Ringsted Dun fremstiller dundyner og -puder af højeste kvalitet og indeholder udelukkende dun og fjer fra Europa. Produkterne er dansk design og produceres alle i Danmark.

Historien om Ringsted Dun strækker sig helt tilbage til 1947, hvor idéen om en fjerfabrik opstod, da de på Ringsted Andels-Fjerkræslagteri så muligheden for at genbruge deres ”affald”, nemlig dun og fjer, og heraf fremstille lækre, bløde dyner og puder, som de kaldte Ringsted Dun. I dag, næsten 70 år efter, producerer Ringsted Dun stadig dundyner og -puder, og dét med stor succes.

Gennem årene har teknologi og trends været med til at gøre Ringsted Dun til et respekteret brand i store dele af verden, og Ringsted Dun er i dag kendt for at fremstille dejlige dundyner af højeste kvalitet.

Vi nærer den dybeste respekt for vores håndværk og traditioner. Koncentrerer os om det vi er bedst til og udvikler og forfiner under hensynstagen til både dyr og mennesker”.

Fjerfabrikken ligger i dag i Lunderskov, og sammen med fylderi, laboratorie og administration er fabrikken den eneste af sin slags i Norden. Nye ejere og medarbejdere er kommet til og hver dag arbejder de på, at give dig den bedst mulige søvn.

”Din søvn har betydning for os” – Med et gennemarbejdet dynevælgerkoncept giver Ringsted Dun dig nu muligheden for at finde lige præcis den dyne, der passer til dig. Sov godt!