0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Aars Bolighus

Møblér med Aars Bolighus

Om os

Møblér med Aars Bolighus

Hos Møblér med Aars Bolighus er vi dit foretrukne møbelhus i Aars, når der skal handles kvalitetsmøbler. Vi vægter en høj service og faglighed er i fokus. I butikken vil du bl.a. blive mødt af vores to søde kollegaer Lars og John, som bestræber sig på at yde den bedste kundeoplevelse for alle vores besøgende. I butikken kan du forvente ærlig og professionel rådgivning, altid godt humør og vi tilbyder levering på alle bestillinger. 

Historien bag Møblér i Aars

Vores bolighus blev grundlagt for mere end 40 år siden. Dengang var det brødrene Aage og Knud Pedersen, der ønskede at sætte fokus på kvalitet i hjemmet. Morten Pedersen, som er medejer af Møblér i Aars, er Knuds søn, der blandt andet har sørget, for at du finder et stort udvalg af tæpper og gulve som en integreret del af bolighuset. Lars og John, som tidligere nævnt har fået ansvaret for møbelafdelingen, og du finder Morten og Knud Pedersen i tæppeafdelingen. 

Vores butik i Aars er en del af den stærke indkøbskæde på landsplan, som er bestående af 35 butikker. Her har alle butikker fokus på at uddanne, træne og sparre for at skabe den bedste kundeoplevelse. I mange år har det været vigtigt for os at være den førende møbelbutik i området - vi fokuserer derfor på faglighed og kundeservice i alt hvad vi gør. Det har måske også været grunden til, at vi i dag lever af glade og tilfredse kunder, som kommer fra Aars og fra de nærliggende byer.

Kvalitetsmøbler og inspiration

Vi har indrettet butikken med de nyeste møbler og tilbehør til at indrette din bolig uden at skulle være begrænset. I vores bolighus har du mulighed for at hente inspiration til din boligindretning, da vi løbende ændrer vores opstillinger i butikken. Hvis du mangler hjælp eller vejledning til, hvordan du kan sammensætte de forskellige møbler eller tilbehør, eller hvordan du bedst vedligeholder de forskellige møbler, kan du forvente en ærlig og kompetent rådgivning. 
 
Mange af vores møbler i sortimentet er fremstillet af danske producenter, hvor dansk kvalitet og nordisk design er i fokus. Herudover har vi udvalgt alle produkter ud fra høje standarder, da vi ønsker at tilbyde de bedste og mest innovative produkter på markedet.  Kig derfor løbende forbi butikken for at holde dig opdateret på de nyeste produkter til din boligindretning.

Køb din sofa hos Møblér i Aars

I vores Møblér-butik i Aars finder du et stort og bredt udvalg af forskellige sofaer. Vi har både 2- og 3-personers sofaer med og uden chaiselong. Vi har sofaer til den, som ønsker en minimalistisk, rustik, moderne, klassisk eller en stil med kant. De fleste af modellerne kan fås i forskellige farver, så det passer i tråd med din indretningsstil i hjemmet. Du kan vælge mellem forskellige stoftyper som f.eks. læder, velour, stof og meget mere. Du er velkommen til at kigge ind forbi os, da vi løbende har kampagnetilbud på vores udvalg af sofaer. 
 

Køb din seng hos Møblér i Aars

Vi har samlet et stort udvalg af de bedste og mest komfortable senge for at give dig den bedste søvn. Vi mener, at enhver har fortjent en god nattesøvn, hvorfor vi har udvalgt de mest komfortable senge, der tager højde for at give din krop den bedste hvile, søvn og restitution. Vi har prissat alle sengene til de bedste priser, hvor vi tilbyder 100 % prismatch på alle vores modeller. Kontakt vores butik for at høre nærmere om at opnå prismatch, når du skal købe en seng eller andre møbler. 
 
Du finder både kontinentalsenge, elevationsenge, plansenge, boxmadrasser og sovesofaer i vores sortiment. Er du i tvivl om, hvilken model der passer til din højde og kropstype, så kan du med fordel hente professionel rådgivning og vejledning hos vores serviceminded personale i butikken.  

Besøg dit lokale møbelhus

Du kan forvente, at vi hjælper og vejleder dig på bedste vis, så du er bedst mulig klædt på til de valg, du skal træffe i forhold til din sofa, seng eller andre møbler. 

Vi har et passioneret og engageret hold af medarbejdere i Aars, som brænder for at give dig en faglig og professionel oplevelse. For os er det vigtigt at kende dine ønsker og behov, for at vi sammen kan finde frem til den løsning, som du er på jagt efter. Det gælder både ift. størrelse, farve og materialevalg, så de matcher hinanden. 

Der kan være en række fordele og ulemper, som kan være rare at vide inden man vælger sit endelige materialevalg. Det kan være i forhold til vedligeholdelse, rummets størrelse og ens generelle indretning, som vi naturligvis gerne hjælper dig med tips og råd til.

Du kan både fange os online på siden i vores chat-modul eller kontakte din lokale Møblér butik i Aars.

Du handler hos Møblér med Aars Bolighus

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Morten Pedersen
Adresse:
Løgstørvej 47, 9600 Aars
Telefon:
E-mail:
CVR:
32677398

Åbningstider:

Man - tors      10.00 - 17.30
Fre      10.00 - 18.00
Lør      09.30 - 13.00
Søn*      10.00 - 15.00

*Første søndag i måneden