 
Billige designmøbler, hvor kvaliteten ikke kompromitteres, er også helt perfekt til indretning af kollegieværelset/studieboligen, eftersom det er de færreste studerende, der har penge på lommen, som bare lige kan bruges på indretningen af deres værelse eller lejlighed. 

Bare fordi pengene til indretning ikke er store, er der ingen, der siger, at du ikke må eller kan leve stilfuldt og pænt. Det er der mange beviser på, at du sagtens kan, og det vil også blive bevist her.

Se også vores flytte hjemmefra møbler.

Gå ikke på kompromis med stilen

Foruden ikke at gå på kompromis med kvaliteten er det også vigtigt, at du ikke går på kompromis med den stil, du ønsker at køre. Rigtig mange har en tendens til blot at tage det billigste og det bedste, når de skal handle til indretningen, men det kan i mange tilfælde komme til at ødelægge hele den stil og indretning, som man havde tiltænkt. Når stilen og indretningen ikke bliver som ønsket, vil du opleve, at du hurtigt bliver træt af rummet, og så ender du med at gå ud at bruge flere penge på nye møbler. Indretning uden tanke for stilen vil altså i mange tilfælde ende som en midlertidig løsning og også en dyrere en af slagsen, end hvis du blot havde købt det rigtige fra starten af. Derfor er det vigtigt, at du allerede helt fra starten af går efter møbler, der kan komplementere din stil, som du ønsker.
 

Tange sofa og lænestol i lysgrå


Minimalisten

Hvis du er en af dem, der nyder et rum, hvor der ikke er for mange forstyrrende elementer, vil du opdage, at du mange gange skal op i et dyrere prisleje for at finde møbler, der passer ind. Dette er dog ikke tilfældet hver eneste gang. Hvis du har en mindre stue, vil en Tango sofa i grå være et oplagt valg, eftersom den er stilren og passer ind i de fleste minimalistiske indretninger. Samtidig med at den er meget stilren, har den knapper i ryggen, der er med til at give den lidt ekstra personlighed. Du finder den her til en fast lav pris.

Hvis du i stedet har en større stue, vil en Core hjørnesofa med chaiselong og open end i grå være en oplagt løsning. Denne er en sikker klassiker, og ligesom Tango sofaen står den altid til en skarp og fast lav pris. 

Læs også: Indret et retro-hjem
 

Rivoli pendel over plankebord


Fuld af hygge

Hvis du i stedet er til masser af hygge, vil du kunne kombinere mange flere forskellige møbler, og indretningen vil derfor i mange tilfælde kunne gøres lidt billigere. Det gode ved den hyggelige indretning er, at du kan vælge at købe billige kvalitetsmøbler, og efterfølgende kan du pifte dem op. Med et Trine spisebord får du et enkelt og klassisk spisebord i god kvalitet til en fast lav pris, og samtidig vil du have muligheden for at modificere det, som du ønsker. Kan du nænne det, kan du altid male det, men et tæppe under bordet, en dug og en plante kan også gøre store underværker. Kombiner evt. med vores flotte tæpper i størrelse 140 x 200 cm - og en flot pendel i en mørk farve som matcher tæppet. 

Se også: Startpakke - Flytte hjemmefra møbler.

Tilbudsjæger

Hvis du vil spare penge på indretningen, handler det særligt om at holde øje med tilbud. Der er både januarudsalg, Black Friday, sommerudsalg mv., og der er derfor rigeligt med muligheder for at få fat i lækre møbler til billige penge. Særligt sådan noget som senge, sofaer og spisebordsmøbler er ting, som du bør holde øje med, når det kommer til tilbud, da det ofte er her, at du kan spare penge.

Læs også: Sådan indretter du med lys

Spar op

Du behøver ikke altid at købe de billige designmøbler. Hvis du har et brændende ønske om et af de dyre møbler, kan du vælge at spare op til dette. På den måde vil du komme til at opleve en stor glæde ved det pågældende møbel, fordi det er noget, som du i længere tid har sparet op til. Ét enkelt møbel eller to fra de dyre designere vil også kunne hjælpe til at binde et rum sammen. 

Et rum kan sagtens være en blanding af dyre såvel som billige designmøbler, samtidig med at du har tilført noget hjemmelavet eller genbrug. Denne kombination af forskellige typer møbler er med til at give et rum en stor mængde personlighed, og der er en god chance for, at der ikke er andre, der har den samme indretning, som du har valgt dig.
Det behøver ikke at være dyrt at indrette, det handler bare om at finde de billigere alternativer og om at prioritere sine penge rigtigt og fornuftigt.