0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Sorte favoritter, der altid hitter

21. september 2023

Sorte favoritter, der altid hitter

Sort er og bliver en klassiker, der passer til alle møbler uanset funktion. Derudover er det en alsidig farve, der kan kombineres med et hav af andre møbler og stilarter. Det er derfor ikke noget under, at de sorte favoritter storhitter i de danske hjem.

Mangler du inspiration til, hvordan du kan inkorporere de sorte favoritter i dit hjem? Læs med her, hvor vi kommer med en masse inspiration. 

Sorte spiseborde, der kan sammensættes med et hav af stole

Spisebordet udgør ofte en stor del af spisestuen eller køkken-alrummet. Det er her, vi samles til diverse måltider, hyggelige stunder, lektielæsning og så videre. Det er derfor vigtigt, at du vælger et spisebord, der kan klare de mange aktiviteter, der foregår rundt om spisebordet.

Her kan et sort spisebord være en rigtig god løsning. Det er forholdsvis klassisk i udtrykket, hvilket gør, at du kan bruge alverdens spisestole til det sorte spisebord. Ved at lade det sorte spisebord danne basis for spisestuens indretning, kan du bevæge dig i mange forskellige retninger med spisebordsstole i forskellige materialer og farver. 

Fordelen ved et sort spisebord er også, at det er forholdsvis tilgivende i forhold til skidt og snavs. Det er ofte ikke nær så tydeligt som på et hvidt spisebord, for eksempel. Det sorte spisebord er derfor rigtig godt til familien, hvor det nogle gange går lidt hurtigt i hverdagen. 

Læs også indlægget om spiseborde her.

Taco rundt spisebord med nadine spisebordsstole i grøn velour

Klassikeren – de sorte læderstole

Er du til det klassiske og tidløse, er det helt sikkert de sorte læderstole, du skal gå med. De sorte læderstole går aldrig af mode og har beriget mange hjem med et stilsikkert og klassisk look. 

Udtrykket fra de sorte læderstole er én ting. Der er også det praktiske aspekt ved at gå med denne løsning. De er ikke særlig modtagelige over for skidt og snavs, som for eksempel stole med stofbetræk kan være. Det betyder, at de er nemmere at holde pæne og rene. 

Derudover er det et slidstærkt materiale, der netop kan holde til hverdagsbrug i lang tid. Det er dog også nemt at vedligeholde sorte læderstole og give dem en opfriskning efter behov. Det er også med til at forlænge levetiden på dine sorte læderstole. 

De sorte læderstole kommer i et hav af modeller. Det kan både være spisebordsstole, lænestole til stuen og meget andet. Der er kort sagt rig mulighed for at finde sorte læderstole til det helt rigtige formål. 

U-design spisebord i sort

Sorte tv-borde, der står godt til tv’et

Vi bevæger os nu ind i stuen, hvor de sorte favoritter også har gjort deres indpas. Her er det blandt andet sorte tv-borde, der er meget populære. Det er der flere grunde til. En af dem er, at det sorte tv-møbel passer godt til den sorte ramme, der ofte er om tv’et. På den måde bliver selve tv’et en smule nedtonet, da der er sorte møbler omkring det, der er med til at tage fokus. 

Derudover er der noget stilfuldt over de sorte tv-borde. De har et klassisk og stilrent look, der gør sig godt i enhver stue. Mangler du et nyt tv-møbel, kan en sort model derfor være at overveje. 

Læs også: TV-møbler, der gør din stue praktisk og funktionel

Sort tv bord fra mistral

Sort reol, hvor indholdet kommer til sin ret

Har du bøger, vaser eller andre former for nipsting, der skal vises frem? I så fald har du brug for en reol. Skal dine mange fine ting for alvor komme i fokus og komme til deres ret, er en sort reol et rigtig godt valg. Især hvis dine bøger og nipsting er i forskellige farver. 

Den sorte reol er med til at indramme og fremhæve dine fine ting. Det betyder, at de får mere opmærksomhed og dermed er med til at fuldende din indretning på en helt unik måde. Det skaber nemlig en enestående kontrast imellem den sorte reol og dit boliginteriør. En sort reol er derfor en fantastisk tilføjelse til hjemmet. 

Stilren opbevaring med en sort skænk

Vi har det med at samle en del ting sammen, som jo også skal opbevares et sted. Det kan for eksempel være det fine stel, der bliver brugt til festlige lejligheder, diverse brætspil, bøger og så videre. 

Når du skal have opbevaring i stuen eller spisestuen, er en skænk uundværlig. Er du til det klassiske, vil vi gerne slå et slag for en sort skænk, der virkelig kan give noget særpræg til indretningen. Dette skyldes, at den ofte vil skille sig ud, når den bliver sat op ad lyse eller farvede vægge. 

Derudover kan du udstille lamper, lysestager og andre nipsting på din sorte skænk, hvor deres design kommer ekstra meget til sin ret. En sort skænk er derfor et godt valg, når du skal have et opbevaringsmøbel, der er alsidigt. 

Mistral reolsystem i sort - nr 14

Et strejf af sort – bordlamper, nips og andet interiør

De sorte favoritter kommer ikke kun til udtryk i de store møbler. Også boliginteriør i sort er yderst populært, da det passer ind i enhver indretning. 

Sorte bordlamper, vaser, lysestager og andet nips kan blandt andet være med til at skabe harmoni i indretningen. Der fungerer blandt andet særligt godt, hvis du allerede benytter mange farver og materialer i indretningen. Her vil en sort bordlampe for eksempel tone de mange indtryk en smule ned, således der er balance.

Mib sort gulvlampe

Leg med materialer for at skabe et dynamisk, sort look

De sorte favoritter kommer ikke kun i den helt klassiske sorte med en glat overflade. Sort kommer i mange nuancer og med forskellige teksturer, der kan skabe helt unikke udtryk. Sort kan derfor sagtens være legende og skabe spænding i indretningen. Det handler blot om at gå lidt anderledes til værks med de sorte favoritter. 

Du kan for eksempel gå med et sort marmorbord, hvor der er et helt unikt spil i farvens udtryk. Det kan også være et sort glasbord, hvor der er noget enkelt og stilrent over looket. Er du mere til det rå, kan du gå med en sort metalreol. 

Mulighederne er mange. Det handler derfor om at mikse materialer og nuancer for at skabe en personlig indretning med de sorte favoritter. 

Stor Hjørnesofa med chaiselong i sort/mørkt stof