0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Borde

Sengeborde

Sengeborde

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Nyt sengebord til hjemmet - Flere varianter

En seng er til at sove i, og det er da også det, vi bruger størstedelen af vores sengeliggende tid på. Dog er det heller ikke unormalt, at man læser i en god bog inden sengetid, at man løser lidt krydsord, ser lidt fjernsyn eller noget helt fjerde, og derfor sætter mange pris på at have et sengebord ved siden af sengen, hvorpå man kan lægge sin bog, sin avis, fjernbetjeningen, og hvor der også er plads til vækkeuret eller telefonen. Et sengebord er praktisk, og så gør det naturligvis heller ikke noget, at det også er flot at se på. Her hos Møblér har vi et varieret udvalg af sengeborde, og der er både store og små, hvide og sorte, runde og firkantede, med og uden skuffer, væghængt og gulvstående, smalle sengeborde og nogle med et indbydende retrolook. Kort sagt har vi noget for enhver smag og til ethvert behov.

Se også vores udvalg af hjørneborde og eller sofaborde.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Hvide, sorte, runde og høje sengeborde

Det er ikke nok, at et sengebord er pænt eller passer til soveværelsets øvrige indretning – det allervigtigste er, at det passer til dit behov. Derfor har vi fokus på at have et varieret udvalg af sengeborde, så der er noget for alle.
Er du eksempelvis ude efter et klassisk sort sengebord, er der flere forskellige muligheder. Vi forhandler både en høj model med flere hylder og dermed med rigtig god plads til både bøger, blade, fjernbetjening, og hvad du ellers har brug for. Modellen har hjul og kan derfor let flyttes på, hvis du får behov for det. Derudover kan du også få et lille, sort sengebord, som monteres på sengen. Her får du et enkelt sengebord, der ikke optager gulvplads, og som ikke fylder ret meget – til gengæld er selve bordpladsen også lille, men der er plads til det mest nødvendige. Modellen, som monteres på sengen, ser vi mange fordele i, og vi forhandler således også modellen i lyst træ, så det passer ind i alle hjem.

Naturligt træ som møbelmateriale fylder enormt meget i mange danske hjem, og træet har også en plads i vores sortiment af sengeborde. Eksempelvis kan du få et rundt sengebord i lyst træ, som står på tre ben, og som har et meget let og tidløst udtryk.

Dit nye sengebord er kun et klik væk

Foretrækker du at købe dit nye sengebord online, har vi gjort alt, hvad vi kan for at gøre dit køb her hos os så nemt som muligt. Sengebordene er samlet i én enkelt kategori, så du kun skal lede ét sted. Derudover finder du i venstre side forskellige muligheder for at justere på emner som din eventuelle maksimumpris, målene på sengebordet, samt om du kun vil se udsalgsvarer. På den måde viser vi dig kun de allermest relevante varer, og du slipper altså på at forholde dig til de sengeborde, som ikke er aktuelle for dig. Således håber vi på, at du nemt kommer fra tanke til køb her på vores hjemmeside. Opstår der nogle spørgsmål undervejs i processen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre. Ring til os eller skriv om en mail – vi bestræber os på en hurtig svartid.

Kom og besøg os

Det er vigtigt for os hos Møblér med glade kunder, og vi elsker at hjælpe. Har du spørgsmål om vores varer, vores butikker eller andet, assisterer vi hellere end gerne over telefonen eller mail. Nogle gange er det dog allernemmest at give kyndig vejledning, når man står med varen foran sig, og man kan se, måle og føle på den. Derfor skal du være mere end velkommen til at besøge os i én af vores mange butikker landet over. Her står der altid en kompetent og imødekommende medarbejder klar til at besvare dine spørgsmål, guide dig og i det hele taget sørge for, at du træffer det rigtige valg og kommer hjem med det helt rigtige sengebord til dig.

Se nærmere på vores udvalg med det samme – enten her på hjemmesiden eller i én af vores mange butikker. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.